Gość: mik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 18:29 korzysta ktoś z umowy minutowej w Plusie ?? ja ostatnio się na nią zdecydowałem i jestem zadowolony. wybrałem 6000 minut :) ciekaw jestem czy ktoś podziela moje zdanie :) piszcie, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gamon Re: umowa minutowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 00:37 w sumie umowa spoko, na pewno jakaś nowość na rynku, ciekawe tylko jakie będzie nią zainteresowanie, no ale to czas pokaże :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-szeptacz Re: umowa minutowa IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 09:23 nowy sposób na szukanie łosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredo Re: umowa minutowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 01:21 umowa fajna, nawet znalazłem forum eksperckie o niej, www. nokaut.pl/f/686,1939.html#1 , można się wszystkiego dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekumam Re: umowa minutowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 12:33 Gość portalu: kredo napisał(a): > umowa fajna, nawet znalazłem forum eksperckie o niej, www. > nokaut.pl/f/686,1939.html#1 , można się wszystkiego dowiedzieć Wolabym sie dowiedziec wszystkiego ze strony Plusa ale to raczej nie mozliwe bo wszyscy operatrzy sie wstydza napisac wprost co, ile i jak dlugo kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś