Dodaj do ulubionych

Jaki dobry wenerolog w Gdańsku

IP: *.sprintdatacenter.net 12.01.17, 08:41
Witam wszystkich. Pilnie potrzebuję porady. Czy ktoś jest w stanie polecić mi dobrego wenerologa?
Obserwuj wątek
    • Gość: gr39 Re: Jaki dobry wenerolog w Gdańsku IP: 46.28.108.* 13.01.17, 07:35
      Prywatnie czy na fundusz?
      • Gość: aryya Re: Jaki dobry wenerolog w Gdańsku IP: *.131.212.157.78.bain.com 16.01.17, 10:08
        Faktycznie nie napisałam. Prywatnie. Dostałam wprawdzie skierowanie od rodzinnego ale zapisałam się na wizytę i okazało się,ze muszę czekać na nią prawie 6 miesięcy a ja nie mam tyle czasu.Chciałabym wybrać się na dniach. Maksymalnie w przyszym tygodniu.Sprawa jest dość pilna.
        • Gość: gr39 Re: Jaki dobry wenerolog w Gdańsku IP: *.91-185-185-0.net.eco.atman.pl 17.01.17, 09:28
          Ojej to strasznie długo. Swoją drogą to czy nie jest tak ,że do wenerologa nie potrzeba mieć skierowania? Tak samo jak do dermatologa? Jak chodziłam do dermatologa kilka lat temu to mogłam się zapisać bez skierowania. Prywatnie to sugeruję zapisać się do Clinica Dermatologica na Skłodowskiej.Z tego co wiem to jest to najlepsza klinika wenerologiczna w okolicy.
          • Gość: aryyaa Re: Jaki dobry wenerolog w Gdańsku IP: *.133.212.157.78.bain.com 18.01.17, 11:13
            No właśnie kiedyś tak było.Obencie trzeba mieć skierowaie do każdego lekrza.Bez skierowania nie przymją. Mogę prosić jakiś kontakt?
            • Gość: gr30 Re: Jaki dobry wenerolog w Gdańsku IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 19.01.17, 09:26
              Tutaj jest ich strona: clinicadermatologica.pl/dzialy/wenerologia/ . Kurczę, nie wiedziałam,ze tak trzeba mieć skierowanie. To kiepsko. Rozumiemże z chorobą skóry mozna czasami poczekać. Ale do wenerologa 6 miesięcy? No czeski film.
    • impossibelka Re: Jaki dobry wenerolog w Gdańsku 11.10.17, 15:29
      Jeśli wenerolog to tylko dr Igor Michajłowski. Człowiek orkiestra!! Specjalista, który napisał setki artykułów w tej dziedzinie. Pomógł mi zwalczyć nieprzyjemną, intymną chorobę. Najpierw weszłam tutaj drwenerolog.pl/wenerolog-konsultacje/ i zadzwoniłam, aby się zarejestrować - nie wiedziałam, że tak szybko dostanę wolny termin.
    • kubaa8986 Re: Jaki dobry wenerolog w Gdańsku 21.05.19, 09:18
      Bardzo chętnie mogę polecić usługi kliniki derm al w Sopocie ! bardzo profesjonalna opieka medyczna.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka