Dodaj do ulubionych

ryba maślana

27.06.05, 16:14
jadłam smażoną - niebo w gębie
czy można ją upieć ?
pewnie można ... tylko jak ...
Obserwuj wątek
    • aankaa nikt z Was nie piekł ? :( 27.06.05, 22:30

      • aankaa aż mi się wierzyć nie chce ... 28.06.05, 15:28

    • sabba Re: ryba maślana 28.06.05, 15:30
      ona naparwde sie tak nazywa?? gdzies niedawno byl watek na ten temat, poszukaj!
      • jacek1f Aaanko, ja nie piekłem, ale z pewnoscią możesz 28.06.05, 15:43
        upiec ja w folii alu jak zwyklego łososia.
        Jest naprawde tłusta, wiec wczesniej trzeba otworzyc folie do opiekania, zeby
        nie zaczela sie dusic w swoim tłuszczu.

    • ba_nita Re: ryba maślana 28.06.05, 15:43
      Marynujesz w przyprawach (bazylia, cząber, sól, pieprz, papryka łyżka sosu
      sojowego, sok z cytryny) zawijasz w folię (błyszczącą stroną do wewnątrz) i
      pieczesz w mocno nagrzanym piekarniku (220 - 250 stopni) około 20-25 min. To
      generalnie sposób podstawowy na każdą rybę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka