Dodaj do ulubionych

Lifting twarzy bezoperacyjny Hifu

IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.18, 09:23
Ktoś może był? Jakie macie wrażenia po zabiegu? Zastanawiam sie nad zapisaniem się ponieawż zalezy mi na poprawieniu wyglądu okolic oczu ( pogrubieniu skóry,pozbyciu się tak zwanej doilny łez oraz mniejszych zmarszczek).
Gdzie robiłyscie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia34 Re: Lifting twarzy bezoperacyjny Hifu IP: *.dataspace.pl 27.07.18, 09:43
      Sama miałam ostatnio podobny dylemat, z tym, że zastanawiałam się również nad zabiegiem botoksu.Ostatecznie zdecydowałam sie właśnie na hifu pomiom ceny kilka razy wyższej. Zabieg wykonywałam w centrum medycyny estetycznej na Marii Skłdowskiej (clinica cosmetologica). Jestem zadowolona,efekty bardzo dobre, żeby nie rzec spektakularne. No ijeszcze jednak kwestia. Botoks daje efekty tylko na kilka miesięcy, potem trzeba powtarzać. A zabieg hifu daje trwałe efekty bo jednak jest to stymulowanie kolagenu w skórze i ten kolagen nie zniknie.
    • marcelina321 Re: Lifting twarzy bezoperacyjny Hifu 27.07.18, 11:03
      Moja koleżanka chodzi na botoks na czoło, ma ponad kilkanaście wstrzyknięc w czasie jednego zabiegu, nie wiem ogólnie jak ona to wytrzymuje. Ile płaciłaś?
      • Gość: kasia34 Re: Lifting twarzy bezoperacyjny Hifu IP: *.dataspace.pl 27.07.18, 11:39
        700 zł za czoło oraz okolice oczu. Zresztą najlepiej zobacz sobie cennik, jest na ich stronie clinicacosmetologica.pl/zabieg/ultraformer-iii-hifu/ . Może nie wydawac się tak tanio, ale zwróć uwagę, ze jest to urządzenie ultraformer, z tego co patrzyłam to w innych gabinetach w Gdańsku mają urzdzenia starszej generacji, a te są mniej skuteczne ( i często trzeba powtarzać zabieg....).
    • irinad Re: Lifting twarzy bezoperacyjny Hifu 27.07.18, 12:23
      Ja byłam na zabiegu również w tej klinice. I nie wiem czy po prostu sama tak odczuwałam czy ogólnie jest to takie nieprzyjemne, ale bolało. Czułam jakieś takie wyładowani impulsów :( Ale jeśli chodzi o efekty to wyglądam jakby mi 10 lat ubyło. Tak więc przecierpiałam swoje ale jakbym miała podjąć decyzję czy iść jeszcze raz to na pewno bym poszła. Dodam, że robiłam zabieg na cała twarz.
      • calineczka91 Re: Lifting twarzy bezoperacyjny Hifu 28.03.19, 16:09
        W tej czyli w której, bo chyba nie napisałam? Szukam jakiegoś sprawdzonego miejsca, w którym takie zabiegi wykonują. Ból naprawdę aż taki uciążliwy? Z tego czytam to opinie bardzo różne.
        • fasoolka Re: Lifting twarzy bezoperacyjny Hifu 31.05.19, 10:30
          Calineczka, wydaje mi się, że to też trochę zależy od dwóch rzeczy.
          Trochę od jakiejś własnej podatności na ból, trochę od sprzętu.
          Ogólnie z tego co wiem ultraformer jest mało bolesny, możesz sobie zerknąć jak to działa chociażby tutaj fitness.wp.pl/21678,ultraformer-ii-technologia-hifu-na-wiotka-skore U mnie się sprawdziło, bo jakiegoś wielkiego bólu nie było, ot rozgrzanie, ciepełko itp. Ale to pewnie też zależy od tego jaką moc się dobierze, więc u każdego może to trochę inaczej wyglądać.
    • Gość: dorka30 Re: Lifting twarzy bezoperacyjny Hifu IP: *.play-internet.pl 01.02.19, 16:03
      ja byłam na zabiegu urządzeniem hifu w SC Beauty Clinic na zabiegu SMAStherapy - efekty wow! podobne do liftingu operacyjnego a wcale nie musialam isc pod tzw skalpel no i skóra stała się super napięta
    • arkam30 Re: Lifting twarzy bezoperacyjny Hifu 22.05.19, 17:36
      Ja polecam zdecydowanie HIFU bezinwazyjny lifting twarzy i ciała

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka