zulub_77 25.07.05, 15:34 Cześć. Chciałabym sie dowiedzieć czegoś o tej diecie. Jeżeli ktoś z was eksperymentował z dietami i na przykład stosował dietę cambride to proszę o komentzrze. Dziekuje bardzo. :-) Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: Dieta Cambridge 25.07.05, 15:40 zulub_77 napisała: > Cześć. Chciałabym sie dowiedzieć czegoś o tej diecie. Jeżeli ktoś z was > eksperymentował z dietami i na przykład stosował dietę cambride to proszę o > komentzrze. Dziekuje bardzo. :-) To są dość ryzykowne eksperymenty, przeprowadzane bez konsultacji lekarskich. przegladdiet.w.interia.pl/diety4.html Odpowiedz Link Zgłoś
domii Re: Dieta Cambridge 25.07.05, 15:46 ja probowalam Cambridge. schudlam chyba 8kg, co mnie zupelnie satysfakcjonowalo. Dalam rade nie podjadac nic poza tymi zupkami i koktailami. Ale do konca nie wytrwalam, bo organizm po 2 tyg tak sie oslabil, ze zlapalam jakies przeziebienie i absolutnie nic mi nie pomagalo z niego wyjsc. musialam zaczac jesc normalnie, by jakis lek zadzialal. Minus diety jest taki, ze nie wyrabia prawidlowych nawykow zywieniowych. Kilka kg wiec dosyc szybko odzyskalam. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojwskas Re: Dieta Cambridge 25.07.05, 16:15 stosowalam pomoglo , tylko cena ... Odpowiedz Link Zgłoś