Dodaj do ulubionych

Szczecin- pytanie o Mak Dom???

24.05.06, 21:58
Czy ktoś zakupił bądź zarezerwował mieszkanie u tego developera. Uprzejmie
prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • ania_jagodowa ja ! ale w Lublinie 25.05.06, 12:32
      witam
      Ja kupilam mieszkanie ale w Lublinie. Jestem zadowolona.
    • Gość: gość Re: Szczecin- pytanie o Mak Dom??? IP: *.chello.pl 04.06.06, 23:14
      Kupiłam u nich mieszkanie w Parku Brodowskim. Obsługa uprzejma, kompetentna.
      otrzymałam bardzo dokładne plany, wszystko co potrzebne jest do ewentualnej
      własnej aranżacji. na razie mieszkanie jest w budowie więc czekamy jak dalej
      będzie wyglądać współpraca:))
    • Gość: Lublinianin Re: Szczecin- pytanie o Mak Dom??? IP: 87.246.214.* 04.07.06, 12:09
      Na pewno oddają w terminie. Pierwsze mieszkania, kiedy było mało chętnych miały
      mniej usterek. Kiedy zaczął się boom mieszkaniowy budują szybciej i tandetniej.
      Usuwanie usterek trwa dłuuuuuuuuuugo i trzeba się nabiegać za majstrami. Zwróć
      uwagę na ich garaże, są kłopoty z ich zalewaniem i zamarzaniem. Podobnie trzeba
      zwracać uwagę na tarasy i jak w każdym przypadku samemu wszystko sprawdzać,
      plan mieszkań, zagospodarowanie przestrzenne terenu. Mam z okna widok na
      melinę, który to budynek miał być sprzedany (wg developera) a nie jest. Inni
      mają gorzej, bo z drugiej strony mają ryczący tor kartingowy. Powodzenia !
      • ania_jagodowa MAK DOM Lublin 05.07.06, 13:41
        Witaj
        Ja mieszkam w jednym z tych nowo oddanych bloków i nienażekam. Usterkę miałam
        jedna i ja usuneli...bez dyskusyjnie. Przykro , że masz niemiłe wrażenie. Gdzie
        tam jest melina? Ja mam widok na stary las i łąkę z chatynką, w oddali osiedle
        Nałkowskich. Napisz lepiej czy cos wiadomo na temat rozliczeń i kiedy będzie
        jakies zebranie meszkańców.
        Pozdrawiam
    • Gość: mysza Re: Szczecin- pytanie o Mak Dom??? IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.06, 18:13
      A nie wiecie ile biora za m2? Wlasnie buduja przepiekne apartamenty (mozliwosc
      podlaczenia kominka) przy osiedlu Czcibora bodajze.
      I jak wysoki czynsz placicie spoldzielni? Jest to zalezne od developera? Zna
      sie kwote czynszu przed zakupem mieszkania? Bo sa osiedla z bardzo wysokimi
      oplatami, czynsz miesieczny 500 zl i wyzej a to przeciez wlasnosciowe lokale.
      Czemu tak sie dzieje? :/
      • Gość: ktoś Re: Szczecin- pytanie o Mak Dom??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:40
        czynsze nie są zależne od developera, tylko od wspólnoty mieszkaniowej lub ew.
        spóldzielni...
        • w_e_r_o_n_i_k_a Re: Szczecin- pytanie o Mak Dom??? 17.10.14, 12:47
          Jeżeli nie jesteście zadowoleni ze swojego dotychczasowego developera polecam zmienić firmę. Można skorzystać z usług POMERANII SZCZECIN. Są naprawdę dobrzy i niezawodni. Nie występują w nich jakieś nagłe podwyżki cen.

Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka