Gość: pati IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 22:12 Witam Mam takie pytanko na temat przetworów. Czy ktoś wie jak się przyrządza sałatkę szwedzką ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tess Re: salatka szwedzka IP: *.telia.com 10.09.03, 23:48 jest ich bardzo duzo,,, napisz o jaka Ci chodzi tz.co mniejwiecej zawiera????? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: salatka szwedzka 11.09.03, 09:18 Tess, Pati ma chyba na mysli, taka salatke z ogorkow, ja tez ja bardzo lubie i chetnie poznam przepis :) Odpowiedz Link Zgłoś
yamat Re: salatka szwedzka 11.09.03, 09:58 Miała być wczoraj, ale nie wyszła :-)))) Wyszedł za to klops..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Re: salatka szwedzka IP: *.telia.com 11.09.03, 10:36 ,,do Pati i Maniaczytania,,,, jezeli z ogorkow,to ja uzywam tych dlugich inny gatunek niz te co sie kisi. -kroje na nozu od sera,lub mozna pokroic cienkie plasrerki, -mieszam dwie lyzki cukru + kwasku cytrynowego(lub octu,jak ktos lubi) -sol,pieprz do smaku, - peczek pietruszki drobno pokrojonej - wszystko mieszam i przyciskam czyms ciezkim na godzine wytworzy sie duzo soku i jest pychotka,,,,, moze postac w lodowce pare dni,,,, czy o to chodzilo dziewczyny ????? Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: salatka szwedzka 11.09.03, 10:43 Chyba tak, bo ta salatka jest z samych ogorkow (tzn. bez zadnej marchewki, kapusty, itp.) i taka lekko slodkawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Re: salatka szwedzka IP: *.telia.com 11.09.03, 15:35 ,,nazdrowko,,,,)))) ,,,,,smacznego,,,, Odpowiedz Link Zgłoś