Gość: Pawel IP: *.pool-ihk.de 25.04.07, 11:27 zakochalem sie w Gosi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: Bonitta: Każda ma taką samą szansę IP: *.centertel.pl 25.04.07, 11:45 a Gosia zakochała sie w Tobie jak szalona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARLOS Re: Bonitta: Każda ma taką samą szansę IP: *.ols.vectranet.pl 25.04.07, 12:43 Gosia Glinka? Sorry chłopaki ale byłem pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicek Bonitta: Każda ma taką samą szansę IP: 88.156.63.* 25.04.07, 12:58 Szokujaco przykre jest podejscie do kadry p. Baranskiej, która zachowuje się z uporem godnym zwierzątka kojarzacego sie z jej nazwiskiem. Takie idiotyczne odpowiedzi: "Nie, bo nie" dowodzą jej niedojrzałości i bezpodstawnego zarozumialstwa. Jest bowiem dobra zawodniczka, lecz o mocno niestabilnej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwas Re: Bonitta: Każda ma taką samą szansę IP: *.krakow.pl 25.04.07, 13:48 Właśnie mi się spodobało jej podejście. Każdy jest kowalem własnego losu. Dość idiotycznych tłumaczeń i wymówek. Zadnych "migdalków" i wreszcie żadnego "niedorośnięcia" do kadry. Zawodniczka ma prawo nie chcieć - jej los, jej kariera, jej zdrowie, forma itp. PZPS ma prawo wyciągnąć konsekwencje - to druga strona. Czy to zrobi? to ciekawe pytanie. Według mnie jakieś powinien tytułem nakładów poniesionych przez związek czyli państwo o ile!!!! takie na tą zawodniczkę poniósł. Czas pokaże czy miała rację czy nie ale to nadal tylko jej problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msqlek Bilety na ligę światową od Plusa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 23:04 Ja jestem myślami już przy LŚ. I chcialem w tym miejscu poruszyc temat biletow. Otoz wstep na widowsiko nie latwy, ale jest fajny sposob i opcja! Sponsor reprezentacji Polski - PlusGSM - daje mozliwosc zarezerwowania biletów na mecze Ligi Swiatowej, która odbedize sie w polsce na przelomie maja i czerwca. W 10 salonach w całej Polsce można dokonywać rezerwacji za darmo biletu [natomiast drugi normalnie kupic]. Jest to możliwe przy okazji dokonywania aktywacji lub przedluzenia abonamentu w Plusie. Akcja dla kibiców, którzy będą aktywować jakąś usługę w Plusie trwa JUŻ od poprzedniego piątku do najbliższej soboty [przez 8 dni mozna rezerwowac w takim wypadku bilety!]. Osoby, które chcą tylko zarezerwować bilet miały świetną okazję zrobić to w porzednią sobotę! Druga szansa będzie jeszcze 28.IV, ale będzie to już tylko 'dogrywka', bo pamietajmy, ze tych biletów jest bardzo mało - kto pierwszy ten lepszy. Jezeli cos jeszcze zostało, to warto się spieszyć przy najblizszej okazji, bo przeciez to jedyna szansa! Pelną liste znajdziecie na stronie plusgsm.pl Pozdrawiam i do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś