Gość: marghe_72 IP: *.acn.waw.pl 07.03.05, 11:11 Jak to z tym Almanachem jest? :) Zamieszczamy swoje włąsne przepisy czy nie? Wydawało mi sie,ze zamierzenie było nieco inne .. i dlatego kajałam sie jak wkleiłam swoje zupy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reni_b Re: Almanach - wątpliwosci 07.03.05, 12:32 Poproszę o link, jakoś nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
jswm Re: Almanach - wątpliwosci 07.03.05, 12:35 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24121 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: Almanach - wątpliwosci IP: *.spray.net.pl 07.03.05, 13:07 Idea była taka, że zamieszczamy tam forumowe hity, czyli cudze przepisy, które wypróbowaliśmy i potrawa nam smakowała. Tylko że to, niestety, marnie działa - ludzie nie wiedzą / nie pamietają o Almanachu albo im się nie chce wklejać. Ja wkleiłam własny przepis, kiedy go parę osób pochwaliło. Ostatnio Giezik wkleił własnego kurczaka w czekoladzie - po licznych mlaskających wyrazach uwielbienia na forum. Odpowiedz Link Zgłoś