kalina_19 04.07.06, 14:01 dzis postanowilam po domowym chlebie zrobic domowy makaron jesli ktoras z mam ma pyszny przepis na taki makaronik to prosze i z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: makaron domowy jak i co 04.07.06, 14:03 kalina_19 napisała: > dzis postanowilam po domowym chlebie zrobic domowy makaron jesli ktoras z mam > ma pyszny przepis na taki makaronik to prosze i z gory dziekuje Ponieważ mama nie jestem i nigdy nie będę poradzę: wpisz frazę "domowy makaron" w forumową wyszukiwarkę. W temat - dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marghe_72 Re: makaron domowy jak i co IP: *.acn.waw.pl 04.07.06, 14:04 1 jajko na 100 g mąki i już jak za gęste to odrobine oliwy lub wody. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_19 Re: makaron domowy jak i co 04.07.06, 14:08 jak bym chciala taki makaron pierwszy lepszy to bym wyszukala chcialm sprawdzone sposoby mam ktore juz maja obcykane Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: makaron domowy jak i co 04.07.06, 14:26 a dlaczego zawężasz swoją prośbę tylko do mam? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gocha22 Re: makaron domowy jak i co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:27 Ludziska troche więcej luzu :)))) Kobitka ma małe dziecko i chce dla niego jak najlepiej!!! Troche zrozumienia dla blizniego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: A według Ciebie to co to jest? 04.07.06, 14:33 Gość portalu: Gocha22 napisał(a): > Ludziska troche więcej luzu :)))) Kobitka ma małe dziecko i chce dla niego jak > najlepiej!!! Troche zrozumienia dla blizniego!!! tnij.org/makaron_domowy Pierwszy lepszy z brzegu? Odrobina własnej inwencji również jest mile widziana. Ja rozumiem - potem dokonkretyzować jeśli coś jest niejasne ale w ten sposób to jest nie liczenie się z innymi forumowiczami i ICH czasem. Posiadanie dziecka póki co nie jest niczym nadzwyczajnym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gocha22 Re: A według Ciebie to co to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:58 Ależ drogi ba_nito ja to wszystko rozumiem! Oczywiście masz zupełną rację ,tylko nie wiem po co się tak emocjonować! Najlepiej nie odpisywać i po sprawie! A posiadanie małego dziecka to może nic nadzwyczajnego , ale mam nadzieję ,że zdajesz sobie sprawę jak czasochłonnego!!! Forum chyba jest od tego żeby sobie pomagać , więc jak ktoś może to niech pomaga i już! Trochę więcej serca (i cierpliwości) dla ludzisków! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kropka Re: makaron domowy jak i co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:45 kalina_19 napisała: > dzis postanowilam po domowym chlebie zrobic domowy makaron jesli ktoras z mam > ma pyszny przepis na taki makaronik to prosze i z gory dziekuje to zdecyduj sie czy chcesz przepis na makaron czy na makaroniki. kiedy juz sie zdecydujesz - wroc na forum, zadaj pytanie i na pewno ktos ci pomoze :) bo inaczej to troche trudno jest. Odpowiedz Link Zgłoś