Gość: Schuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:37 Adam Małysz dziś wygra!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Schuja W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:38 Piszę to z najwyższego szczytu w Holandi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:45 dziś ze skakania nic nie będzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:38 a poza tym jestem w depresji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.pl.bauer.com / 217.153.130.* 25.11.05, 16:40 To dlaczego masz w adresie .pl??? I nie dziwisz sie, ze nikt nie odpisuje na Twoje wypociny? Wolne masz na zmywaku w Bochum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:43 nie pracuję na zmywaku. jestem najlepszym skoczkiem Luksemburga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reynevan_30 Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 16:47 Leć Adasiu, leć na najwyższe podium w Turynie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ams Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: 194.150.177.* 25.11.05, 16:51 A ja jak zwykle nie obejrze, bo nie mam Eurosportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromax Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:02 na eurosporcie powtarzają wczorajsze kwalifikacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.chello.pl 25.11.05, 17:11 Ja myslę, że Małysz będzie na podium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.11.05, 18:21 I co powiesz Gromax na te moja popularnosc. Szkoda tylko ,ze wszyscy ci nasladowcy i podszywajacy sie pod moj nick to zwykli debile z Polandii a czasem tez ci bardzo pozni niemieccy Aussiedlerzy .I to i tamto - barachlo. Aco do zawodow. znowu sie Malyszowi upieklo ,pogoda mu pomogla i zawody przesunieto.Ale wreszcie kiedys musi sie to zaczac.Ciekaw jestem reakcji tych glabow tutaj ,jak sie okaze ,ze Adas jest nagi. Oczywiscie nie oczekuje odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromax Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 01:21 podszywających się nie poważam. a adaśkowi nie tyle się upiekło, co potwierdził że cały czas się liczy. i w tym roku , mimo że na pewno celuje głównie w olimpiadę, w PŚ będzie co najmniej tak wysoko jak w ostatnim sezonie. a najlepiej jakby był jak najwyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szuja Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:13 Adam nieźle się prezentował na treningach i w kwalifikacjach. I na pewno będzie w czołówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj Adolf Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: 213.76.139.* 25.11.05, 17:17 Buhaha....f (ob)cisłej czołówce..razem s(sch)szujom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Przerwali zawody? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:15 odbędą się wogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilq Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:40 szkoda, że taka pogoda - bo mozna by juz zobaczyć (wstępnie przynajmniej) kto będzie rządzić w tym roku na skoczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.05, 18:02 No to po zawodach,nie trzeba się było tak podniecać. Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Odpowiedz Link Zgłoś
sztukas86 Totalna lipa!!!! 25.11.05, 19:31 Czy oni nie mogą zrobić tych zawodów gdzie indziej?!? To wstyd że tak łatwo jest przeszkodzić organizatorom! Powinni przewidywać takie rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miron Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.dami / 81.15.189.* 25.11.05, 18:05 Ku..wa , a ja chipsy i browca kupiłem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajwaj punkt K 142 metry?! co za idiotyzm! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:30 pozdrawiam wszystkich kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elgut Re: W Kuusamo trwa seria próbna IP: *.pool.mediaWays.net 25.11.05, 20:14 hi, ty Szuja, myslisz ze kazdy sie chce pod ciebie podszyc, tak na marginesie "Einbildung ist auch eine Bildung" Gruß, pozdrowienia dla wszystkich KIBICOW ADAMA Elgut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Ciągnijjjj Adam ciągnijjjj !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:57 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuttt !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś