Dodaj do ulubionych

jestem tu...

IP: 82.177.55.* 19.02.10, 08:55
nowa i chciałam spytac,jak ktoś odpowie na wiadomośc to czy na ekranie wyświetla sie wiadomośc,czy trzeba gdzieś kliknąc?
Obserwuj wątek
    • jacek1f noo wystarczy wejść w wątek odpowiedni i sprawdzić 19.02.10, 09:05
      czy już jest odpowiedź, czyli kolejny post.
      Samo się nie pojawi, trzeba klikać/wchodzić w wątek.
      • beza34 Re: noo wystarczy wejść w wątek odpowiedni i spra 19.02.10, 09:13
        jacek1f napisał:

> czy już jest odpowiedź, czyli kolejny post.
        > Samo się nie pojawi, trzeba klikać/wchodzić w wątek.
        Czy możesz mi to jaśniej wytłumaczyc.Przepraszam,że pytam,ale jestem jeszcze nie obeznana.Na tej stronce urzęduje dopiero 2dzień.Przepraszam za kłopot i dziękuje.
        • jacek1f wyswietla Ci się lista wątków na ekranie na forum. 19.02.10, 09:20
          Ootrafiłaś założy.c własny wątek z pytaniem, więc tu nie ma co wyjaśniac:-
          I potrafiłaś odpowiedziec, czyli wcześniej jakoś przeczytac moj post, to tez juz nie wiem, co mam wyjaśniac.
          Już wiesz wszystko!

Wątki to ta długa lista różnych z datami obok, i jak klikniesz w taki wątek, to otwiera się i widzisz posty.
          Mozesz odpowiadac i wysylac.

Świetnie juz sobie radzisz przecież.
          pozdrawiam
          • beza34 Re: wyswietla Ci się lista wątków na ekranie na f 19.02.10, 09:22
            Aha no to serdeczne dzieki.Reszta przyjdzie z czasem.Pozdrawiam.
        • mmagi a na jakich urzedujesz dłuzej niz 2 dni;/? 19.02.10, 10:32

• bodzia50 Re: jestem tu... 19.02.10, 09:23
      Po prostu ,pamiętasz temat wątku na którym Ci zależy,co jakiś czas sprawdzasz
      ile jest wpisów ,co widać po liczbie ,jak liczba się zwiększa ,to znaczy ,ze
      watek się rozwija i jest dużo odpowiedzi,
      jak na każdym forum zresztą.
      • Gość: beza34 Re: jestem tu... IP: 82.177.55.* 19.02.10, 10:05
        No tak ale mi chodziło jak ktoś do Ciebie napisze wiadomosc prywatną tzw.pv to jak ja odczytac i gdzie kliknąc.
        • fettinia Re: jestem tu... 19.02.10, 10:07
          Jesli chodzi o wiadomosc prywatna,to na gorze jest okienko "poczta"-klikasz i
          sprawdzasz.Jesli sie zalogowalas to mozesz.Bez zalogowania sie nie da.
          • pocztufka Re: jestem tu... 19.02.10, 10:12
            Beza34 a zaglądałaś już na kuchenne Fotoforum?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka