Dodaj do ulubionych

Expedite Bytom Uwaga

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 09:32
Radze omijac ich inwestycje szerokim łukiem
od czterech lat budują osiedle a nie potrafią sobie z mediami
poradzić , terminow nie przestrzegają domy i apartamenty stoją
pozaczynane i konca nie widać
Obserwuj wątek
    • Gość: zwiedziony Re: Expedite Bytom Uwaga IP: *.ptim.net.pl 02.03.10, 23:27
      Czy jest jakieś forum dotyczące osiedla Zielone Wzgórza - Bytom. Może osoby
      które już czekają od kilku lat mogły by wymienić się doświadczeniami. Co kilka
      miesięcy termin jest przesuwany o następny kwartał a na budowie osiedla od
      prawie roku nic się nie dzieje.Proszę wejść na stronę Expedite i pogadać
      zdjęcia. Taki sam stan w 2008, 2009 tylko ujęcia trochę z innej strony. Czy ta
      budowa się kiedykolwiek zakończy, czy prędzej to co jest się rozpadnie?
      • Gość: zawiedziony Re: Expedite Bytom Uwaga IP: *.zvid.net 05.03.10, 21:03
        a co wtopił Pan tam też kase w apartamenty czy w dom?
        odradzam ten teren to jedna wielka wtopa mimo ze wszystkich kusi
        przyroda i urok miejsca to wielkie bagno i minie pare lat zanim to
        skonczą(mam nadzieje ze wkoncu tam sie da zamieszkac)
        • Gość: zawiedziny Re: Expedite Bytom Uwaga IP: *.ptim.net.pl 28.03.10, 22:43
          Może i nie wtopiłem wielkich pieniędzy ale rzeczywiście chciał bym tam kiedyś
          zamieszkać. Czy ktoś ma jakieś informacje kiedy inwestycja się znowu rozpocznie?
          Czy nowe termin jesień 2010 jest realny. Mimo pięknej pogody na budowie nic się
          nie dzieje. I tak już od września 2009. Ostateczne informacje mają być do końca
          marca.
          Czy to kolejna obietnica tylko?
          Uważam że przyszli mieszkańcy powinni się skrzyknąć na jakimś forum np.
          www.salon.pl
          • Gość: zawiedziony Re: Expedite Bytom Uwaga IP: *.zvid.net 30.03.10, 20:53
            jesien 2010 to jakas bajka na apartamentach jeszcze ogrom roboty do
            zrobienia a chetnych nie ma i pewnie szybko sie nie pojawią
            na dzien dzisiejszy calkowity brak pradu na terenie
            brak strozy , to chyba swiadczy o pozycji pana developera

• Gość: zawiedziony Re: Expedite Bytom Uwaga IP: 188.33.115.* 26.05.10, 18:14
              jesien 2010 ????
              hahaha
              • Gość: gosc Re: Expedite Bytom Uwaga IP: 94.254.185.* 12.08.10, 15:39
                na apartamenty weszla nowa firma (następna) , wieczorami zamieszkują
                w nich jacyś cudzoziemcy ze wschodu chyba robotnicy przedwczoraj
                zupe sobie gotowali w garnku na ognisku ,sukces bliski pare lat i
                bedziemy i my się wprowadzać na to Osiedla Dla Ludzi Sukcesu
                • Gość: ai Re: Expedite Bytom Uwaga IP: 109.243.22.* 14.09.10, 21:16
                  no niestety też chciałam zamieszkać na tym osiedlu.. czekam od 2007 roku, irytacja narasta, traktowanie przez "developera" okrutne - pełna ignorancja, zero kontaktu (nie licząc newslettera); może znacie Państwo dobrego prawnika prowadzącego sprawy dot. nieruchomości?
                  • Gość: zawiedziony Re: Expedite Bytom Uwaga IP: *.zvid.net 15.09.10, 21:06
                    Pani co pisała newslettera przestała odpisywać na maile
                    śmiać mi się chce jak ludzie z innych osiedli narzekają na cieknące tarasy , drzwi balkonowe i inne duperele , na tym nieszczęsnym osiedlu ludzie poinwestowali po kilkaset tysięcy zł a developer jak nie poprowadził wody tak ma wszystkich w dup.......e
                    • Gość: mrg Re: Expedite Bytom Uwaga IP: *.brewet.3s.pl 15.09.10, 23:40
                      Tez mnie to zaczyna juz mierzic - umowa przewiduje oddanie mieszkan do 15.10 - jak sie nie wywiaza to poprosze o zwrot kasy i ... adio.
                      • Gość: zawiedziony Re: Expedite Bytom Uwaga IP: *.zvid.net 16.09.10, 09:40
                        kase to moze odzyskasz jak sie doczekasz po wyroku w kolejce i bedzie jeszcze z czego sciągać,
                        terminy to tam są wyssane z palca ponoć ma być zadaszenie do końca roku
        • Gość: zadowol Re: Expedite Bytom Uwaga IP: 193.24.207.* 29.12.10, 18:50
          Witam
          Jest tu ktos z apartamentów , co Wam podaje developer odnosnie dalszych losów budowy?
    • Gość: obserwator Re: Expedite Bytom Uwaga IP: *.centertel.pl 25.10.10, 11:35
      niestety od dwoch tygodni cisza na budowie apartamentów okna powstawiali tynki robili ale dachu nie ma dziwna to budowa
      • Gość: cmi Re: Expedite Bytom Uwaga IP: *.centertel.pl 26.10.10, 21:19
        Niestety, sytuacja nie jest dobra - oba budynki zostaly sprzedane firmie Liptera sp z o.o. Warszawa - do sprawdzenia na stronie ministerstwa sprawiedliwosci nr ksiegi wieczystej ka1y/00055715/8.
        Czy ktokolwiek z zainteresowanych (przyszlych/niedoszlych) mieszkancow o tym wiedział ? Ja niestety nie......Taka sytuacja nadaje sie chyba juz do sądu...czy ktos z Państwa nadal oczekuje tam na mieszkanie ?
        • Gość: ja Re: Expedite Bytom Uwaga IP: *.zvid.net 27.10.10, 15:54
          witam
          wczoraj wynosiła sie z osiedla ekipa budowlana , pakowali baraki na auta, to co zrobili w tym roku pewnie przez zime bedzie ulegać dalszemu zniszczeniu, Do sądu to sie juz od dawna nadaje ale radze posprawdzac czy sie wam umowy z Panem developerem nie poprzedawniał.
          Jednym słowem Bagno
          • Gość: nabrana Re: Expedite Bytom Uwaga IP: *.3s.pl 29.10.10, 12:28
            Ludzie wy tu sobie piszecie a trzeba działać może połączmy siły!!!!!! W grupie siła może jakiś zbiorowy pozwik???????? Niech się ktoś odezwie bo jeszcze trochę i będzie za późno!!!!
            • Gość: Łatwowierny Re: Expedite Bytom Uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 18:18
              Jestem zainteresowany spotkaniem z osobami, które znalazły się w podobnej sytuacji w związku z zaprzestaniem budowy osiedla Zielone Wzgórza. Jedyna szansa to podjęcie wspólnych działań.

Mój numer 666 889 836
              • Gość: zaiedziony Re: Expedite Bytom Uwaga IP: *.centertel.pl 07.03.11, 15:35
                I jak podjeliscie działania.
                Tam jest taka roszpierducha że hej
                Położyli tynki bez dachu tynki po zimie przemokły i odpadają ,
                Zaniedługo pewnie to wszystko rozkradną i zostaną ruiny
    • Gość: jarek Re: Expedite Bytom Uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 22:02
      polecam to osiedle "osiedle ludzi sukcesu"
      to nic ze nie ma wody i gazu po co nam to droga tez jaka jest taka jest pokupujemt terenówki i damy rade.Pan Szylwanski chcial dobrze ale mu nie wyszlo bo go wszyscy oszukiwali i ekolodzy nekali.
      trzeba mu pomoc cos poplacic i napewno nam droge podgrzewana zrobi i płotek ładny postawi przeciez obiecał.
    • Gość: zawiedziony Re: Expedite Bytom Uwaga IP: *.zvid.net 09.10.11, 20:20
      witam
      włsnie wyprowadziła sie ekipa pilnująca budowę ,znikneło tez ogrodzenie
      tylko czkac jak to rozkradną
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka