evezu 17.02.07, 11:03 gdzie filmują usg i jakie są to koszty? czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnika15 Re: filmowanie usg 17.02.07, 19:03 Czy warto? Myślę, że warto miec taką pamiątkę a koszt niewiele wyższy niż bez nagrania. U Doeringa na Zaspie drogo, bo 3D z nagraniem 180 zł, taniej (ale dokładnie ile, nie wiem) w Klinice Invicta w Gdańsku - nad Madisonem(polecam, robiłam u nich "zwykłe" za 60 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
bamboo Re: filmowanie usg 28.02.07, 09:50 nie warto, robilam w inviccie, cena ponad 100 zl /dokladnie nie pamietam/, plytka lezy i sie kurzy. lepiej zostawic te pieniadze dla dzidzi na wyprawke. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiareczka Re: filmowanie usg 28.02.07, 13:07 a ja robiłam u specjalistów na ul.podbielańskiej filmowane były moje bliźniaki na 3D, koszt wraz z płytka bodajże 120zł efekt - super! widać całą buźkę, nózki... film krótki ale naaaaprawdę warto. dla porówania widziałam tez 3D z invicty... troche gorsza jakość, ale tez widac było. a tak w ogóle to zalezy od dziecka czy będzie chcialo sie pokazać... Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: filmowanie usg 28.02.07, 14:40 My u dr Olszewskiej na kazdej wizycie mielismy nagrywane plyty. USG kosztuje 100 zl, ale nie bylo to 3D. Odpowiedz Link Zgłoś
j.jazgarska Re: filmowanie usg 05.03.07, 16:59 Nam dr Olszewska "przełączała" się na 3D na chwilę (pod koniec ciąży) i też to mieliśmy na płytce + raz wydruk buziaka naszego synka (bo akurat się dobrze ustawił). Polecam. Ale specjalnie na 3D (żeby popatrzeć), lub specjalnie po płytę z nagraniem to bym się nie decydowała. Niby fajna pamiątka, ale fakt - leży i się kurzy:-). Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: filmowanie usg 01.03.07, 09:31 Uważam, że warto - ja nie zrobiłam i żałuje. Poza tym chyba każdy ginekolog jest w stanie nagrać nam film na vhs lub cd. Odpowiedz Link Zgłoś