Gość: ewa.zaspiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:18 bo mój mąż lubi, a ja mam dreszcze jak mam ugotować krupnik czy rosół. Jak zrobić zupę - niezupę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa.zaspiewa Re: gulaszowa, rybna - czy chodzi o takie daniowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:31 o takie daniowate, albo cokolwiek udziwnione, niecałkiem na polską modłę? Z pływającym wewnątrz CZYMŚ (muchy odpadają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jo.hanna tez nie przepadam za zupami 24.03.06, 12:31 ale czeska kartoflanka, czy kartoflanka z lososiem sa inne, tzn. nie sztampowe, i bardzo, bardzo smaczne. No i w GP jest ciekawa meksykanska kartoflana. Moze cie to zainteresuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.zaspiewa Re: tez nie przepadam za zupami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:32 brzmi niezle, tylko co to GP? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Galeria Potraw - link na górze Forum tego...:-) 24.03.06, 12:34 A kalafiorowa z mlekiem kokosowym i imbirem? Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.zaspiewa Re: znalazłam grecką zupę cytrynową w przepisach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:39 też brzmi ok. kokos dla mojego męża ma mniej więcej takie zastosowanie jak rodzynki - czyli żadne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.zaspiewa Re: zamienmy sie męzami, ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:50 a Twojemu co jest? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.zaspiewa Re: tu inne propozycje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:04 zupa z razowca też mi się spodobała. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: zamienmy sie męzami, ok? 24.03.06, 12:58 Gość portalu: ewa.zaspiewa napisał(a): > a Twojemu co jest? :) uznaje tylko dwie zupy, a ja lubie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Zupy mnie nudzą :( help! IP: *.acn.waw.pl 24.03.06, 13:54 A moze zupy-kremy? Np.: kalafiorowa: pychotka.pl/pychotka/content/view/3657/104/ z zielonego groszku: www.kamis.pl/x.pro/ModRecipes/ShowRecipe/393/ pomidorowa: kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=2193 szpinakowa: www.florainstitute.pl/consumer/gotowanie/catid19/96 grzybowa (moze byc z pieczarek - zamiast oliwy dajemy maslo) www.restaurants.pl/przepisy/grzyby/zupa_krem_kurkowa.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka84 Re: Zupy mnie nudzą :( help! 24.03.06, 13:55 zrób zupę krem, co można jeść jako samą zupkę i jako dodatek do dania. Odpowiedz Link Zgłoś