Gość: beza34 IP: 82.177.55.* 19.02.10, 08:55 nowa i chciałam spytac,jak ktoś odpowie na wiadomośc to czy na ekranie wyświetla sie wiadomośc,czy trzeba gdzieś kliknąc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f noo wystarczy wejść w wątek odpowiedni i sprawdzić 19.02.10, 09:05 czy już jest odpowiedź, czyli kolejny post. Samo się nie pojawi, trzeba klikać/wchodzić w wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
beza34 Re: noo wystarczy wejść w wątek odpowiedni i spra 19.02.10, 09:13 jacek1f napisał: > czy już jest odpowiedź, czyli kolejny post. > Samo się nie pojawi, trzeba klikać/wchodzić w wątek. Czy możesz mi to jaśniej wytłumaczyc.Przepraszam,że pytam,ale jestem jeszcze nie obeznana.Na tej stronce urzęduje dopiero 2dzień.Przepraszam za kłopot i dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f wyswietla Ci się lista wątków na ekranie na forum. 19.02.10, 09:20 Ootrafiłaś założy.c własny wątek z pytaniem, więc tu nie ma co wyjaśniac:- I potrafiłaś odpowiedziec, czyli wcześniej jakoś przeczytac moj post, to tez juz nie wiem, co mam wyjaśniac. Już wiesz wszystko! Wątki to ta długa lista różnych z datami obok, i jak klikniesz w taki wątek, to otwiera się i widzisz posty. Mozesz odpowiadac i wysylac. Świetnie juz sobie radzisz przecież. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beza34 Re: wyswietla Ci się lista wątków na ekranie na f 19.02.10, 09:22 Aha no to serdeczne dzieki.Reszta przyjdzie z czasem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bodzia50 Re: jestem tu... 19.02.10, 09:23 Po prostu ,pamiętasz temat wątku na którym Ci zależy,co jakiś czas sprawdzasz ile jest wpisów ,co widać po liczbie ,jak liczba się zwiększa ,to znaczy ,ze watek się rozwija i jest dużo odpowiedzi, jak na każdym forum zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza34 Re: jestem tu... IP: 82.177.55.* 19.02.10, 10:05 No tak ale mi chodziło jak ktoś do Ciebie napisze wiadomosc prywatną tzw.pv to jak ja odczytac i gdzie kliknąc. Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: jestem tu... 19.02.10, 10:07 Jesli chodzi o wiadomosc prywatna,to na gorze jest okienko "poczta"-klikasz i sprawdzasz.Jesli sie zalogowalas to mozesz.Bez zalogowania sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
pocztufka Re: jestem tu... 19.02.10, 10:12 Beza34 a zaglądałaś już na kuchenne Fotoforum? Odpowiedz Link Zgłoś