Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dylematy kibiców: TKH się broni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 13:17
    Mam nadzieję że redaktor odniesie się do tego listu i przedstawi swój pomysł
    na rozwiązanie tego problemu.

W nawiasach przypomnienie o oryginalnej pisowni. Ciekawe czy to Łazowy
    redagował ten tekst i wyszukał błędy. Ja w jego artykułach znalazłbym masę
    błędów stylistycznych i zwykłych redaktorskich bredni. Wydaje mi się, że
    "redaktor" chce się reklamować jako jedyny sprawiedliwy i walczący o toruński
    hokej a tak naprawdę szuka taniej sensacji i w każdej sytuacji próbuje dokopać
    klubowi
    Obserwuj wątek
      • Gość: poliglot Re: Dylematy kibiców: TKH się broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 16:46
        czekamy na kolejne teksty łazowego o "światkach" wydarzenia, żeby świat nie był
        "bardziej uboższy"

Żal totalny
        • Gość: X Re: Dylematy kibiców: TKH się broni IP: *.tvk.torun.pl 26.02.10, 01:47
          A może zamiast piętnowania błędów, należałoby je skorygować? Tak dla zwykłej
          przyzwoitości i z szacunku do autora opublikowanej korespondencji.
      • Gość: kibic Dylematy kibiców: TKH się broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 12:04
        ten dziennikarzyna top dramat Torunia, wstyd na całe miasto i okolice , w
        Bydgoszczy się śmieją, że Toruń zatrudnia taką ofiarę i konfabulanta, poziom
        tego dziennikarzyny poprostu nie istnieje. Dla mnie - dramat w wielu aktach,
        za publiczne piętnowanie kogoś za takie błędy to absolutnie chłosta batem po
        gołej dupie.
      • Gość: Murzyn Dylematy kibiców: TKH się broni IP: *.ksiaznica.torun.pl 05.03.10, 10:37
        Jestem poruszona Pańską walką o czystość naszego ojczystego języka. Tym
        bardziej, że jest Pan zmuszony w tym boju do uznania, że cel uświęca środki.
        To zapewne z Pana strony duża ofiara - musi Pan poświęcić tyle swoich
        niezłomnych zasad jako człowiek i dziennikarz...

A tak na marginesie... skrót "org." używany przez Pana, to oczywiście skrót
        od "organizatora"? Bo na pewno nie od "oryginalny", prawda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka