Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 07:17 jest dobrze.narazieBułgarzy nie robią nam krzywdy gubią się w zagrywce nasz blok rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Polska gra z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 07:24 jest świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOJE 3 GROSZE ~ Czy znowu grają w pustej hali ??? IP: *.e-wro.net.pl 02.12.06, 09:49 Zainteresowanie tymi mistrzostwami na świecie jest takie jak w Polsce zainteresowanie produkcją ryżu w Koku Loku. Jesteśmy mistrzami w dyscplinach na które wszyscy na świecie leją. Teraz czas na zdobycie mistrzostwa w spinaczce podwodnej. Myślę że też będziemy bezkonkurencyjni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek K Raul Lozański - NIECH ŻYJE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.06, 12:42 Niech mówią co chcą o jego trudnym charakterze. Jest najlepszym zjawiskiem jakie mogło się trafić Polskiej siatkówce! A jeszcze niedawno żałowałem, że Gajic wybrał reprezentację Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Chyba dobrze, że musieli się pomęczyć… 02.12.06, 17:26 Dzięki temu nie nadęli się wodą sodową i zahartowali się nieco na chwilowe trudności i porażki. Gratulacje, wreszcie nie muszę wyśmiewać się z polskiego sportu… __________ Ogród Jane Austen - nieco łagodniejszy świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketchup Siatkowka nie jest sportem podrzednym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 13:23 a tam, tak mozna powiedziec o kazdej dyscyplinie ktora nie nazywa sie pilka nozna, bo tylko ona cieszy sie zainteresowaniem na calym swiecie. Siatkowka to obecnie 2-3 (bo w niektorych krajach bardziej sie lubi koszykowke, a w niektorych siatkowke) najbardziej ceniony sport zespolowy na swiecie, wiec raczej nie jest on niszowy i w ogole takie tam. glupoty gadacie. trzeba sie cieszyc, ze jutro odniesiemy najwiekszy sukces w Polskim sporcie od roku 82' czyli brazowego medalu w pilce, bo jednak sporty indywidualne sportami indywidualnymi i nie sa one tak zauwazane na swiecie i sukces w tych dyscyplinach jest prostszy i mniej spektaktularny. no moze tylko tenis czy F1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: ~ Czy znowu grają w pustej hali ??? IP: *.kalisz.mm.pl 02.12.06, 15:59 pusta hala to nie wina siatkówki tylko Japończyków ja naprawdę nie rozumiem dlaczego Japończycy wydaja tyle pieniędzy na zorganizowanie mistrzostw w sporcie który u Nich jest tak mało popularny że nawet w półfinale tak ważnego turnieju nie potrafią zapełnić hali, mam nadzieję że w czasie olimpiady u Chińczyków będzie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Polska gra z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:01 jest rewelacyjnie mamy finał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to nie sen.POLSKA w finale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:03 wygraliśmy 3;1 po trudnym meczu. dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQryQ Re: to nie sen.POLSKA w finale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:18 ale emocje troche słodyczy na koniec roku po blamażu piłkarzy na mundialu :D już jesteśmy przynajmniej vice-mistrzami a ja wiuerze w złoto !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galba Wielki sukces IV RP !!! IP: *.chello.pl 02.12.06, 09:18 Brawo bracia Kaczyńscy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQryQ Re: Wielki sukces IV RP !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:19 Gość portalu: galba napisał(a): > Brawo bracia Kaczyńscy! czy zawsze musi znaleść sie jakiś pajac co zaraz wpomina o kaczkach... Platfformers czy Leffak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darnell Re: Wielki sukces IV RP !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:42 Wielki sukces trenre Lozano i naszych siatkarzy akurat polski rzad tego nie zepsul ... teraz czas na premiera z zachodu :-) sukces wienczy dzielo. U mnie juz jest V RP :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monster1972 [...] IP: *.static.korbank.pl 02.12.06, 13:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapera Polska gra z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:21 Jeszcze chcecie Ignaczaka>Gacek miał 72% w przyjęciu .I kto miał rację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Schuja???? I co Ty na dzisiejszy wynik??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:25 Okazuje się że Gajić może "kobongowi" Raulowi buty czyścić. Ten przykład pokazuje jak Ty się "znasz" na wszystkim. Pięęęknie jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damiano NS Re: Schuja???? I co Ty na dzisiejszy wynik??? IP: *.ztpnet.pl 02.12.06, 09:26 a gdzie od połowy II seta podział nasz wspaniały blok - ktoś nam blokujących ukradł :) Ciesze sie z wygranej !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Nikt nic nie mowi o Gacku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:27 boje sie o Jego zdrowie, w jednej akcji wyraznie przykrecil kolano.Potem utykal a zaraz po meczu byl opatrywany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhbkjbkjbiubk czy bedzie dzisiaj powtorka meczu w tv??? IP: *.crowley.pl 02.12.06, 09:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Ku*wa, jak można pisac "pod rząd"?! IP: 193.192.62.* 02.12.06, 11:47 No jak kiarwa pismak może robic taki błąd?! "Z rzędu" wyłącznie!!! I w drugim secie nie prowadziliśy do połowy 3 punktami, ale nawet pięcioma!!! Nie chce mi sie reszty czytac, jak widze takie wielbłądy. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Polska gra z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:31 ole ole ole ole ole ole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko jak zatrzymać atak z drugiej linii brazylijczyków.kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V:) Re: Polska gra z Bułgarią IP: *.121.225.195.static.bait.pl 02.12.06, 09:36 WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POLSKA NAJLEPSZA!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilardzica Polska jest wielka!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:40 Gratulacje dla całego zespołu, jesteście wielcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look trudno uwierzyć...niech mnie ktoś rypnie w łeb! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:41 POLSKA w finaaaaaaaaallleeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: trudno uwierzyć...niech mnie ktoś rypnie w łe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:00 Jak to trudno uwierzyć? Już przedwczoraj i wczoraj oznajmiałem, że będzie finał Polska - Brazylia! To będzie mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boogie Re: trudno uwierzyć...niech mnie ktoś rypnie w łe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 11:43 A ja tam od początku w nich wierzyłam i teraz tym bardziej "duma me rospera" :)))) Jutro na pewno tez dadzą radę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Ciężko IP: *.media4.pl 02.12.06, 09:57 Dziś było ciężko. Fantastyczne bloki w pierwszym secie i do połowy drugiego potem już nam tak dobrze nie wychodziły. Liczba błędów w secie drugim przekroczyła chyba wszystkie nasze błędy ze wszystkich spotkań:) Zwyciezców się nie sądzi więc Polacy po złoto! www.bestnews.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: Ciężko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:08 Już Schuja przewidział, że będzie dobrze, bo on jak tak kracze przekornie, to wie, ze nasi wygrają, i tylko secjalnie wyisuje takie kretyństwa. Schuja, oznajm nam co mówi ci ten twój poniemiecki łeb i napisz, że Brazylia złoji nam dupska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Polska gra z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:08 Czy ktoś może napisać o której (w "naszym czasie") jest finał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Polska gra z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:09 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Polska gra z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:12 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Polska gra z Bułgarią 02.12.06, 10:21 Mecz dwoch przecietnych druzyn. Polacy bardzo slaby blok. Z taka gra nie mamy szans z szybkimi i skocznymi Brazylijczykami. W dodatku po zwyciestwie cieszyli sie, jakby nie potrafili juz lepiej grac, wiec w finale Polska : Brazylia niestety bedzie 0 : 3. Miejmy nadzieje, ze Polacy dojrzeja przez najblizsze lata i wygraja Olimpiade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: Polska gra z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:33 Do olpc. Spieprzaj dziadu! Jesteś albo, ku-rwa, głupi, albo ślepy, a już napewno sam jesteś przeciętny! I sam musisz dojrzeć, a nie pi-erdolić takie farmazony. Nie rozumiesz, kut- asie, jaka była stawka tego meczu i nie o piękno tu chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Polska gra z Bułgarią 02.12.06, 10:40 Dlatego, ze nie chodzilo o piekno, pisalem o skutecznosci. Obejrzyj sobie jeszcze raz ten mecz. Polski blok byl swietny w meczu z Rosja. Dzisiaj byl bardzo slaby. Na Brazylie to nie wystarczy, sam zobaczysz juz jutro. Do poziomu druzyny z Montrealu jeszcze daleka droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Yordanow IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.12.06, 10:24 Kto to kurde jest, terminator? Ale i tak jest super ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Polska gra z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:33 jordanow to jest kolo suchej beskidzkiej :D YORDANOV ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadak Re: Polska gra z Bułgarią IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.12.06, 10:43 wnioskuję o natychmiastowe podpisanie z Lozano następnego kontraktu na 5 lat...zanim ktoś nam go zwinie... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: Polska gra z Bułgarią 02.12.06, 10:50 Brawo LOZANO ! Brawo POLACY !! Odpowiedz Link Zgłoś
sk8rpi8n Polska 3 -:- 2 Brazylia 02.12.06, 10:56 Zgadzacie się na taki wynik? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JW Re: Polska 3 -:- 2 Brazylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:08 Wyłączcie emocje. To wielki sukces naszych siatkarzy ale IMHO szczyt ich możliwości. Na Brazylię to za mało. Jeśli już to 1-3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Polska 3 -:- 2 Brazylia IP: *.chello.pl 02.12.06, 16:53 Dzisiejszy mecz to był wypadek przy pracy, ale i tak cieszy wygrana. Jak z Brazylią zagrają to samo co z Rosją i Serbią to sprawa wyniku jest otwarta. Odpowiedz Link Zgłoś
szerman Polska idzie po Mistrzostwo!! 02.12.06, 10:59 Brawo, brawo, brawo! Zrobili już tyle, ale niech pokonają jeszcze Brazylię. Idziemy po Mistrzostwo! Polacy jesteście wielcy, z Wielkim małym trenerem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADIO KOLOR 103 FM Hubert Radzikowski oszukuje słuchaczy w Kolorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 11:04 Pan Hubert Radzikowski oszukuje słuchaczy Radia Kolor 103 FM> Odpowiedz Link Zgłoś
twilight.pl Ciekawie ile placa za przegrana polakow. 02.12.06, 11:13 Napewno postawie! Odpowiedz Link Zgłoś