Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Piękno figur na lodzie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 17:17
    Cudowna dyscyplina sportowo-artystyczna. Jednak nazwy miast pisze się wielką
    literą ("paryż"?)
    Pozdrawiam :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosia Re: Piękno figur na lodzie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.05, 18:15
        zgadzam sie z eloazem- piękny sport z szerokim artystycznym zapleczem
        szkoda tylko ze dane nam jest ogladac tylko mistrzostwa europy i swiata:/
        • Gość: byly lyzwiaz Re: Piękno figur na lodzie IP: 65.119.109.* 21.11.05, 18:31
          Moim zdaniem do lamusa. Skejci bija figurowcow na glowe- szybkosc, zwinnosc,
          brak sztucznych regul w sporcie. Do tego nie musza wdziewac tych komicznych
          kostiumow, makijazu i odstawiac publicznie figur jak z kamasutry. Ta sztuka to
          groteska.

• Gość: ja Re: Piękno figur na lodzie IP: *.chello.pl 22.11.05, 07:33
            Jeśli ktoś wybiera łyżwiarstwo to znaczy, że podobają mu się wszystkie jego
            przymioty. Ja wolę oglądać łyżwiarza w odpowiednim stroju niz skate'a w
            brudnych spodniach z krokiem do kolan.
      • Gość: patula Re: Piękno figur na lodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 19:42
        ale przymiotniki sie pisze mała-paryski
      • Gość: gtjhv Re: Piękno figur na lodzie IP: *.internet.v.pl 21.11.05, 20:15
        Ja myślę że piąte zdięcie jest niebezpieczne,ale ten i te wrzystkie są ładne.
        Napisła,Maria Rosiak.
      • Gość: Anty-Gona To jak się nazywa Tatiana? Totmianinai? Totmania? IP: *.chello.pl 21.11.05, 22:22
        Bo jest rozbieżność pomiędzy podpisem pod zdjęciem 5. i 7.
        • Gość: NOWA Re: To jak się nazywa Tatiana? Totmianinai? Totma IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 22.11.05, 08:39
          TOTMIANINA
      • Gość: anonym Re: Piękno figur na lodzie IP: *.polkomtel.com.pl 22.11.05, 10:34
        Ale laski muszą być dokładnie wydepilowane. Wszędzie :-)
        • Gość: ja Re: Piękno figur na lodzie IP: *.chello.pl 22.11.05, 16:42
          No muszą, i co z tego?
      • Gość: frankyy Re: Piękno figur na lodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 13:38
        poprosze o nr telefonu do Sahy Cohen!
      • Gość: bogdanek128 Re: Piękno figur na lodzie IP: *.opole.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:10
        Ogólnie jestem łyżwiarką w klasie złotej dziewczat,a w wolnych chwilach gram w
        siatkówke.
        Wszystkie pozycje może wygladają ładnie ale ładnie też trzeba sobie na nie
        zapracowac.pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka