Dodaj do ulubionych

Majdan przyciągnął klientów

17.12.10, 15:58
"Zdecydowaliśmy, że jeżeli ktoś miałby nas polecać to tylko taka osoba, która już kupiła u nas mieszkanie i jest z niego zadowolona. Tak nawiązaliśmy współpracę z Radosławem Majdanem - mówi Tomasz Panabażys dyrektor zarządzający, członek zarządu J.W. Construction Holding S.A. "

A fakt, że p. R.Majdan jest dyrektorem sportowym w Poloni Warszawa czyli klubie którego właścielem jest J.Wojciechowski czyli właściel JW Construction, nie ma tu zapewne żadnego znaczenia.

Forma reklamy nieruchomości i kredytów hipotecznych ostatnimi czasy utwierdza mnie w przekonaniu, że żyję w kraju ekonomicznych analfabetów. To, aż boli czasami.

Obserwuj wątek
    • Gość: widziane z metra Re: Majdan przyciągnął klientów IP: 188.33.6.* 18.12.10, 16:55
      Czepiasz sie, ja tu widze reakcje ludzi na reklame z jednym z najbardziej znanych pilkarzy w kraju. Reklama w metrze jest troche inna, tu zostala scieta. Z tego co pamietam to jest tam teks Wybralem mieszkanie w ...tu nazwa firmy i podpis Radosław Majdan. I trzeba przyznac, ze zrobili to bardzo fajnie, albo zrobila to za nich jakas agencja reklamowa. A na zdjeciu pod tekstem nazwa firmy jest ukryta. Czyli nie ma reklamy.
      • vladito Re: Majdan przyciągnął klientów 21.12.10, 12:04
        No i to jest właśnie to co boli.

Ja tu o konflikcie interesów(oczywiście interesów klientów, którzy pracownikami J.W. Const nie są i Rakda M., który pracownikiem J.W. Const jest, a w reklamie udaje, że nie jest i liczy się tylko produkt), a w odpowiedzi dostaję jak to fajnie Radek w metrze się prezentuje.

No ale cóż, może się i czepiam.
    • Gość: wór Majdan przyciągnął klientów IP: 62.108.186.* 19.12.10, 15:15
      A kto mi wyjaśni znaczenie słowa majdan.
    • Gość: MIX No właśnie... IP: 83.243.107.* 19.12.10, 15:41
      ... Nigdy bym nie wybrał mieszkania w pobliżu majdanow, dod, wojewódzkich czy innych rutowicz. Tak jak nie pociąga mnie dicho-polo czy nieudolne postękiwania blokowych karków (zwane szumnie rapem). Tak samo z daleka trzymam się od JW Cośtam i pokracznych blokowisk którymi rujnują przestrzeń miejską.
      Ale wiem, że do wielu osobników taka reklama trafia, jak niegdyś dicho-polo trafiało i chyba do nich JW Cośtam kieruje swoje działania.
    • Gość: freel4ncer Majdan przyciągnął klientów IP: 46.7.17.* 19.12.10, 16:48
      Ale radziowi wloskow dodali photoshopem
    • Gość: Hen Majdan przyciągnął klientów IP: *.acn.waw.pl 19.12.10, 17:10
      Czy naprawdę istnieją ludzie, którzy jedną z najważniejszych decyzji w życiu, zwykle największy zakup, oddanie się w niewolę bankowi na 20-30 lat, podejmują na podstawie reklamy z celebrytą?
      Nie wierzę
    • Gość: mitoogorkach Re: Majdan przyciągnął klientów IP: 78.149.244.* 19.12.10, 18:01
      Ale jakie to ma znaczenie ? Nie rozumiem, jak mozna kierowac sie reklama przy zakupie mieszkania.
    • Gość: Bogdan Co za inwestor kupuje mieszkanie IP: *.ericsson.net 20.12.10, 10:37
      patrząc na gębę tego ćwoka? (Piszę inwestor, bo gdybym napisał co myślę o takich, to by to zostało wyfiltrowane.)
    • tow.janwinnicki Gra Majdana = jakość J.W. Destruction 20.12.10, 13:29
      Doskonale się uzupełniają te dwie kwestie hehehehehe
    • Gość: pandzik Majdan przyciągnął klientów IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.10, 14:13
      Tym razem to Majdan z Wojciechowskim "przeaktorzyli".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka