Gość: eloaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 17:17 Cudowna dyscyplina sportowo-artystyczna. Jednak nazwy miast pisze się wielką literą ("paryż"?) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: Piękno figur na lodzie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.05, 18:15 zgadzam sie z eloazem- piękny sport z szerokim artystycznym zapleczem szkoda tylko ze dane nam jest ogladac tylko mistrzostwa europy i swiata:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly lyzwiaz Re: Piękno figur na lodzie IP: 65.119.109.* 21.11.05, 18:31 Moim zdaniem do lamusa. Skejci bija figurowcow na glowe- szybkosc, zwinnosc, brak sztucznych regul w sporcie. Do tego nie musza wdziewac tych komicznych kostiumow, makijazu i odstawiac publicznie figur jak z kamasutry. Ta sztuka to groteska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piękno figur na lodzie IP: *.chello.pl 22.11.05, 07:33 Jeśli ktoś wybiera łyżwiarstwo to znaczy, że podobają mu się wszystkie jego przymioty. Ja wolę oglądać łyżwiarza w odpowiednim stroju niz skate'a w brudnych spodniach z krokiem do kolan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patula Re: Piękno figur na lodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 19:42 ale przymiotniki sie pisze mała-paryski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtjhv Re: Piękno figur na lodzie IP: *.internet.v.pl 21.11.05, 20:15 Ja myślę że piąte zdięcie jest niebezpieczne,ale ten i te wrzystkie są ładne. Napisła,Maria Rosiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-Gona To jak się nazywa Tatiana? Totmianinai? Totmania? IP: *.chello.pl 21.11.05, 22:22 Bo jest rozbieżność pomiędzy podpisem pod zdjęciem 5. i 7. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWA Re: To jak się nazywa Tatiana? Totmianinai? Totma IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 22.11.05, 08:39 TOTMIANINA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonym Re: Piękno figur na lodzie IP: *.polkomtel.com.pl 22.11.05, 10:34 Ale laski muszą być dokładnie wydepilowane. Wszędzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piękno figur na lodzie IP: *.chello.pl 22.11.05, 16:42 No muszą, i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frankyy Re: Piękno figur na lodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 13:38 poprosze o nr telefonu do Sahy Cohen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdanek128 Re: Piękno figur na lodzie IP: *.opole.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:10 Ogólnie jestem łyżwiarką w klasie złotej dziewczat,a w wolnych chwilach gram w siatkówke. Wszystkie pozycje może wygladają ładnie ale ładnie też trzeba sobie na nie zapracowac.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś