Gość: To Mi IP: 212.160.155.* 26.02.03, 17:00 A ja znam takiego... a wlasciwie sam nim jestem, ktory w zeszlym roku od Tlustego Czwartku do Ostatkow zjadl 41 paczkow. I wcale nie wygladam jak paczek ;-) mam 184 cm wzrostu i waze 65 kg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gilthanas Re: Słodko-tłuste smakołyki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 11:04 Nie Diety trzeba, tylko ruszac sie ruszac ... Zamiast odmawiac sobie przyjemnosci zjedzenia pysznego paczka lub ciasteczka siedzac przed telewizorem, lepiej zjesc, a potem wybrac sie na godzinny spacerek, pobiegac lub zajac sie jakimkolwiek sportem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Słodko-tłuste smakołyki IP: *.atlas.com.pl 27.02.03, 12:04 Parę dni temu rozpoczęłam dietę niskowęglanową. Nie jem pieczywa, ziemniaków, ryżu, kasz, słodyczy, ciast. w moich posiłkach nie łączę białek z węglowodanami. Kocham pączki! Co robić? Zjeść jednege, czy być twardą? Nie chcę stracić tych kilku dni diety, które są już za mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Słodko-tłuste smakołyki IP: *.fw.axsone.pl 27.02.03, 13:16 sama jestem na diecie od dawna i to z wynikami- schudłam już 20 kg ale dziś zjadłam już dwa pączki, myślę, że od czasu do czasu można zrobić sobie małą przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś