ya.79 24.05.06, 21:58 Czy ktoś zakupił bądź zarezerwował mieszkanie u tego developera. Uprzejmie prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_jagodowa ja ! ale w Lublinie 25.05.06, 12:32 witam Ja kupilam mieszkanie ale w Lublinie. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczecin- pytanie o Mak Dom??? IP: *.chello.pl 04.06.06, 23:14 Kupiłam u nich mieszkanie w Parku Brodowskim. Obsługa uprzejma, kompetentna. otrzymałam bardzo dokładne plany, wszystko co potrzebne jest do ewentualnej własnej aranżacji. na razie mieszkanie jest w budowie więc czekamy jak dalej będzie wyglądać współpraca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianin Re: Szczecin- pytanie o Mak Dom??? IP: 87.246.214.* 04.07.06, 12:09 Na pewno oddają w terminie. Pierwsze mieszkania, kiedy było mało chętnych miały mniej usterek. Kiedy zaczął się boom mieszkaniowy budują szybciej i tandetniej. Usuwanie usterek trwa dłuuuuuuuuuugo i trzeba się nabiegać za majstrami. Zwróć uwagę na ich garaże, są kłopoty z ich zalewaniem i zamarzaniem. Podobnie trzeba zwracać uwagę na tarasy i jak w każdym przypadku samemu wszystko sprawdzać, plan mieszkań, zagospodarowanie przestrzenne terenu. Mam z okna widok na melinę, który to budynek miał być sprzedany (wg developera) a nie jest. Inni mają gorzej, bo z drugiej strony mają ryczący tor kartingowy. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
ania_jagodowa MAK DOM Lublin 05.07.06, 13:41 Witaj Ja mieszkam w jednym z tych nowo oddanych bloków i nienażekam. Usterkę miałam jedna i ja usuneli...bez dyskusyjnie. Przykro , że masz niemiłe wrażenie. Gdzie tam jest melina? Ja mam widok na stary las i łąkę z chatynką, w oddali osiedle Nałkowskich. Napisz lepiej czy cos wiadomo na temat rozliczeń i kiedy będzie jakies zebranie meszkańców. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Szczecin- pytanie o Mak Dom??? IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.06, 18:13 A nie wiecie ile biora za m2? Wlasnie buduja przepiekne apartamenty (mozliwosc podlaczenia kominka) przy osiedlu Czcibora bodajze. I jak wysoki czynsz placicie spoldzielni? Jest to zalezne od developera? Zna sie kwote czynszu przed zakupem mieszkania? Bo sa osiedla z bardzo wysokimi oplatami, czynsz miesieczny 500 zl i wyzej a to przeciez wlasnosciowe lokale. Czemu tak sie dzieje? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Szczecin- pytanie o Mak Dom??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:40 czynsze nie są zależne od developera, tylko od wspólnoty mieszkaniowej lub ew. spóldzielni... Odpowiedz Link Zgłoś
w_e_r_o_n_i_k_a Re: Szczecin- pytanie o Mak Dom??? 17.10.14, 12:47 Jeżeli nie jesteście zadowoleni ze swojego dotychczasowego developera polecam zmienić firmę. Można skorzystać z usług POMERANII SZCZECIN. Są naprawdę dobrzy i niezawodni. Nie występują w nich jakieś nagłe podwyżki cen. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś