Gość: zielona IP: *.lublin.mm.pl 15.03.09, 16:22 Ludzie pomocy! jak wyłaczyć Nokie 2680?? Naciskam i przytrzymuję klawisz wyłaczniki i nic, to cholerswo nie chce się wyłączyc...nigdy cos takiego mi sie nie zdarzylo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alina nokia2680 IP: *.centertel.pl 02.07.09, 22:57 ten telefon wylacza sie przytrzymując chwilę czerwoną sluchawkę. ja mam gorszy problem. kupilam ten fon w salonie nokii ,zdjęłam simlok ,włożyłam karte era tak tak i nie mam konfiguracji mms. ani era ani orange ani nokia nie jest w stanie mi tej konfiguracji podac . ratunku.. bardzo mi na tym zależy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: nokia2680 IP: *.multimo.pl 02.07.09, 22:59 Gość portalu: alina napisał(a): > ten telefon wylacza sie przytrzymując chwilę czerwoną sluchawkę. ja mam > gorszy problem. kupilam ten fon w salonie nokii ,zdjęłam simlok W salonie Nokii z simlockiem? Czyim? > karte era tak tak i nie mam konfiguracji mms. ani era ani orange ani nokia Orange: ustaw.orange.pl A w Erze to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: nokia2680 IP: *.centertel.pl 02.07.09, 23:20 sory . kupilam go w salonie orange. i takie mial ustawienia ale teraz z karta ery mms nie dziala i nikt nie potrafi mi pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: nokia2680 IP: *.multimo.pl 02.07.09, 23:26 Na stronie Ery wyczytałem, że trzeba się skontakować z BOA. www.era.pl/pl/indywidualni/uslugi-porady/polaczenia/mms/mms_ctj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: nokia2680 IP: *.centertel.pl 03.07.09, 00:00 nic innego od ponad tygodnia nie robię tylko sie z nimi kontaktuję. ale era nie ma tego modelu telefonu w swoim spisie konfiguracyjnym. tłumaczą się że tylko orange ma takie konfiguracje. a do czego mi orange . faktycznie w necie na str. ery nie ma tego modelu. czyki klops.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkowniczka noki nokia2680 problem z ustawieniami IP: *.intertele.pl 31.08.09, 19:46 witam, mam problem ze znalezieniem ustawienia, żeby pojawiła się godzina jak ekran juz zagaśnie. Na innych modelach nokii to jest automatyczne, widać godzine , a jak sms to z kopertą koło godziny lub słuchawką, użytkownicy nokii wiedzą o co chodzi, a przy tym modelu nic, cały czas ciemny ekran po wygaszaczu. Czy ktos może mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: nokia2680 problem z ustawieniami IP: 94.75.121.* 08.01.10, 15:13 mam problem z nokią 2680 slide.. gdy chce wyjsc z menu czerwona słuchawka lub przyciskiem "wruć" telefon działa z opóznieniem, jak i z rozuwaniem klapki..mam go od paru dni..pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: nokia2680 08.01.10, 19:23 Wejdź tu: www.eraomnix.pl/konfigurator/WebEra/app/indywidualny/selectConfiguration.do i sobie prześlij sms-a konfiguracyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: nokia2680 08.01.10, 19:38 wichura napisał: > Wejdź tu: > www.eraomnix.pl/konfigurator/WebEra/app/indywidualny/selectConfiguration.do > i sobie prześlij sms-a konfiguracyjnego. A ja służę instrukcją obsługi. Może komuś się przyda. nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_2680_slide_UG_pl.pdf Odpowiedz Link Zgłoś