Dodaj do ulubionych

makaron domowy jak i co

04.07.06, 14:01
dzis postanowilam po domowym chlebie zrobic domowy makaron jesli ktoras z mam
ma pyszny przepis na taki makaronik to prosze i z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • ba_nita Re: makaron domowy jak i co 04.07.06, 14:03
      kalina_19 napisała:

> dzis postanowilam po domowym chlebie zrobic domowy makaron jesli ktoras z mam
      > ma pyszny przepis na taki makaronik to prosze i z gory dziekuje
      Ponieważ mama nie jestem i nigdy nie będę poradzę: wpisz frazę "domowy makaron"
      w forumową wyszukiwarkę. W temat - dodam.
      • Gość: marghe_72 Re: makaron domowy jak i co IP: *.acn.waw.pl 04.07.06, 14:04
        1 jajko na 100 g mąki
        i już

jak za gęste to odrobine oliwy lub wody.
        • kalina_19 Re: makaron domowy jak i co 04.07.06, 14:08
          jak bym chciala taki makaron pierwszy lepszy to bym wyszukala chcialm
          sprawdzone sposoby mam ktore juz maja obcykane
          • marapi19 Re: makaron domowy jak i co 04.07.06, 14:26
            a dlaczego zawężasz swoją prośbę tylko do mam?
            • Gość: Gocha22 Re: makaron domowy jak i co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:27
              Ludziska troche więcej luzu :)))) Kobitka ma małe dziecko i chce dla niego jak
              najlepiej!!! Troche zrozumienia dla blizniego!!!
              • ba_nita Re: A według Ciebie to co to jest? 04.07.06, 14:33
                Gość portalu: Gocha22 napisał(a):

> Ludziska troche więcej luzu :)))) Kobitka ma małe dziecko i chce dla niego jak
                > najlepiej!!! Troche zrozumienia dla blizniego!!!

tnij.org/makaron_domowy
                Pierwszy lepszy z brzegu? Odrobina własnej inwencji również jest mile widziana.
                Ja rozumiem - potem dokonkretyzować jeśli coś jest niejasne ale w ten sposób to
                jest nie liczenie się z innymi forumowiczami i ICH czasem. Posiadanie dziecka
                póki co nie jest niczym nadzwyczajnym.
                • Gość: Gocha22 Re: A według Ciebie to co to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:58
                  Ależ drogi ba_nito ja to wszystko rozumiem! Oczywiście masz zupełną
                  rację ,tylko nie wiem po co się tak emocjonować! Najlepiej nie odpisywać i po
                  sprawie! A posiadanie małego dziecka to może nic nadzwyczajnego , ale mam
                  nadzieję ,że zdajesz sobie sprawę jak czasochłonnego!!! Forum chyba jest od
                  tego żeby sobie pomagać , więc jak ktoś może to niech pomaga i już! Trochę
                  więcej serca (i cierpliwości) dla ludzisków! Pozdrawiam!
                  • ba_nita Dlatego aż "roi" się od merytorycznych odpowiedzi. 04.07.06, 15:03

• Gość: kropka Re: makaron domowy jak i co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:45
      kalina_19 napisała:

> dzis postanowilam po domowym chlebie zrobic domowy makaron jesli ktoras z mam
      > ma pyszny przepis na taki makaronik to prosze i z gory dziekuje

to zdecyduj sie czy chcesz przepis na makaron czy na makaroniki.
      kiedy juz sie zdecydujesz - wroc na forum, zadaj pytanie i na pewno ktos ci
      pomoze :) bo inaczej to troche trudno jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka