Dodaj do ulubionych

Gant Development pokieruje sam właściciel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 20:20
Pełen szacunek dla p. Karola, facet jest przykładem na to, że jeśli się ma
wyjątkowo dużo determinacji, zapału i nie boi się podejmować ryzyka to można
zrobić karierę nawet w naszym kraju.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Gant Development pokieruje sam właściciel IP: *.aster.pl 04.11.10, 16:45
      Tak ja również jestem pełen podziwu, zaryzykował ale szybko mu się to opłaci, jeden z lepszych deweloperów, dobrze, że wziął sprawy w swoje ręce.
      • Gość: piotrek Re: Gant Development pokieruje sam właściciel IP: *.chello.pl 04.11.10, 17:10
        trzeba przyznać że ma koleś nosa i głowę do interesu,a w tym kraju łatwo nie jest coś rozkręcić
        • Gość: slowo Re: Gant Development pokieruje sam właściciel IP: *.chello.pl 04.11.10, 17:38
          kolejna firma, w której źle się dzieje ...
          • Gość: piotrek Re: Gant Development pokieruje sam właściciel IP: *.chello.pl 08.11.10, 11:42
            czemu źle się dzieje, czy coś wiesz może o tym deweloperze? mi się wydawało że firma się rozwija i ma coraz większe inwestycje, a po tym jak zadebiutowała w Warszawie zgarnęła mnóstwo pozytywnych opinii
            • Gość: gosik Re: Gant Development pokieruje sam właściciel IP: *.aster.pl 09.11.10, 11:50
              No właśnie jak to źle się dzieje. czytałam o nich ostatnio, że są w pierwszej trójce razem J.W i Dom Development i że pobili rekord sprzedaży, a ja kupiłam u nich mieszkanie, więc lepiej żeby źle nie było..
              • Gość: piotrek Re: Gant Development pokieruje sam właściciel IP: *.chello.pl 09.11.10, 21:38
                no właśnie ja też trochę zainwestowałem w mieszkanie u nich, i bardzo interesuje mnie jak im idzie, z artykułów jakie ostatnio były opublikowane wynika że mają się jak najlepiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka