Gość: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 12:09 Czy Era na swej stronie dysponuje jakas darmowa bramka sms jak inni operatorzy? Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Bramka sms w Erze 13.03.09, 13:00 wejdź na stronę ery, poszukaj i nie zawracaj głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Bramka sms w Erze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 13:10 wlasnie szukalam. ale znalazlam jedynie platna. a jesli chodzi o zawracanie glowy to chyba m.in. to forum po to jest. Chyba ze zostalo powolane do tego aby roztrzasac mozliwosci telefonii komorkowej w systemach NASA i na orbitach okoloziemskich. Ale nie sadze. Moze ktos z grupowiczow bedzie bardziej uczynny. mimo wszystko pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Bramka sms w Erze 13.03.09, 13:23 Nie, nie po to, żeby zadawać pytania jak 10-latka. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Bramka sms w Erze 20.03.09, 17:21 yavorius napisał: > Nie, nie po to, żeby zadawać pytania jak 10-latka. A co Ty tak nerwowo reagujesz? Strony operatorów są tak rozbudowane, że trudno się na nich czegokolwiek szuka. Poza tym inaczej wygląda szukanie, jeśli wiesz, że jakaś usługa na pewno jest, a inaczej, jeśli tego nie wiesz. W tym drugim przypadku, jeśli nie uda Ci się znaleźć, to nadal nie wiesz, czy tego w ogóle nie ma, czy tylko nieumiejętnie szukałeś. Ja np. nadal nie wiem, czy z zagranicy mogę skorzystać z bramki ery. Tam trzeba wysyłać najpierw jakiegoś normalnego sms-a na numer 6677, a na takie numery z zagranicy sms-a chyba posłać nie mogę. A może źle szukałem? Może jest jakaś inna bramka działająca tak jak np. w Orange, że bez żadnego zakładania konta można po prostu wysłać sms-a? Moje pytania też są pytaniami 10-latka? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Bramka sms w Erze 21.03.09, 12:14 jureek napisał: > A co Ty tak nerwowo reagujesz? Strony operatorów są tak > rozbudowane, że trudno się na nich czegokolwiek szuka. Chłopie, wiesz, że Cię szanuję, więc się nie ośmieszaj. www.era.pl Na wjazd po prawej stronie jest link do bramki. Jest opis bramki i guzik *więcej*. I lądujesz tu: www.era.pl/msg/user/sponsored/welcome.do Jeju, jakie skomplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bramka sms w Erze IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.09, 15:30 yavorius napisał: > jureek napisał: > > A co Ty tak nerwowo reagujesz? Strony operatorów są tak > > rozbudowane, że trudno się na nich czegokolwiek szuka. > > Chłopie, wiesz, że Cię szanuję, więc się nie ośmieszaj. Sam jeste chłop a z gumowcow słoma ci wystaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Bramka sms w Erze IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.09, 17:39 yavorius napisał: > wejdź na stronę ery, poszukaj i nie zawracaj głowy. Nie wszyscy sa tak "opcykani" jak ty cwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: Bramka sms w Erze 20.03.09, 18:10 www.era.pl/pl/indywidualni/rozrywka/komunikacja/bramki_sms tutaj jest link do bramki sponsorwanej. Jeśli nie macie numeru w Erze, należy się zarejestrować na swój, nieereowy numer (koszt smsa to jakieś grosze) i wtedy dziennie przysługuje, zdaje się, 6 darmowych smsów i chyba 10 MMSów. Po uzyskaniu dostępu można również bez problemu korzystać z bramki SMS na gg. Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Bramka sms w Erze 20.03.09, 18:30 Czyli z zagranicy nie ma mażliwości korzystania z bramki. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re yavourius to znany spamer - adres bramki IP: *.chello.pl 21.03.09, 09:40 międzynarodowej dla chętnych na JAXTR - jak na razie jest za darmo i działa na wszystkie sieci: jaxtr.com trzeba się zarejestrować - a ilość darmowych sms (bez doładowania) jest ograniczona do paru, ale jak ktoś ma potrzebę... Odpowiedz Link Zgłoś
noies Re: Bramka sms w Erze 16.04.13, 14:50 Nie znalazłem takiej na stronie Ery (T-Mobile) ale używam darmowej bramki esemesownik.pl Odpowiedz Link Zgłoś