Dodaj do ulubionych

filmowanie usg

17.02.07, 11:03
gdzie filmują usg i jakie są to koszty? czy warto?
Obserwuj wątek
    • arnika15 Re: filmowanie usg 17.02.07, 19:03
      Czy warto? Myślę, że warto miec taką pamiątkę a koszt niewiele wyższy niż bez
      nagrania. U Doeringa na Zaspie drogo, bo 3D z nagraniem 180 zł, taniej (ale
      dokładnie ile, nie wiem) w Klinice Invicta w Gdańsku - nad Madisonem(polecam,
      robiłam u nich "zwykłe" za 60 zł).
    • bamboo Re: filmowanie usg 28.02.07, 09:50
      nie warto, robilam w inviccie, cena ponad 100 zl /dokladnie nie pamietam/,
      plytka lezy i sie kurzy. lepiej zostawic te pieniadze dla dzidzi na wyprawke.
      • gosiareczka Re: filmowanie usg 28.02.07, 13:07
        a ja robiłam u specjalistów na ul.podbielańskiej
        filmowane były moje bliźniaki na 3D, koszt wraz z płytka bodajże 120zł

efekt - super! widać całą buźkę, nózki... film krótki ale naaaaprawdę warto.
        dla porówania widziałam tez 3D z invicty... troche gorsza jakość, ale tez widac
        było.

a tak w ogóle to zalezy od dziecka czy będzie chcialo sie pokazać...
        • phantomka Re: filmowanie usg 28.02.07, 14:40
          My u dr Olszewskiej na kazdej wizycie mielismy nagrywane plyty. USG kosztuje
          100 zl, ale nie bylo to 3D.
          • j.jazgarska Re: filmowanie usg 05.03.07, 16:59
            Nam dr Olszewska "przełączała" się na 3D na chwilę (pod koniec ciąży) i też to
            mieliśmy na płytce + raz wydruk buziaka naszego synka (bo akurat się dobrze
            ustawił). Polecam. Ale specjalnie na 3D (żeby popatrzeć), lub specjalnie po
            płytę z nagraniem to bym się nie decydowała. Niby fajna pamiątka, ale fakt -
            leży i się kurzy:-).
    • agastrusia Re: filmowanie usg 01.03.07, 09:31
      Uważam, że warto - ja nie zrobiłam i żałuje.
      Poza tym chyba każdy ginekolog jest w stanie nagrać nam film na vhs lub cd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka