ortygia 23.11.03, 11:43 Mam zamiar nabyć nowy telefon. Czy polecacie tę Motorolę? A może Siemens S55 jest lepszy? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam, Ortygia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kostas za dużo nowego nie wnoszę, ale... 09.12.03, 12:36 ...podbijam wątek, gdyż mam taki sam dylemacik: motorola e365 czy siemens s55? zależy mi głównie na tym, żeby służył do rozmawiania i robienia fotek (a'propos - żeby się jeszcze bez problemu do kompa dawał podłączyć) dzięki und pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: out W twoim przypadku zrobił bym tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 10:27 Na 100% wybrał bym motorolke e 365 ponieważ ma o 65280 kolorów więcej od siemensa s 55.Pozatym motorolka ma o wiele lepszy wyświetlacz i więcej pikseli.Jedynie u siemensa wygrywa wygląd, ale to nie przeważa tego telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppp Re: W twoim przypadku zrobił bym tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 17:19 ale s55 ma lepszy aparat(dołączany)i wszelkie możliwe sposoby podłączenia do kompa (blutooth, podczerwień, kabel) a jedyną wadą jest złą jakość zdjęć na ekranie telefonu (sam na to cierpię mam SE T310 i dużo zdjęć muszę kasowac) Odpowiedz Link Zgłoś