Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W Kuusamo trwa seria próbna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:37
    Adam Małysz dziś wygra!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Schuja W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:38
        Piszę to z najwyższego szczytu w Holandi!
        • Gość: kibic Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:45
          dziś ze skakania nic nie będzie :(
      • Gość: Schuja W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:38
        a poza tym jestem w depresji
        • Gość: Wiktor Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.pl.bauer.com / 217.153.130.* 25.11.05, 16:40
          To dlaczego masz w adresie .pl??? I nie dziwisz sie, ze nikt nie odpisuje na
          Twoje wypociny? Wolne masz na zmywaku w Bochum?
          • Gość: Schuja Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:43
            nie pracuję na zmywaku. jestem najlepszym skoczkiem Luksemburga!
      • Gość: reynevan_30 Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 16:47
        Leć Adasiu, leć na najwyższe podium w Turynie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ams Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: 194.150.177.* 25.11.05, 16:51
          A ja jak zwykle nie obejrze, bo nie mam Eurosportu.
          • Gość: gromax Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:02
            na eurosporcie powtarzają wczorajsze kwalifikacje
            • Gość: ja Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.chello.pl 25.11.05, 17:11
              Ja myslę, że Małysz będzie na podium.
            • Gość: Schuja Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.11.05, 18:21
              I co powiesz Gromax na te moja popularnosc. Szkoda tylko ,ze wszyscy ci
              nasladowcy i podszywajacy sie pod moj nick to zwykli debile z Polandii a czasem
              tez ci bardzo pozni niemieccy Aussiedlerzy .I to i tamto - barachlo. Aco do
              zawodow. znowu sie Malyszowi upieklo ,pogoda mu pomogla i zawody
              przesunieto.Ale wreszcie kiedys musi sie to zaczac.Ciekaw jestem reakcji tych
              glabow tutaj ,jak sie okaze ,ze Adas jest nagi. Oczywiscie nie oczekuje
              odpowiedzi.
              • Gość: gromax Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 01:21
                podszywających się nie poważam.
                a adaśkowi nie tyle się upiekło, co potwierdził że cały czas się liczy. i w tym
                roku , mimo że na pewno celuje głównie w olimpiadę, w PŚ będzie co najmniej tak
                wysoko jak w ostatnim sezonie. a najlepiej jakby był jak najwyżej
      • Gość: Szuja Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:13
        Adam nieźle się prezentował na treningach i w kwalifikacjach. I na pewno będzie
        w czołówce.
        • Gość: Dj Adolf Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: 213.76.139.* 25.11.05, 17:17
          Buhaha....f (ob)cisłej czołówce..razem s(sch)szujom.
      • Gość: miki Przerwali zawody? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:15
        odbędą się wogóle?
      • Gość: wilq Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:40
        szkoda, że taka pogoda - bo mozna by juz zobaczyć (wstępnie przynajmniej) kto
        będzie rządzić w tym roku na skoczni.
      • Gość: morfeusz Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.05, 18:02

No to po zawodach,nie trzeba się było tak podniecać.

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć
        • sztukas86 Totalna lipa!!!! 25.11.05, 19:31
          Czy oni nie mogą zrobić tych zawodów gdzie indziej?!? To wstyd że tak łatwo
          jest przeszkodzić organizatorom! Powinni przewidywać takie rzeczy!
      • Gość: Miron Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.dami / 81.15.189.* 25.11.05, 18:05
        Ku..wa , a ja chipsy i browca kupiłem!!!
      • Gość: ajwaj punkt K 142 metry?! co za idiotyzm! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:08
      • Gość: Schuja Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:30
        pozdrawiam wszystkich kibiców
        • Gość: elgut Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.pool.mediaWays.net 25.11.05, 20:14
          hi,
          ty Szuja, myslisz ze kazdy sie chce pod ciebie podszyc, tak na
          marginesie "Einbildung ist auch eine Bildung"

Gruß, pozdrowienia dla wszystkich KIBICOW ADAMA
          Elgut
      • Gość: rafik Ciągnijjjj Adam ciągnijjjj !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:57
        Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuttt !!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka