Gość: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.05.03, 09:19 Bylaby trojca. ale o czekoladowym winie zem nie slyszal i j'aime nie pil. hy hy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zarlaczka Re: Dwojca 20.05.03, 10:34 Rozpuść czekoladę w winie, będziesz miał i wino czekoladowe i trójcę. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zarlaczko 20.05.03, 11:29 czesc! dawno Cie nie czytalam. Gdzie sie podziewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Dwojca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 16:59 Twoje "j'aime" bardzo mi sie spodobauo. A bientot - plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Dwojca IP: *.acn.waw.pl 20.05.03, 18:06 ładne, nespa? spa, spa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Dwojca IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.05.03, 18:21 przesylam Wam slowko ,jai cala noc n'est pas UE mmmmmm . ale z Wami razniej isc przez zycie. salut ! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dwojca 20.05.03, 18:23 Gość portalu: kanuk napisał(a): > przesylam Wam slowko ,jai cala noc n'est pas UE mmmmmm . ale z Wami razniej > isc przez zycie. salut ! He, he dwojcu probowales? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dwojca 20.05.03, 18:21 Gość portalu: kanuk napisał(a): > Bylaby trojca. ale o czekoladowym winie zem nie slyszal i j'aime nie pil. hy > hy A dwojca to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Dwojca IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.05.03, 18:24 czekoladowa wodka z Rosji , znam , pilem. Oraz czekoladowe piwo z Anglii , wlasnie zapoznane. Chyba nie myslalas Miltoniu ,o ordynarnym likierze czekoladowym , czy czym takim ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Dwojca IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.05.03, 18:37 Nie doceniasz Rosjan. robia wodke czekoladowa. jest przezroczysta jak czysta. ale nazywa sie i smakuje czekoladowo. pachnie czekolada i wodka. to musi wiec byc CZEKOLADOWA WODKA. w dodatku pieknie zapakowana. dwa pociagi w jednym sa , genialne, nie ? oby tylko jechaly w tym samym kierunku....ha ha hi puff puff. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dwojca 20.05.03, 18:41 A nie Rosjan to ja doceniam. Szczegolnie w pomyslach na wodke. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Dwojca 21.05.03, 13:05 najlepiej zeby to byla wodka mlecznoczekoladowa a nie gorzkoczekoladowa (jeslimozna sobie zyczyc). bo takie karmi to podobno gorzkokarmelowe jest. tak sie nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Dwojca IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.05.03, 19:44 Miltonio , wlasnie mialem to napisac. nie podoba mi sie ta zbieznosc. trzesiawkowa jest. psiopawlowa. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dwojca 21.05.03, 20:46 Zbieznosc mysli naszych Ci sie nie podoba? Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Dwojca 21.05.03, 22:36 jeden umysl dwa ciala. zupelnie jak pewni nie przedstawieni mi krakowscy profesorowie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Dwojca 21.05.03, 23:27 za ciasno w jednym slowie. i tym i tamtym. ps. poza tym pewnych mysli sie w slowa nie ubiera. tak myslę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Dwojca IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.05.03, 05:53 moze to byla trzesiawka emocjonalna , Miltonio ? a to profesorstwo to nas nie obraza , Anielciu ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Dwojca 22.05.03, 09:09 eno wątpię. kultury wielkiej są, nie obraziliby muchy nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dwojca 22.05.03, 12:24 o Anielciu wszystkowiedzaca i odpowiedz na kazda okazje majaca, to powedzze mi prosze, jak obrazic muche? Przyda sie latem, gdy ich sporo bedzie, bo u Kanuka ta raczej komary nad jeziorami sie panosza. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Dwojca 22.05.03, 12:26 wybierz sobie odpowiedz. (odpowiedz wybrana losowo. przez maszynke do losowania sygnaturek) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dwojca 22.05.03, 12:28 czyli nie znasz odpowiedzi, chyba sie zawiodlam. a w totka nie gram, nie mam szczescia do pieniedzy, do milosci to i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Dwojca 22.05.03, 12:30 a to pozazdroscic :) mam pewne luki w wiedzy, do ktorych niechetnie sie przyznaje (jedna z nich jest wlasnie umiejetnosc obrazania- w stronie czynnej, w biernej jestem sprawniejsza) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dwojca 22.05.03, 12:34 aniela_ napisała: > a to pozazdroscic :) > mam pewne luki w wiedzy, do ktorych niechetnie sie przyznaje (jedna z nich jest > > wlasnie umiejetnosc obrazania- w stronie czynnej, w biernej jestem sprawniejsza > ) ja cie nie obrazam, nawet zamiaru nie mialam, ale twoje posty z dawien dawna chetnie Ci wkleje, by Ci unaocznic, jak bardzo skromna jestes piszac o swojej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Dwojca 22.05.03, 12:35 ciesze sie ze ktos prowadzi archiwum moich postow. bo mi szkoda czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Dwojca 22.05.03, 12:42 to dobrze :). pielegnuj je, bo znajomosci sa niezwykle wazne, zwlaszcza we wspolczesnych czasach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dwojca 22.05.03, 12:47 a znajomosc z toba to prawdziwa przyjemnosc. Musze leciec, czas to pieniadz, jak to mowia. Nadzieje zywie gleboka, ze Miltonia, która cenie i Kanuk, którego lubie towarzystwa Tobie dalej dotrzymywac beda. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dwojca 22.05.03, 14:15 Dziekuje Buggi za uznanie, tym bardziej ze jest ono wzajemne. Martwi mnie jedynie Twoja, nie wiem czym podyktowana napastliwosc wobec Anieli. Zapewne, jak sie wlazlo miedzy wrony..... itd, ale moze warto, mimo wszystko i w takiom stadzie orlem pozostac? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Dwojca 22.05.03, 14:33 i mnie sie zdawało ze nie byla to zwyczajna, przyjacielska pogawedka. czy moze zwisa mi gdzies jakas czerwona płachta, ktorej naddatek przeoczylam dobierajac garderobę na dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dwojca 22.05.03, 14:45 Nawet wiem, co jest ta plachta, he, he. Tylko Buggi nie rozumiem, nie wyglada mi na osobe z kompleksami. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sprostowanie 22.05.03, 17:48 pytanie o mozliwosc obrazy muchy i odpowiedz Anieli, aluzyjna jak sie domyslam, bo o domniemanym obrazaniu, którego nie bylo byla wyzwolila reakcje, dalece która napastliwa nazwac moge i musze. Anieli czerwonej chusteczki nie zauwazylam, a jest taka? Zgodze sie z moja zadziornoscia, ale napastliwosc Miltoniu jest grubo przesadzona, niesprawiedliwa i troche obrazajaca. Z calym szacunkiem dla Ciebie i Anieli. Buggi PS A z wronami nie ma to nic a nic wspólnego, z kompleksami, a jakimi? tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Sprostowanie 22.05.03, 18:00 buggi napisała: > pytanie o mozliwosc obrazy muchy i odpowiedz Anieli, aluzyjna jak sie domyslam, > > bo o domniemanym obrazaniu, którego nie bylo byla wyzwolila reakcje, dalece > która napastliwa nazwac moge i musze. Anieli czerwonej chusteczki nie > zauwazylam, a jest taka? Zgodze sie z moja zadziornoscia, ale napastliwosc > Miltoniu jest grubo przesadzona, niesprawiedliwa i troche obrazajaca. Z calym > szacunkiem dla Ciebie i Anieli. Buggi > > PS A z wronami nie ma to nic a nic wspólnego, z kompleksami, a jakimi? tym > bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Miltonio 22.05.03, 18:09 miltonia napisała: > buggi napisała: > > > pytanie o mozliwosc obrazy muchy i odpowiedz Anieli, aluzyjna jak sie > domyslam, > > > > bo o domniemanym obrazaniu, którego nie bylo byla wyzwolila reakcje, dalec > e > > która napastliwa nazwac moge i musze. Anieli czerwonej chusteczki nie > > zauwazylam, a jest taka? Zgodze sie z moja zadziornoscia, ale napastliwosc > > > Miltoniu jest grubo przesadzona, niesprawiedliwa i troche obrazajaca. Z ca > lym > > szacunkiem dla Ciebie i Anieli. Buggi > > > > PS A z wronami nie ma to nic a nic wspólnego, z kompleksami, a jakimi? tym > > > bardziej. nic nie napisalas, czy to bylo celowe Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Miltonio 22.05.03, 18:50 Nie, nie celowe, tylko sie cos pokielbasilo. A mialo byc, jak nizej: buggi napisała: > Miltoniu jest grubo przesadzona, niesprawiedliwa i troche obrazajaca. Z calym > szacunkiem dla Ciebie i Anieli. Buggi Bardzo bym chciala, zeby tak bylo, ale niestety nie jest. Buggi, nie ukrywam, ze pare razy zdziwilas mnie, chodziazby radoscia, ze Anieli ktos tam nie lubi, albo gratulacjami, jak tam jej jakoby dokopano. Malostkowe i nie w Twoim stylu to bylo. I nie chodzi tu o nia, tylko o pewne stadne instynkty, o ktore Ciebie nie podejrzewalam. Uwazam, zes jest osobka z charakterem i majaca wlasne zdanie. Stad moje zaskoczenie. I przykro mi. > PS A z wronami nie ma to nic a nic wspólnego, z kompleksami, a jakimi? Wlasnie napisalam wczesniej, ze Ciebie o kompleksy nie podejrzewam, wiec ich wymienic nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Miltonio 22.05.03, 20:20 Miltonio, chcialabym zamkanac temat, ale nie moge 1) wszystko o czym tu pisalac dotyczy spraw dawnych. Nam chodzi jedak o dzien dzisiejszy i dzisiejesze moje rzekome napastowanie Twojej kolezanki. 2) Wracajac do pierwszego zdania w pkt. pierwszym zprzykroscia stwierdzam,iz nie przypominam sobnie, bym kiedykolwiek wyrazila i wyrazala radosc z powodu obelg kierowanych do Anieli. Pamiec bywa zawodna, a sprawa powazna, wiec prosilabym Cie o linki, do autorstwa których moglabym sie przyznac. W przeciwnym wypadku pomysle sobie cos bardzo niemilego. Buggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Miltonio IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 21:31 drogie moje (moge sie chyba spoufalic przez chwile?), doceniajac obustronnie dobrą wolę uprzejmie informuje, ze tyle halasu o nic. nie dorozumialysmy sie wzajem (Miltonia to człowiek za zycia ze spiżu:) z Panną Buggi jak mi sie zdaje. zreszta nabylam sobie wlasnie bojowki z kieszonką na "kosę" nad prawą kostką, wiec chocby niedzwiedz to dostoję ;) ps. a ja mam kompleksy. że nie umiem na skrzypcach grać. z czekoladowym pozdrowieniem (adremowo), a. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Anielo 22.05.03, 22:55 schowaj naboje, bo ja z podniesionymi rekoma w twoja strone sie udaje i udawalam, co udawanym byc nie bylo. Zamiary moje czyste, a zadziornosc wrodzona, ale nieszkodliwa. równie mleczno czekoladowo Buggi Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Anielo 22.05.03, 23:02 zapinam wiec kieszonkę nad kostką. i zyc bedziemy dlugo i szczesliwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Anielo 23.05.03, 14:43 Tez uwazam, ze takie wbijanie szpilek jest niepotrzebne i chwala Wam, ze temat w zgodzie konczycie. Jesli Buggi zalezy Ci na tym linku, ktory tak mnie zdziwil, to owszem poszukam, jak wyszukiwarka zacznie dzialac, bo mam z nia klopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia do Buggi i Anieli 23.05.03, 15:20 Do Bugii. To link, ktory mi do Ciebie jakos nie pasowal: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=540&w=6068393&a=6068549 Do Anieli. Wole pozostac z krwi i kosci, ci ze spizu laduja potem w Kozlowce. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: do Buggi i Anieli 23.05.03, 17:31 o. ujawniasz nowe dla mnie okolicznosci, ktore jednakze bez znaczenia dla mnie są. z roznych wzgledow o ktorych nie czas i nie miejsce. o sympatie tlumow nie mam sily zabiegac, nie w piatek po poludniu. spoczynku to czas. ide umrzec ze zmeczenia, pozdrawiam sil ostatkiem ,a. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: do Miltoni 23.05.03, 18:26 dziekuje Miltonio. Znam ten post. Pisany byl do Basi, która jesli sie nie myle na nikogo jeszcze na tym forum nie napadla i nie obrazila, Anieli równiez. Post mój w moim przekonaniu byl czystym swierdzeniem faktu z watku Pndzelka na Wawie, a nie moimi subiektywnymi odczuciami, wiec jesli to, co napisalam jest dla ciebie: a) klaskaniem w dlonie i podskakiwaniem do góry z powodu, no wlasnie czego? to opadla mi reka b) wyrazem antypatii wzgledem A - opadla mi druga reka a na koniec opadnie mi szczeka, jesli zaprzeczysz, iz nie tak dawno temu nadstawilam wlasnie glowy za Aniele i Ciebie ( pamietasz popis Pndzla i Niecha) Zamykamy sprawe podajac sobie rece na zgode. Bo Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia do Buggi. 24.05.03, 12:07 Doskonale pamietam, jak za mnie, Aniele i Zarlaczke glowe nadstawialas, wzbudzajac moj podziw i szacunek. Byc moze Twoje intencje w tym poscie opatrznie zrozumialam, i uznajmy, ze tak wlasnie sie stalo. Nasunela mi sie rowniez refleksja ogolniejsza, ze w jakis sposob Ty, ja i jeszcze kilka osob stalismy sie ofiarami metody: dziel i rzadz. Smutne to, niepotrzebne i pouczajace. W kazdym razie mnie czegos nauczylo. Jesli Cie urazilam, to przepraszam, wnioski wyciagam. Tak jak napisalam, cenie Cie i lubie. I tez za zgoda jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: do Buggi. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.05.03, 13:45 Niewiasty powinny widac z tego grac aktywniejsza role w polityce. mysl uczesana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do Buggi. IP: *.acn.waw.pl 25.05.03, 13:35 mialam zdaje sie jakis poglad na ten temat ale stracilam z nim kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś