Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polska gra z Bułgarią

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 07:17
    jest dobrze.narazieBułgarzy nie robią nam krzywdy gubią się w zagrywce nasz blok rewelacja
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Polska gra z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 07:24
        jest świetnie
        • Gość: MOJE 3 GROSZE ~ Czy znowu grają w pustej hali ??? IP: *.e-wro.net.pl 02.12.06, 09:49
          Zainteresowanie tymi mistrzostwami na świecie jest takie jak w Polsce
          zainteresowanie produkcją ryżu w Koku Loku.

Jesteśmy mistrzami w dyscplinach na które wszyscy na świecie leją.

Teraz czas na zdobycie mistrzostwa w spinaczce podwodnej. Myślę że też będziemy
          bezkonkurencyjni :)
          • Gość: Maciek K Raul Lozański - NIECH ŻYJE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.06, 12:42
            Niech mówią co chcą o jego trudnym charakterze. Jest najlepszym zjawiskiem jakie
            mogło się trafić Polskiej siatkówce! A jeszcze niedawno żałowałem, że Gajic
            wybrał reprezentację Rosji.
            • krasnov Chyba dobrze, że musieli się pomęczyć… 02.12.06, 17:26
              Dzięki temu nie nadęli się wodą sodową i zahartowali się nieco na chwilowe trudności i porażki. Gratulacje, wreszcie nie muszę wyśmiewać się z polskiego sportu…
          • Gość: ketchup Siatkowka nie jest sportem podrzednym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 13:23
            a tam, tak mozna powiedziec o kazdej dyscyplinie ktora nie nazywa sie pilka
            nozna, bo tylko ona cieszy sie zainteresowaniem na calym swiecie. Siatkowka to
            obecnie 2-3 (bo w niektorych krajach bardziej sie lubi koszykowke, a w
            niektorych siatkowke) najbardziej ceniony sport zespolowy na swiecie, wiec
            raczej nie jest on niszowy i w ogole takie tam. glupoty gadacie. trzeba sie
            cieszyc, ze jutro odniesiemy najwiekszy sukces w Polskim sporcie od roku 82'
            czyli brazowego medalu w pilce, bo jednak sporty indywidualne sportami
            indywidualnymi i nie sa one tak zauwazane na swiecie i sukces w tych
            dyscyplinach jest prostszy i mniej spektaktularny. no moze tylko tenis czy F1.
          • Gość: endrju Re: ~ Czy znowu grają w pustej hali ??? IP: *.kalisz.mm.pl 02.12.06, 15:59
            pusta hala to nie wina siatkówki tylko Japończyków ja naprawdę nie rozumiem
            dlaczego Japończycy wydaja tyle pieniędzy na zorganizowanie mistrzostw w sporcie
            który u Nich jest tak mało popularny że nawet w półfinale tak ważnego turnieju
            nie potrafią zapełnić hali, mam nadzieję że w czasie olimpiady u Chińczyków
            będzie inaczej
      • maruda.r No i jesteśmy w finale 02.12.06, 09:00

• Gość: ja Polska gra z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:01
        jest rewelacyjnie mamy finał.
      • Gość: ja to nie sen.POLSKA w finale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:03
        wygraliśmy 3;1 po trudnym meczu. dziekujemy
        • Gość: QQryQ Re: to nie sen.POLSKA w finale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:18
          ale emocje

troche słodyczy na koniec roku po blamażu piłkarzy na mundialu :D
          już jesteśmy przynajmniej vice-mistrzami a ja wiuerze w złoto
          !!
      • Gość: galba Wielki sukces IV RP !!! IP: *.chello.pl 02.12.06, 09:18
        Brawo bracia Kaczyńscy!
        • Gość: QQryQ Re: Wielki sukces IV RP !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:19
          Gość portalu: galba napisał(a):

> Brawo bracia Kaczyńscy!

czy zawsze musi znaleść sie jakiś pajac co zaraz wpomina o kaczkach...
          Platfformers czy Leffak ??
        • Gość: sweet [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:34
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: darnell Re: Wielki sukces IV RP !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:42
          Wielki sukces trenre Lozano i naszych siatkarzy akurat polski rzad tego nie
          zepsul ... teraz czas na premiera z zachodu :-) sukces wienczy dzielo. U mnie
          juz jest V RP :-)
        • Gość: monster1972 [...] IP: *.static.korbank.pl 02.12.06, 13:32
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Kapera Polska gra z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:21
        Jeszcze chcecie Ignaczaka>Gacek miał 72% w przyjęciu .I kto miał rację?
      • Gość: majrix Schuja???? I co Ty na dzisiejszy wynik??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:25
        Okazuje się że Gajić może "kobongowi" Raulowi buty czyścić. Ten przykład
        pokazuje jak Ty się "znasz" na wszystkim.

Pięęęknie jest :))
        • Gość: Damiano NS Re: Schuja???? I co Ty na dzisiejszy wynik??? IP: *.ztpnet.pl 02.12.06, 09:26
          a gdzie od połowy II seta podział nasz wspaniały blok - ktoś nam blokujących
          ukradł :) Ciesze sie z wygranej !!!!!!
      • Gość: kiwi Nikt nic nie mowi o Gacku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:27
        boje sie o Jego zdrowie, w jednej akcji wyraznie przykrecil kolano.Potem utykal
        a zaraz po meczu byl opatrywany.
      • Gość: buhbkjbkjbiubk czy bedzie dzisiaj powtorka meczu w tv??? IP: *.crowley.pl 02.12.06, 09:31
        • Gość: spec Będzie na TV Trwam IP: *.chello.pl 02.12.06, 09:31
          o 22
          • Gość: marcy Ku*wa, jak można pisac "pod rząd"?! IP: 193.192.62.* 02.12.06, 11:47
            No jak kiarwa pismak może robic taki błąd?! "Z rzędu" wyłącznie!!!

I w drugim secie nie prowadziliśy do połowy 3 punktami, ale nawet pięcioma!!!
            Nie chce mi sie reszty czytac, jak widze takie wielbłądy. Wstyd.
      • Gość: tomek Re: Polska gra z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:31
        ole ole ole ole ole ole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        tylko jak zatrzymać atak z drugiej linii brazylijczyków.kurde.
      • Gość: V:) Re: Polska gra z Bułgarią IP: *.121.225.195.static.bait.pl 02.12.06, 09:36
        WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POLSKA NAJLEPSZA!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: bilardzica Polska jest wielka!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:40
        Gratulacje dla całego zespołu, jesteście wielcy.
      • Gość: look trudno uwierzyć...niech mnie ktoś rypnie w łeb! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:41
        POLSKA w finaaaaaaaaallleeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! :))))
        • Gość: maz Re: trudno uwierzyć...niech mnie ktoś rypnie w łe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:00
          Jak to trudno uwierzyć?
          Już przedwczoraj i wczoraj oznajmiałem, że będzie finał Polska - Brazylia!
          To będzie mecz!
        • Gość: boogie Re: trudno uwierzyć...niech mnie ktoś rypnie w łe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 11:43
          A ja tam od początku w nich wierzyłam i teraz tym bardziej "duma me rospera" :))))
          Jutro na pewno tez dadzą radę!
      • Gość: kris Ciężko IP: *.media4.pl 02.12.06, 09:57
        Dziś było ciężko. Fantastyczne bloki w pierwszym secie i do połowy drugiego
        potem już nam tak dobrze nie wychodziły. Liczba błędów w secie drugim
        przekroczyła chyba wszystkie nasze błędy ze wszystkich spotkań:) Zwyciezców się
        nie sądzi więc Polacy po złoto!

www.bestnews.pl
        • Gość: KaMi Re: Ciężko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:08
          Już Schuja przewidział, że będzie dobrze, bo on jak tak kracze przekornie, to
          wie, ze nasi wygrają, i tylko secjalnie wyisuje takie kretyństwa.
          Schuja, oznajm nam co mówi ci ten twój poniemiecki łeb i napisz, że Brazylia
          złoji nam dupska!
      • Gość: W Re: Polska gra z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:08
        Czy ktoś może napisać o której (w "naszym czasie") jest finał?
        • Gość: tomek Re: Polska gra z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:09
          11
          • Gość: W Re: Polska gra z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:12
            Dzięki
      • olpc Re: Polska gra z Bułgarią 02.12.06, 10:21
        Mecz dwoch przecietnych druzyn. Polacy bardzo slaby blok. Z taka gra nie mamy
        szans z szybkimi i skocznymi Brazylijczykami. W dodatku po zwyciestwie cieszyli
        sie, jakby nie potrafili juz lepiej grac, wiec w finale Polska : Brazylia
        niestety bedzie 0 : 3. Miejmy nadzieje, ze Polacy dojrzeja przez najblizsze lata
        i wygraja Olimpiade.
        • Gość: KaMi Re: Polska gra z Bułgarią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:33
          Do olpc.
          Spieprzaj dziadu!
          Jesteś albo, ku-rwa, głupi, albo ślepy, a już napewno sam jesteś przeciętny!
          I sam musisz dojrzeć, a nie pi-erdolić takie farmazony. Nie rozumiesz, kut-
          asie, jaka była stawka tego meczu i nie o piękno tu chodziło?
          • olpc Re: Polska gra z Bułgarią 02.12.06, 10:40
            Dlatego, ze nie chodzilo o piekno, pisalem o skutecznosci. Obejrzyj sobie
            jeszcze raz ten mecz. Polski blok byl swietny w meczu z Rosja. Dzisiaj byl
            bardzo slaby. Na Brazylie to nie wystarczy, sam zobaczysz juz jutro. Do poziomu
            druzyny z Montrealu jeszcze daleka droga.
      • Gość: Kas Yordanow IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.12.06, 10:24
        Kto to kurde jest, terminator?

Ale i tak jest super ;).
      • Gość: jacek Polska gra z Bułgarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:33
        jordanow to jest kolo suchej beskidzkiej :D YORDANOV !
      • Gość: jadak Re: Polska gra z Bułgarią IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.12.06, 10:43
        wnioskuję o natychmiastowe podpisanie z Lozano następnego kontraktu na 5
        lat...zanim ktoś nam go zwinie...
        • mariuszekc Re: Polska gra z Bułgarią 02.12.06, 10:50
          Brawo LOZANO ! Brawo POLACY !!
      • sk8rpi8n Polska 3 -:- 2 Brazylia 02.12.06, 10:56
        Zgadzacie się na taki wynik? ;)
        • Gość: JW Re: Polska 3 -:- 2 Brazylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:08
          Wyłączcie emocje. To wielki sukces naszych siatkarzy ale IMHO szczyt ich
          możliwości. Na Brazylię to za mało. Jeśli już to 1-3.
          • Gość: X Re: Polska 3 -:- 2 Brazylia IP: *.chello.pl 02.12.06, 16:53
            Dzisiejszy mecz to był wypadek przy pracy, ale i tak cieszy wygrana. Jak z Brazylią zagrają to samo co z Rosją i Serbią to sprawa wyniku jest otwarta.
      • szerman Polska idzie po Mistrzostwo!! 02.12.06, 10:59
        Brawo, brawo, brawo! Zrobili już tyle, ale niech pokonają jeszcze Brazylię.
        Idziemy po Mistrzostwo! Polacy jesteście wielcy, z Wielkim małym trenerem!
      • Gość: RADIO KOLOR 103 FM Hubert Radzikowski oszukuje słuchaczy w Kolorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 11:04
        Pan Hubert Radzikowski oszukuje słuchaczy Radia Kolor 103 FM>
      • Gość: z$ Dziękujemy !!! IP: *.crowley.pl 02.12.06, 11:07
      • twilight.pl Ciekawie ile placa za przegrana polakow. 02.12.06, 11:13
        Napewno postawie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka