kejro 17.02.06, 14:13 Czy ba_nita jest cenzorem tego forum? Zauważyłam, że jakimś dziwnym trafem nieprzychylne posty dotyczące ba_nity znikają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Cenzor forum KUCHNIA 17.02.06, 14:18 Primo: jeżeli już to opiekun, a nie cenzor; secundo: gdyby on był opiekunem, byłaby taka informacja w nagłówku; tertio: wszelkie wycieczki personalne są złamaniem Netykiety i jako takie są usuwane. Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Cenzor forum KUCHNIA 17.02.06, 15:23 W-k nie przejmuj sie, nie chce obrażać psów bo sam mam, juz ostatnia, niestety, 14 letnia jamniczkę szorstką ...ale karawana na pewno jedzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Cenzor forum KUCHNIA 17.02.06, 15:58 U nas w Zoo bylo ostrzezenie : "Szympans T. Rzuca i pluje . Nie zblizac sie do klatki " Kto nie posluchal zostal opluty a nieliczni nawet obrzuceni ja tez . Trzeba zawsze czytac napisy ! Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Cenzor forum KUCHNIA 17.02.06, 18:15 Witaj, to forum nie ma opiekuna społecznego. Wątki są moderowane na podstawie zgłoszeń do kosza/listów do forum.abuse@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Czyżby ktoś polecał na forum arszenik:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:21 A co można cenzurować na forum kuchnia? Czyżby ktoś polecał dodawanie arszeniku? Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: Czyżby ktoś polecał na forum arszenik:) 18.02.06, 22:15 cenzurować można to samo co i na innych forach. przychodzi sobie ktoś i pisze: żydzi to $#%$#@... Ogólnie nic nie związanego z gotowaniem. No i wtedy pojawia się cenzura. Odpowiedz Link Zgłoś
kejro Re: Cenzor forum KUCHNIA 17.02.06, 19:29 to proszę mi odpowiedzieć, w jaki sposób znikają niektóre wiadomości, nawet bardzo grzecznie polemizujące. Przykład: Proszę dokładnie przeczytać temat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=36834137&v=2&s=0 Nie ma tam żadnej informacji o usunięciu jakiejkolwiek odpowiedzi. Ale wiadomości wyprowadzające "tego kogoś" z błędu zniknęły.Np. ansil cytuje wypowiedź ba_nity, której nigdzie nia ma. W sumie ocenzurowano kilka wypowiedzi w żaden sposób niełamiących regulaminu. A to jest tylko jeden przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalogowana Re: jak to na forum kuchnia IP: *.aster.pl 17.02.06, 20:43 przyganiał kocioł garnkowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcdef Re: jak to na forum kuchnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:56 Tak , tak ... ba_nita bardzo nie lubi , kiedy ktoś ośmiela się mieć inne zdanie na temat przygotowywania potraw . Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_zielona_pietruszka Re: proponuję zakończyć ten wątek i wysłać 17.02.06, 20:47 go w kosmos. Poco siać ferment i psuć sobie nerwy, nic dobrego z tego nie wynika. ja jadę na działkę dusić grzyby na farsz do pasztecików francuskich. pozdrawiam nie złoście się złość piękności szkodzi. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: proponuję zakończyć ten wątek i wysłać 17.02.06, 20:50 "A to feler" westchnął seler Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Cenzor forum KUCHNIA 17.02.06, 20:59 To sie nazywa kociombola ( z grecka ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Cenzor forum KUCHNIA IP: *.access.telenet.be 17.02.06, 23:58 Ten watek o szczypiorku byl swietny , nie zauwazylam go wczesniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczkadziwaczka Re: Cenzor forum KUCHNIA IP: 80.54.21.* 18.02.06, 20:42 Cenzor, wątek-szczypior, to tak jakby niektórzy z polityki, przenieśli się na forum kuchnia. Pytanie: w jakim celu?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilkoy Tu faktycznie znikają wątki, i to bez zadnych kacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 15:40 Tu faktycznie znikają wątki, i to bez zadnych kaczych akcentów, ani kontrowersyjnych uwag, nawet nie odrobiu. Po prostu ktoś nie lubi niektórych ludzi. A może na serwerze wyborczej jest wirus? Odpowiedz Link Zgłoś
costa26 [...] 20.02.06, 08:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś