Dodaj do ulubionych

kawa z ekspresu Senseo

IP: *.chello.pl 06.09.05, 19:28
czy ktoś może wie gdzie w Warszawie moża kupić wkłady do ekspresu Philipsa
Senseo? z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • mate1 Re: kawa z ekspresu Senseo 19.09.05, 22:10
      takie saszetki widzialem na stronie www.doppio.com.pl
      pozdrówka ...

Gość portalu: Justa napisał(a):

> czy ktoś może wie gdzie w Warszawie moża kupić wkłady do ekspresu Philipsa
      > Senseo? z góry dziękuję za pomoc
      • Gość: Raenius Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.10.05, 11:18
        tez sie meczylem ze znalezieniem tej kawy.
        Polskim dystrybutorem senseo jest firma Beltex. Kawe mozna zamowic mailem,
        przysylaja poczta (nawet szybko). Ja zamowilem wiekszy zapas i wyszlo ze powyzej
        5 paczek robia wysylke gratis. www.senseo.pl www.beltex.pl
      • waldomi Re: kawa z ekspresu Senseo 09.06.09, 09:32
        Jaka ilosc interesowalaby pania ?.

waldomi
      • Gość: Monika Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.chello.nl 04.10.09, 18:59
        Ja polecam kaweo.pl

Wybór maja naprawde spory.Na szczescie
        Pan Artur zawsze cierpliwie mi doradza
        jaka kawe wybrac.

Pozdrawiam
        Monika
        • 17stopni Re: kawa z ekspresu Senseo 06.10.09, 16:49
          Monika i Fifi widzę, że nawet schemat Wam dali, jak pisać.
          A czy jest tu ktoś... kto naprawdę istnieje? Wiecie, tacy którzy piją kawę na
          żywo, a nie tylko opowiadają o niej w Sieci
    • Gość: Kuba Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.247.81.adsl.skynet.be 03.11.05, 19:33
      Nie wiem ale mozna je kupic u Nas w brukseli, sam pije wiec ........... :-)
      POZDRAWIAM

kubaosa@yahoo.fr
    • Gość: Bas van Alphen Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:12
      Dotychczas z moim zdaniem nie można kupić tego przętu w Polce. jestem Holendrem
      i generalnie zamówię "pads" przez internet z Holandii. Kiedy pani by wiedziała
      gdzie można kupić Senseo, bym chętnie o tym dostałem informację. bva@zeto.pl
      • Gość: Ewa Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 09:29
        Hello,

I have read about your problems with getting Senseo Pads in Poland. I can solve
        them!!!
        If You likeYou can order your favourite coffee or even Senseo coffee machine in
        three basic colours(nowadays) White, Black and Blue.In future also Red will be
        available.

My offer is:
        100 regular or mild coffee pads separately packed cost - 35,00 PLN +7,00 PLN
        Porto when you pay by bank
        ( money transfer)
        Senseo machine costs 300,00 PLN+12,00 PLN Porto ( money transfer)

100*7g=700g

I hope it is interesting & you will conact us in near future!!!

Best Regards
        Giemza7@poczta.onet.pl
        ---------------------------------------------------------------------------

Witaj,

Przeczytalam o Twoich problemach z kupnem Kawy w saszetkach do Senseo. Mysle ,
        ze moge Ci pomoc.
        Jeśli chcesz mozesz je zamowic u mnie, 100 oddzielnie pakowanych saszetek z
        kawą Regular lub Mild. Na pewno je znasz.Dodatkowo istnieje mozliwosc zakupu
        samych ekspresow Senseo w 3 kolorach biały, niebieski i czarny, w przyszłości
        również czerwony.

Moja oferta :

100 saszetek z kawą Regular lub Mild oddzielnie pakowane (100 *7g=700g)
        kosztuje 35.00 PLN + koszt przesyłki 7.00 PLN ( wpłata na konto bankowe)
        Senseo ekspres - 300.00 PLN + koszt przesyłki 12.00 PLN ( wpłata na konto
        bankowe)

Mam nadzieje, ze zainteresuje Cie moja oferta
        Giemza7@poczta.onet.pl
        • Gość: ada Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.aster.pl 05.09.09, 17:09
          A czy ktos pił z takiego ekspresu kawke niskodrazniaca ?
          jestem ciekawa jak smakuje z ekspresu bo sama w sobie jest
          rewelacyjna.
    • Gość: Marcus Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:56
      Kawe do expresu senseo mozna kupic nawet w ... CAREFOUR w Warszawie jest w
      Arkadii ostatnio widzialem i sam sie zdziwilem kosztuje o ile pamietam 6,99
      lub 7,99 i sa chyba ze 3 rodzaje!! :)
    • Gość: justi Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 09:56
      umnie wraz z kawa i herbatami i capuccino tel 516170746, z holandii
      • Gość: takatycia Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.chello.pl 26.09.07, 17:21
        Na allegro jest mnóstwo rodzaji
    • Gość: ola www.caferene.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 10:19
      mozna ja kupic w sklepie internetwoym www.caferene.pl - wysyłka jest szybka i
      kawa bardzo dobra
      • Gość: artek www.kawy24.pl IP: *.ghnet.pl 16.03.08, 12:09
        ja kupuje na stronie kawy24.pl wchodzi wtedy na auckje jakiegos uzytkownika na
        allegro!! Ma duzo Kaw w dobrych cenach!
        Bez problemy wysyła za pobraniem
        Widzialem tez ze sklep internetowy robia www.kaweo.pl chyba.
        Wiec padow do senseo jest mnostwo!!

Pozdr A
        • Gość: nest Re: www.kaweo.pl IP: *.ghnet.pl 09.06.08, 10:52
          Tak jest sklep na kaweo.pl
          Ceny nizsze niz na allegro wiec super! Szybka dostawa bo juz kupowalam!
          Polecam
          • Gość: henry34 Re: www.kaweo.pl IP: *.cdma.centertel.pl 17.01.10, 22:07
            Kaweo? Heh... Możliwe. Bajer polega na tym, że oni kupują na Fede-Poland.com :).
            Fede otworzyło sklep i co, ciekawe, oni zaopatruja pozostale internetowe sklepy.
            Roznica w cenach kolosalna np. Lavazz Crema Aroma na kaweo po 47.5pln... na
            Fede-Poland.com 40pln, Lavazza Super Cream na Kaweo - 72pln (Fede - 66pln).
          • Gość: padsy na prezent Próbował ktoś nowe smaki? Smooth roast i Extreme?? IP: *.ak7.petroinform.pl 23.07.13, 13:03
            Tutaj są:
            www.coffee2day.pl/kawa,282,extreme_roast_48_pads_kawa_do_senseo_nowosc.html
            Nie wiem czy są smaczne a potrzebuje na prezent.
            Osoba dla której kupuje lubi mocne kawy ale żeby nie była kwaśna ani gorzka.
            w tym coffee2day piszą ze nie jest goryczkowata ani kwasna wiec chyba będzie ok???
            Ja sam pije Lavazza Sinfonia a tych opakowań po 48 pads wogóle nie znam.
            • Gość: caffetea.pl ........................ IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.11.13, 09:07
              Posiadamy największy w Polsce asortyment kaw, herbat, czekolad, ekspresów, akcesoriów do Senseo.
              Posiadamy olbrzymią wiedzę na temat Senseo.
              Jeżeli macie Państwo jakiekolwiek pytania na temat Senseo, proszę dzwonić i pytać, jesteśmy do Państwa dyspozycji.

Jak kupować to tylko u profesjonalistów!!!

www.caffetea.pl

INFOLINIA

0 800 703 027
              połączenie bezpłatne z tel. stacjonarnych

lub

071 724 25 90
              połączenie z tel. komórkowych

e-mail: info@caffetea.pl
    • Gość: Jola www.caffetea.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 13:33
      Ja kupuje kawę w sklepie internetowym www.caffetea.pl We Wrocławiu
      odbieram sobie osobiście. Polecam sprzedającego, miła obsługa i
      świeży towar.
      • sonia30live Re: www.caffetea.pl 22.08.09, 21:18
        Ja ostatnio kupiłam
        tutaj
        astrę niskodrażniącą
        chociaż od jakiegoś czasu można ja kupić wszędzie.
        • Gość: panotea Re: www.caffetea.pl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.09, 17:38
          a ja kupuję wszystkie kawy do senseo i również niskodrażniącą tutaj
          www.cafftea.pl
    • Gość: marcin www.caferene.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 11:10
      www.caferene.pl
      mają świetną kawę
    • Gość: Dorota www.coffeepads.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 11:25
      www.coffeepads.pl
      polecam
      • mel.la Re: www.coffeepads.pl 15.11.08, 09:43
        Justa"czy ktoś może wie gdzie w Warszawie moża kupić wkłady do ekspresu Philipsa
        Senseo?"

Ale to nie jest zaden expres do kawy tylko - aparat do kawy,Expres dziala na
        innej zasadzie i jest o wiele drozszy.
        • Gość: żarn Re: www.coffeepads.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 22:59
          Expresem bym tego nie nazwał. Krups to sa prawdziwe expresy, kawa świeżo
          mielona, parzona pod dużym ciśnieniem i jeszcze jak chcesz możesz sobie spienić
          mleko do cappuccino. Tak się przyzwyczaiłam do picia kawy z tego expresu że inna
          mi już nie smakuje.
          • samsaram Re: www.coffeepads.pl 20.11.08, 19:36
            No nie tylko Krups, jest parę innych marek, ale masz rację w tym że to dobra
            marka. Miałem taki ekspres przez kilka lat i zostawił całkiem pozytywne
            wrażenia. A jeśli chodzi o kawy inne niż świeżo mielona, w sensie o takie
            pastylki, to Krups robi też taki we współpracy z bodajże Nestle? Też można je
            dostać w Carrefourach, pastylki i same urządzenia.
          • Gość: Ula Re: www.coffeepads.pl IP: *.aster.pl 04.08.09, 19:34
            Ja chyba jednak wybiore prostszy sposób na to aby napic sie takiej
            kawki.
            Po prostu wygram ekspres w konkursie
            www.astra.com.pl/Kawowa-Paczka.html
            • ania_m66 ale pracownicy i ich rodziny 05.08.09, 22:26
              nie moga brac udzialu w konkursie ulu :(
    • Gość: kawosz Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 19:58
      zawsze o takie rzeczy warto popytac na stronei fan klubu kawoszy na kipmi
      kawosze.kipme.pl/. oni sa obcykani w tej materii:D
    • krism68 Re: kawa z ekspresu Senseo 01.01.09, 14:24
      Witam wszystkich senseo-kawoszy. Mam zamiar kupić takie urządzenie czy ktoś wie
      coś o Pixmania ponieważ na tej stronie jest dostępne to urządzenie w dobrej
      cenie ale nie wiem nic o sprzedawcy (cena 225 zł). Proszę o jakieś info będę
      wdzięczny.Pozdrawiam
      • Gość: ania_m Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 15:11
        ja bym od nich nie kupowala, a wlasnie tez szukam senseo w sieci.
        za duzo opinii negatywnych na roznych forach. siedziba firmy we francji, w
        polsce nie ma tel. kontaktowego. ja nie ryzykuje, sa inne, sprawdzone sklepy.
        • krism68 Re: kawa z ekspresu Senseo 04.01.09, 10:54
          Dzięki Ania za info proszę o jakieś sklepy w kraju w których można nabyć taki
          ekspres z góry wielkie dzięki.Pozdrawiam Krzysztof.
          • Gość: ania_m Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.09, 20:47
            przykro mi, rzadko tu zagladam...
            okazalo sie, ze w polsce ogolnie trudno kupic senseo philipsa.
            gorzej, trudno bardzo kupic jest wlasciwe, duze pody z kawa. to, co dostajesz w
            media markt, to male pody do tych ekspresow niepasujace :(
            jedynie w bomi widzialam za duuuza kase niemieckiej firmy dallmayr.
            w koncu rodzina zdecydowala sie na system nespresso po 3 skuchach z tchibo
            cafissima.
            chyba najlepiej, jesli ktos by ci senseo przywiozl z zagranicy. z tym, ze
            pozostaje problem serwisu i gwarancji.
            pozdrawiam
            ania
            • Gość: lenika Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.acn.waw.pl 24.01.09, 17:22
              Ekspredy można kupić na www.123market.pl
              • Gość: Julia Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.ghnet.pl 10.02.09, 21:57
                Faktycznie ekspresy sa na www.123market.pl
                Najtanszy 7810 kolor bialy za 253zł wiec przystepnie.
                Ja swoj (tez 7810) dostalam z zagranicy, ale nie ma problemu z awaryjnoscia.
                Dziala bez zarzutu i codziennie przynajmniej 3 kawy robi.
                Co do dostepnosci kawy w saszetkach to polece wam sklep www.kaweo.pl
                Kupuje regularnie od nich i zadowolona jestem, a w Bomi strasznie drogo maja.
                • Gość: akarola Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.aster.pl 23.02.09, 14:12
                  ja kupuję na allegro, już od dłuższego czasu. Mają dobre ceny, a
                  kawa jest oryginalna, np. od Douwe Egberts za 48 padsów płacę 22 zł
                  • simbaaaaa Re: kawa z ekspresu Senseo 04.03.09, 12:17
                    Kupiłem już kilka ekspresów senseo , pierwszy był prod.
                    chińskiej ,drugi francuskiej ostatni zakup prod. polskiej, z
                    wszystkich jestem zadowolony. Wszystkie kupowałem na allegro , kawę
                    również Pierwszy zakup w 2007r. Trochę tej kawy wypiłem [3-4
                    diennie].Jezeli ktoś ma zamiar kupić taki ekspres to polecam zakup
                    na allegro u Pani katja2009, zaś kawę pakowaną po 100szt. u Pana
                    gangsta madafaka, ja pije mocna więc biorę castello dark. POLECAM!
                    Andrzej
                    • Gość: kaaaa Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 17:18
                      Witam
                      Mam ekspres Senseo i mam problem ponieważ każda zrobiona kawe czuc
                      plastikiem
                      pomózcie moze tez tak ktos miał???
                      • simbaaaaa Re: kawa z ekspresu Senseo 05.03.09, 12:14
                        Nie rokuję pozytywnego rozwiązania ,miałem taki przypadek z
                        ekspresem Ariette prod. niem. Wyczyniałem cuda , zmieniałem wodę,
                        zmieniałem kawy. wymieniłem węzyki plastykowe i nic , śmierdziało
                        bakielitem , wreszcie szlag mnie trafił i wyzuciłem. W senseo nigdy
                        tego nie miałem. Podejrzewam ze zapach jest z części na odcinku od
                        parzenia do wypływu.Może to wyrób Chiński , u nich co partia to inny
                        plastik aczkolwiek mam i taki i tegi nie mam.Spróbuj wymienić tackę
                        na kawę oraz wylewkę,może pomoże.
                      • Gość: ania_m to faktycznie JEST problem IP: *.pools.arcor-ip.net 12.03.09, 00:07
                        i to powazniejszy niz ci sie wydaje. plastiki wchodzace w kontakt z artykulami
                        spozywczymi NIE MOGA niczym pachniec. jesli aromatyczna kawa nie zabila wiec
                        jego zapachu, obwachaj dokladnie wszystkie czesci urzadzenia. z winowajca
                        poszlabym do sanepidu, bo najprawdopodobniej producent uzyl tzw. zmiekczaczy
                        szalenie szkodliwych dla zdrowia.
                        akurat mam bardzo podobny problem. kupilam ekspres cisnieniowy na kawe mielona i
                        pady, ktory ma plastikowy pojemnik na wode. przez przypadek odkrylam, ze od
                        zakupu (5 miesiec temu) dalej intensywnie smierdzi on "plastikiem". kawa
                        szczerze mowiac mi nie smierdziala. zadzwonilam do producenta. nie mogl
                        przedstawic mi atestu na artykuly spozywcze, a jest to duzy niemiecki powazny
                        producent, zadne tam chiny itp. zadzwonilam wiec do instytutu ocen ryzyka - to
                        taka niemiecka instytucja zajmujaca sie szerokopojeta ochrona konsumenta, jesli
                        ktos chce, moze tutaj poczytac. jest wersja angielska www.bfr.bund.de/. w
                        ciagu kilku sekund rozmawialam ze specjalista, ktory nakazal zaniesienie
                        pojemnika do najblizszego gesundheitsamtu, ktory jest odpowiednikiem polskiego
                        sanepidu. pan w "sanepidzie" pojemnik obwachal i zarekwirowal do analizy,
                        poniewaz i jemu zapach wydal sie wiecej niz podejrzany. bylo to 2 tyg temu, na
                        dniach zawiadomia mnie o wynikach badan.
                        nie wiem, jaka jest urzedowa droga w polsce, ale na twoim miejscu postapilabym
                        tak samo: kontakt z producentem, a w razie dalszych watpliwosci sanepid. i nie
                        daj sie zbyc producentowi, jesli tylko zapewni cie, ze produkt jest ok, zadaj
                        atestu na produkty spozywcze. na elektryke atest bedzie mial, ale nie o to w tym
                        przypadku chodzi.
                        • Gość: akarola Re: to faktycznie JEST problem IP: *.aster.pl 25.03.09, 22:41
                          ja mam ekspres kupiony w Holandii, już drugi z kolei, i nie miałam
                          tego problemu z plastikiem ani w jednym, ani w drugim
                      • Gość: koneserkawosz Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.09, 11:11
                        Witam
                        Mam podobny problem ale nie tylko ja. Zakupilem expres w Polsce na
                        alegro. Kawe przywiozlem z niemiec, rowniez zamowilem na aukcji
                        alegro. Efekt ten sam. Czuje plastik! Znajomy kupile taki ekspres w
                        niemeczech, ktory produkowany jest w polsce i ma podobny problem -
                        czuc plastik. CO zrobic ma ktos rozwiazanie.
                    • krzysztofsf Re: kawa z ekspresu Senseo 25.08.10, 14:08
                      Dlaczego przez 3 lata zmieniles 3 ekspresy?
          • Gość: Gosza Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.175.144.168.koba.pl 22.08.09, 20:25
            Nie ma jak to kawa po polsku parzona, czarna mocna astra pachnąca, innej nie
            toleruję.
    • Gość: pablo_v Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 15:48
      w Piotrze i Pawle widziałem, ale dosc drogo
      jak ktos ma sprawdzonego sprzedawce na allegro to dajcie linka
      • Gość: Karol Re: kawa z ekspresu Senseo IP: 195.243.57.* 21.04.09, 08:23
        Gdzeis mi w ucho wpadlo ze sa jakies "foremki" wielokrotnego uzytku,
        czy ktos slyszal o tym wynalazku i moze sie podzielic wrazeniami z
        uzytkowania???
      • Gość: panotea Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 12:28
        Sprawdzony i rzetelny dostawca saszetek z kawą do Senseo -
        www.caffetea.pl - są rewelacyjni, bardzo duży wybór kawy, kawa
        świeża i błyskawiczna przesyłka. Kupuję u nich kawę już czwarty raz
        i za każdym razem jest najwyższy pziom zadowolenia:))
        • Gość: Natalia Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.aster.pl 26.06.09, 15:53
          Jakos nie przepadam za taka kawa.Juz wole zrobić sobie w zaparzaczu
          swoja ulubina Astre ze spienionym mleczkiem.
        • ania_m66 Re: kawa z ekspresu Senseo 28.06.09, 20:11
          z asortymentu saszetek do senseo najbardziej polecam te.
          kawa jest bio, pochodzi z peru i czesc zysku z jej sprzedazy idzie bezposrednio do chlopow, ktorzy ja uprawiaja. jest fantastyczna w smaku, bardzo aromatyczna, ale lagodna.
          pody wygraly 3 miesiace temu niemiecki test konsumencki, zaangazowanie firmy w bio uprawe i sprawiedliwy handel zostalo poddane niezaleznej kontroli i przez nia potwierdzone.
          nie mam maszyny senseo, uzywam ich w normalnym ekspresie cisnieniowym 15 barowym ze specjalna wkladka do sitka.
          na opakowaniu podow producent pisze, ze specjalna wkladka nie jest nawet potrzebna, wystarczy wlozyc je do sitka na jedna porcje.
          • Gość: panotea Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 09:58
            Jak Senseo to tylko w sklepie www.caffetea.pl - naprawdę próbowałam
            juz w kilku miejscach się zaopatrywać, ale ostatnio tylko w sklepie
            Caffetea - obsługa wie wszystko o Senseo, jak nie wiecie jaką kawę
            kupić, to wam doradzą, pyszna, świeża , aromatyczna kawa, ekspresowa
            przesyłka.
            • Gość: Goś Re: dlaczego nie spienia??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.09, 09:30
              Ratunku!
              Mam Senseo latte 7850 od niedawna i do niedawna sprawował się
              znakomicie,aż nagle przestał spieniac mleko teraz zamiast pianki
              mam"pomyje"!Nic mu nie zrobiłam,a teraz jeno przepuszcza mleko-
              dlaczego???czy ktoś taki problem miał i z niego wybrnął???
              • Gość: ania_m Re: dlaczego nie spienia??? IP: *.adsl.alicedsl.de 16.09.09, 23:52
                odkamienic po pierwsze, po drugie czasami trzeba wymienic uszczelki
            • Gość: Fifi Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.chello.nl 04.10.09, 18:53
              Witam
              Ja i moi znajomi natomiast kupujemy na www.kaweo.pl
              Pelen profesjonalizm i mila obsluga, a jak ktos mieszka w Krakowie
              to mozna odwiedzic ich sklep przy Kościuszki 33
              Polecam
              Fifi
              • koguar Re: kawa z ekspresu Senseo 07.10.09, 22:48
                moim zdaniem najlepiej kupowac na allegro. Mają dobre ceny, a
                kawa jest oryginalna.
                • 17stopni Re: kawa z ekspresu Senseo 08.10.09, 18:11
                  Ciężko się nie zgodzić. Jeśli ma się zaufanego sprzedawcę na allegro, to
                  naprawdę czasem warto.
                  • Gość: Piotr Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.10.09, 22:15
                    Niedawno przywiozłem sobie Senseo HD 7810 z Niemiec. Dziwne, bo produkują je w
                    Polsce, a u nas wielkie problemy z ich nabyciem. Wydaje mi się, że Krups i
                    Philips podzielili się rynkami. Będąc w Niemczech zrobiłem wypad do Luksemburga
                    i tam "padsy" są w najbardziej przystępnej ceni. Zrobiłem duży zapas. Wielu
                    Niemców tam jeździ po kawę. Senseo to bardzo dobry system i naprawdę ta kawa
                    bardzo mi smakuje.
        • Gość: piotr wawa Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.ghnet.pl 29.11.09, 21:46
          Z www.caffetea.pl jest problem wiecznie czegos nie maja :( i dosc dlugo trzeba
          czekac na wysylke :(
          • Gość: Caffetea Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.09, 14:30
            Panie Piotrze chyba się Panu coś pomyliło. Caffetea nie ma problemu
            z dostępnością asortymentu, mało tego, www.caffetea.pl ma
            najbogatszy asortyment kaw i akcesoriów do Senseo w Polsce. Co do
            szybkości wysyłki.... proszę sprawdzić komentarze na Allegro dla
            nicku coffee-and-tea, naprawdę proszę nie wpisywać fałszywych opinii.
            • cold-case-love Re: kawa z ekspresu Senseo 14.12.09, 14:36
              Zamawiam kawę do Senseo z caffetea.pl i nigdy nie zdarzyło mi się, żeby
              wystąpiły jakiekolwiek problemy z dostępnością produktów ani problemy z
              jakąkolwiek przesyłką. Faktycznie jak szukałam kaw i akcesoriów do Senseo to
              najlepiej zaopatrzonym sklepem okazał się własnie caffetea. I dostępność
              artykułów i obsługa klienta według mnie spisują się bardzo dobrze.
            • Gość: gość Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 13:24
              Właśnie dostałam paczkę z kawą z caffetea. Polecam wszystkim! Błyskawiczna
              przesyłka. A kawa... Ci którzy próbowali kawy lub czekolady z senseo to wiedzą
              że jest pyszna :)
          • Gość: caffetea Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.10, 13:23
            Nie jest prawdą , że ciągle czegoś brakuje na www.caffetea.pl.
            Asortyment jest dostepny 24h na dobę. Nie wiem o czym mowa w
            stwierdzeniu, że długo czeka się na wysyłkę. Skoro dzisiaj się
            kupuje w skjlepie internetowym, a jutro jest dostawa, to chyba nie
            jest to zbyt długi czas oczekiwania.
    • Gość: IWONA Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.toya.net.pl 29.12.09, 17:21
      witam...nie wiem gdzie w Warszawie są takie wkłady, ale na pewno w Cieszynie
      czeskim można kupić takie wkłady 100 szt. za 7,35 euro.
      • Gość: panotea Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.10, 09:10
        ... to w Polsce jest taniej, markowa kawa Douwe Egberts na
        caffetea.pl kosztuje 27zł za 48 szt, czyli około 50gr za saszetkę, a
        we wspomnianych czechach 31gr za smieciową kawę, której nie da się
        pić. Naprawdę te kawy pakowane po 100saszetegk nadaja sie tylko do
        wyrzucenia. Jak ktoś decyduje się na ekspres na saszetki to nie ma
        sensu pakować się w kawę, którą pijąc torturujemy się, lepiej dać
        20gr więcej za saszetkę i pić coś co przypomina niebo w gębie.
        • grzesasia Re: kawa z ekspresu Senseo 18.02.10, 22:43
          Witajcie
          Zakupiłam sprzęt i mam problem z pierwszym zrobieniem kawy. Na początek
          przelałam litr wody i jak lampka zaczęła migać tak miga ciągle. Co zrobić???
          • Gość: gość portalu Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.chello.pl 21.02.10, 16:25
            Witam,
            Mam ekspres już prawie dwa lata. Na początku kawa była bardzo dobra, jednakże po pewnym czasie (mimo, że nie używałam innego rodzaju kawy) smak baaardzo się pogorszył. Czy ktoś też ma taki problem?

Wkłady do ekspresu można zakupić w Media Markt :)

Co do problemów z ekspresem... powinno być tak:
            1. Nalewasz wodę do zbiorniczka.
            2. Włączasz środkowy przycisk, żeby włączyć ekspres.
            3. Jak lampka skończy migać i będzie się jednolicie palić, oznacza to że woda jest gorąca i należy wybrać kawę małą lub dużą.

Jeżeli lampka nie przestaje migać to nie wiem jak pomóc. Sugeruje serwis albo reklamacje.

Pozdrawiam Ola
            • oliwkka Re: kawa z ekspresu Senseo 17.03.10, 00:12
              Witam,
              W Media Markt należy reklamować tylko na podstawie niezgodności towaru z umową
              kupna sprzedaży, wystarczy sam paragon. Wtedy jesteśmy chronieni ustawą
              konsumencką. Na odpowiedz wtedy mają 14 dni i muszą się ustosunkować do prośby:
              naprawy lub wymiany.
              Jeśli reklamujemy z gwarancji nie ma żadnej pewności czy coś wskóramy i w jakim
              czasie. Tego nie reguluje żadna ustawa. Wcześniej byłam u rzecznika praw
              konsumenta i dostałam właśnie taką rade
              Nie dajcie się u nich nabrać, najlepiej omijajcie ich z daleka.
              Ja dzisiaj reklamowałam kabel zasilacza od notebooka i chcieli mi wciskać kity o
              gwarancji. .
              Do tego w zamieszaniu pracownik media markt zwinął mój dowód zakupu i zostałam
              bez paragonu. Po nieprzyjemnej wymianie zdań, wezwałam kierownika i okazało się,
              że pomocne będzie nagranie z kamer. Oczywiście pracownik zabrał mój paragon i
              "podobno" przez pomyłkę dał komuś podbijając gwarancję. Pisze podobno, gdyż ja
              nie widziałam nagrań. Na koniec po przeprosinach od razu dali mi nowy kabel,
              abym tylko nie robiła więcej rabanu.

Więc jak chcą to mogą od ręki rozpatrzyć reklamację. Ale już nic u nich nie
              kupię i będę ostrzegała przed tym znajomych i rodzinę.

Jakby co to udaj się do rzecznika praw konsumenta i zawsze reklamuj na
              niezgodność z umową kupna-sprzedaży.
            • Gość: Franek Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.ak7.petroinform.pl 23.07.13, 12:56
              a ja sugeruje odkamienić.Tu masz odkamieniacze
              www.coffee2day.pl/kawy,62,odkamieniacze.html
              Chodzi o to że przytykają sie padholdery a to osłabia ciśnienie.
              Jak to nie pomoże to w tym sklepie do którego dalem link mają też niedrogi serwis.
              Koledze padła pompka.Przysłali kuriera i wogóle.
              Normalnie ameryka:)
      • Gość: caffetea Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.10, 13:20
        Takiego wkłądy można kupić w moim sklepie www.caffetea.pl -
        nieskromnie nadmienię, że mamy w sklepie największy asortyment kawy
        do Senseo w Polsce :))
        • Gość: gość portalu Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.13, 15:41
          po przeczytaniu żałosnego nachalnego spamu wiem już że nie warto kupić u was nawet najmniejszej saszetki z kawą,spamer to desperat a despracja wiadomo o czym świadczy,nie warto ryzykować zakupu u spamera,nigdy!!!
          • fresh44 Re: kawa z ekspresu Senseo 10.11.20, 15:36
            Ja tam polecam www.cafepads.pl - asortyment spoko, dobra wysyłka i fachowa obsługa - nigdy nie miałem problemu. cafepads.pl
            • fresh44 Re: kawa z ekspresu Senseo 10.11.20, 15:42
              Kawa w saszetkach, ekspresy Senseo, akcesoria do Senseo
    • www.redcoon.pl Re: kawa z ekspresu Senseo 18.12.12, 12:06
      Szeroki zakres akcesoriów do Senseo można znaleźć równiez tutaj: www.redcoon.pl/search/?searchVar=senseo&brand=40,6419,225
    • Gość: karr Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.swidnica.mm.pl 29.04.13, 10:13
      W Aldiku jest-wiem bo sama ostatnio dokupywałam za 40 torebek zapłaciłam 14 zł
      • Gość: Cartillas Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 10:43
        polecam sklep www.cooffee2day.pl z dużym wyborem kaw senseo oraz z ekspresami do kawy Philipsa
      • Gość: Kirsten Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.ak7.petroinform.pl 23.07.13, 12:47
        hmm...
        Zawsze kupowałam kawę Cafe Club 100 pads na coffee2day.pl.
        Raz postanowiłam zaoszczędzić i kupiłam kawę w Aldim.
        Generalnie nie najgorsza ale trochę słaba i dziwnie pachnie.
        Cafe Club kosztuje 49,50 za 100 padsów.To i tak niedrogo a jakość jest nieporównywalniue wyższa od tanich zamienników.

PS.
        Ostatnio do paczki z coffee2day dorzucili mi Tchibo Cafe Crema.
        Baaardzo polecam:) pycha
    • Gość: Marcin Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.play-internet.pl 12.05.16, 15:10
      Ja kupuje w www.cafepads.pl. Zawsze jakaś promocja i duży asortyment.
    • Gość: leon987 Re: kawa z ekspresu Senseo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.17, 10:59
      Najwygodniej zamówić przez internet, np. w www.cafepads.pl - szybka realizacja i miły kontakt, szczerze polecam ! :)
      • fresh44 Re: kawa z ekspresu Senseo 12.05.19, 17:25
        cafepads.pl - jedyny godny polecenia sklep z kawą w saszetkach oraz akcesoriami do Senseo! Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka