jolanta.kowalczyk Re: Emil Kowalczyk 25.11.05, 18:14 jolanta.kowalczyk napisała: > Poszukuję mojego wujka Emila Kowalczyka syna Michała lub jego potomnych ,za > udzielenie jakichkolwiek informacji z góry dziękuję Jolanta Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Emil Kowalczyk 26.11.05, 17:06 jolanta.kowalczyk napisała: > Poszukuję mojego wujka Emila Kowalczyka syna Michała lub jego potomnych ,za > udzielenie jakichkolwiek informacji z góry dziękuję Jolanta Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netek Re: Emil Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:18 wystarczy "up";)) Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Emil Kowalczyk 30.11.05, 23:32 jolanta.kowalczyk napisała: > Poszukuję mojego wujka Emila Kowalczyka syna Michała lub jego potomnych ,za > udzielenie jakichkolwiek informacji z góry dziękuję Jolanta Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Emil Kowalczyk 02.12.05, 00:56 jolanta.kowalczyk napisała: > Poszukuję mojego wujka Emila Kowalczyka syna Michała lub jego potomnych ,za > udzielenie jakichkolwiek informacji z góry dziękuję Jolanta Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś