Dodaj do ulubionych

Jacy developerzy w szczecinie??

• Gość: Syrenka Re: Jacy developerzy w szczecinie?? IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 03.01.12, 15:14
      SGI Baltis Sp. z o.o. - to jeszcze jeden znany , a nie wspomniany deweloper na rynku szczecińskim i nie tylko. np w Międzyzdrojach.
    • anula5550 Re: Jacy developerzy w szczecinie?? 16.01.12, 13:46
      Witam, przepraszam że tutaj piszę z prośbą, ale to najlepsze miejsce na znalezienie osób kupujących mieszkanie u dewelopera. Mam zatem ogromną prośbę o wypełnienie ankiety składającej się z kilku pytań, a dotyczącej reklam deweloperów. Oto link do ankiety: LINK. Będę niezmiernie wdzięczna za każdą pomoc :)
    • Gość: Warren G. Re: Jacy developerzy w szczecinie?? IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 14:15
      Zobacz sobie : tutaj

Ja osobiscie zawsze robię research i staram się jak najwięcej dowiedzieć o danym deweloperze, zanim zacznę w ogóle interesować się jakąś jego inwestycją.

Pzdr
    • Gość: marcepan Re: Jacy developerzy w szczecinie?? IP: *.nitka.net.pl 11.05.12, 11:48
      Ja polecam osiedle pod żaglami, bez problemu nanieśli mi zmiany w mieszkaniu, aneksowali zmiany związane z terminem platności( wiadomo problemy z kredytem), nie miałam z nimi żadnych problemów,blisko do parku (po przeciwnej stronie ulicy :D), kościoła, przedszkola a nawet liceum itd, osiedle z tego co mówili ma być docelowo zamknięte ale tam i tak jest cisza i spokój sprawdziałam osobiście, parę razy jeździłam i patrzyłam jaka okolica , i komunikacja blisko tramwaje, autobusy.
      byłam też na ku słońcu nie było źle ale do pracy miałabym z stąd daleko, minusem jest też to że to stoi na bagnistym terenie i że od 7 rano są korki jak ktoś jeździł z mierzyna to na pewno wie jak jest.
      i na bezrzeczu tez byłam ładne sloneczne mieszkania,ale dojazd do miasta był dla mnie utrudnieniem ogromnym.
      nie polecam osiedla pionierów nowe mieszkania i straszne drogie i juz popękane, osiedle zamkniete do tego stopnia ze jak goście przyjadą to muszą parkowac za bramą jeśli miejsce znajdą albo trzeba wykupić procz garażu miejsce postojowe, oferowali mi z wielką łachą 5tyś rabatu na mieszkaniu za 320 tyś + garaż 18, masakra.

Ja dokonałam wyboru wiem jakie opłaty mnie czekają, jakie sa koszty utrzymania, w niektórych firmach różnica jest nawet 200 % więć radze sie pytac do jakiej spółdzoelni należeć będziecie i jakie są planowane koszty np na pionierów jak się pytałam to było 4.5 za m2, a na os. pod zaglami 2.1 za m2, rożnica jest prawda.

Pozdrawiam Ola
      • Gość: Andrzej73 Re: Jacy developerzy w szczecinie?? IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.12, 10:17
        Na koszty utrzymania mieszkania w znacznej mierze wpływa wynagrodzenie spółdzielni lub zarządcy w przypadku wspólnot mieszkaniowych. W spółdzielniach mieszkaniowych wynosi ono nawet ponad 2zł/m2. Wynagrodzenie zarządcy to zwykle 0,4-0,7zł/m2. Już z tego widać gdzie mieszka się taniej. Szukając mieszkania warto zainteresować się jaki zarządca będzie zajmował się naszym budynkiem gdyż ma to wpływ zarówno na stan techniczny domu jak i na nasz portfel. Wcześniej gdy mieliśmy innego zarządcę, pomimo wielokrotnego zawiadamiania 2 tygodnie czekałem na wymianę przepalonej żarówki na piętrze, a że wracałem z pracy po północy doszło do tego że musiałem chodzić z latarką aby nie budzić domowników. Koszty zniszczonego przez wandali mienia - spalona altanka śmietnikowa zostały pokryte z naszych pieniędzy, zapomnieli ubezpieczyć czy co? Obecnie naszym budynkiem zarządza pani Justyna ( www.dlugosz.e-biznes.org), każda awaria jest natychmiast usuwana, budynek ubezpieczony a i opłaty bardziej przyjazne.
    • Gość: Klient_developera Graz s.j. IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 27.05.13, 19:16
      Zapomniałeś chyba o znanej i świadczącej swoje usługi już wiele lat firmie Graz s.j. Tutaj odnośnik www.graz.com.pl/ Kupiłem u nich mieszkanie - jestem zadowolony. Co prawda zapłaciłem niemało, ale nie mam takich problemów, że ściana mi pęka, mam nieszczelne rury czy krzywy sufit. W dodatku jak na taką lokalizację - kwota nie była wygórowana. Jestem zadowolony z firmy Graz s.j. - nie bawili się w żadne rozkładanie kosztów, z góry powiedzieli, ile będę musiał zapłacić za mieszkanie. Krótka piłka, konkretnie i na temat - tak jak lubię. Polecam tego developera.
      • Gość: Andrzej Marciniak Re: Graz s.j. IP: *.lublin.mm.pl 19.12.13, 14:45
        Przeglądając fora tematyczne trafiam na powtarzające się nazwisko Otto. Pan Otto jest właścicielem firmy Otto Consulting. Patrząc na to, co ostatnio zrobił z deweloperem GRAZ (jak wyżej wspomniane), muszę powiedzieć, że warto przyjrzeć się tej personie. Jest to człowiek, który ma swoje biuro w Szczecinie. Jest pośrednikiem nieruchomości, co odróżnia go od dużych firm tym, że ma indywidualne podejście i bardzo osobisty wkład w proces pozyskiwania mieszkania/domu/inwestycji. Posiada licencję, które na dniach przestaną być wydawane, zamykając w tym pana Otto w dosyć elitarnym gronie posiadaczy takowej. Na co dzień zajmuje się on wyszukiwaniem i pozyskiwaniem miejsc inwestycji, partnerstwem z deweloperami oraz uczestniczeniem w etapach procesu pozyskiwania mieszkania dla klienta, tj. np. aukcjach komorniczych. Taka osoba wydaje się być dokładniejsza niż maszynowe działania innych firm deweloperskich. Proszę zapoznać się z tym rodzajem usługi, zanim dokona się wyboru.
    • Gość: bereshika Re: Jacy developerzy w szczecinie?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.14, 11:38
      a może tutaj warto sprawdzić? www.brokernieruchomosci.pl firma sprawdzona i polecona mi przez przyjaciół, którzy rozglądają się za mieszkaniem.
    • tanitazaitceva Re: Jacy developerzy w szczecinie?? 04.06.19, 22:21
      Dzień dobry, nazywam się Tatiana, jestem projektantem wnętrz.
      Moja strona internetowa:
      wspanialaarchitektura.pl/main
      wspanialaarchitektura.pl

Chciałabym zaprosić Państwo do współpracy. Moge zaproponować wizualizacji 3D i rysunki.
    • bizplanner Re: Jacy developerzy w szczecinie?? 15.09.19, 19:00
      Jeśli jesteś deweloperem i potrzebujesz biznes planu pod finansowanie (bank lub fundusz inwestycyjny, albo prywatny inwestor) to pomogę we wszystkim

www.bizplanner.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka