Dodaj do ulubionych

Grupa TS Invest

IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.14, 20:58
Czy ktoś może mi coś powiedzieć o grupie TS Invest?
Obserwuj wątek
    • Gość: Milenka Re: Grupa TS Invest IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.14, 21:12
      Niedawno kupiłam od nich działkę w okolicach rezydencji Tesoro Ivory, w Suchym Dworze. Muszę powiedzieć, że traktują z powagą swoich klientów, dbają o nich, starają się aby byli oni zawsze zadowoleni.
    • Gość: gienek Re: Grupa TS Invest IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.14, 21:39
      Najlepiej wejdź na ich stronę www.tsinvest.pl/pl/tesoro-ivory-residences/inwestycja-luksusowe-rezydencje
    • Gość: Robson Re: Grupa TS Invest IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.14, 22:20
      To grupa developerska, która w Suchym Dworze (okolice Gdyni) wybudowała jedne z pierwszych ekskluzywnych rezydencji, o nazwie Tesoro Ivory. Podobne są one do budowli renesansowych spotykanych we Włoszech.
      • Gość: Gracia Re: Grupa TS Invest IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.14, 22:39
        Osiedle wybudowane zostało na powierzchni 37 ha, blisko znajdują się Nadmorski i Trójmiejski Park Krajobrazowy, a widok z terenu osiedla rozpościera się nad Zatokę Pucką i Mierzeję Helską.
    • Gość: Lidka Re: Grupa TS Invest IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.14, 22:42
      Dziękuję Wam za informacje, zajrzałam na stronę TS Invest i do ich galerii (link poniżej) i muszę przyznać, że rezydencje robią wrażenie. Mnie najbardziej ujęła EL PRESIDENTE.
    • Gość: Robson Re: Grupa TS Invest IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.14, 22:49
      Jeśli chodzi o jakość...
      Widziałem rezydencje na żywo, robią wrażenie. Wokół nich zadbane ogrody. Co do cen, kiedyś gdzieś czytałem, że ceny za działkę kształtowały się około 600zł/m2.
    • bea.32 Re: Grupa TS Invest 31.05.14, 11:53
      zajrzyj na stronę www.tsinvest.pl/pl/o-ts-invest
      • bea.32 Re: Grupa TS Invest 28.01.15, 21:26
        Polecam też www.google.pl/search?q=tesoro+ivory&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=xEXJVO3EIoSvPKmFgeAP&ved=0CDcQsAQ&biw=1280&bih=695

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka