Dodaj do ulubionych

Tesoro Ivory Residences

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.13, 18:27
Czy ktoś z forumowiczów słyszał o luksusowych rezydencjach w okolicy Gdyni? www.tsinvest.pl/pl/tesoro-ivory-residences/rezydencje-etap-1 Macie o nich jakieś informacje?
Obserwuj wątek
    • Gość: mobydick Re: Tesoro Ivory Residences IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.13, 09:32
      Dwie już zostały sprzedane, Carmen i Gibraltar. Podobno rezydencje Alhambra też już ktoś zaklepał www.tsinvest.pl/pl/rezydencje-etap-1/alhambra-luksusowa-rezydencja Nie wiem czy to plotka, ale w pobliżu tego osiedla ma powstać ośrodek spa.
      • Gość: developer Re: Tesoro Ivory Residences IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.14, 23:40
        Nie wiem czy jest tam SPA, ale okolica jest piękna. Cudowny park, piękne ogrody, a rezydencje robią ogromne wrażenie nawet zimą.
        • Gość: Kupujący Re: Tesoro Ivory Residences IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.14, 22:43
          Sam byłem zainteresowany tymi rezydencjami. Muszę przyznać, że robią wrażenie. O SPA nie słyszałem, ale o opcjach dodatkowych jak prasowanie, czy robienie zakupów owszem. Muszę przyznać, że to kusząca propozycja dla kawalera.
    • Gość: Olka Re: Tesoro Ivory Residences IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.14, 20:19
      Cen nie znam ale można kupić też działki w okolicach rezydencji.
      • Gość: Gość Re: Tesoro Ivory Residences IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.14, 20:53
        Mnie najbardziej podobają się opcje dodatkowe, jak dbanie o ogród, prasowanie i inne...
    • bea.32 Re: Tesoro Ivory Residences 30.08.14, 10:31
      Polecam Ci link www.youtube.com/watch?v=o8ZKuGnL9Zc
    • bea.32 Re: Tesoro Ivory Residences 30.12.14, 22:38
      Po raz kolejny polecam Wam współpracę z grupą TS Invest, pomysłodawcami Tesoro Ivory.
      • bea.32 Re: Tesoro Ivory Residences 28.01.15, 21:07
        Namawiam do oglądania osiedla Ivory, coraz mniej rezydencji jest już do wyboru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka