aankaa 27.06.05, 16:14 jadłam smażoną - niebo w gębie czy można ją upieć ? pewnie można ... tylko jak ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: ryba maślana 28.06.05, 15:30 ona naparwde sie tak nazywa?? gdzies niedawno byl watek na ten temat, poszukaj! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Aaanko, ja nie piekłem, ale z pewnoscią możesz 28.06.05, 15:43 upiec ja w folii alu jak zwyklego łososia. Jest naprawde tłusta, wiec wczesniej trzeba otworzyc folie do opiekania, zeby nie zaczela sie dusic w swoim tłuszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: ryba maślana 28.06.05, 15:43 Marynujesz w przyprawach (bazylia, cząber, sól, pieprz, papryka łyżka sosu sojowego, sok z cytryny) zawijasz w folię (błyszczącą stroną do wewnątrz) i pieczesz w mocno nagrzanym piekarniku (220 - 250 stopni) około 20-25 min. To generalnie sposób podstawowy na każdą rybę. Odpowiedz Link Zgłoś