Dodaj do ulubionych

DomBud -Katowice Panewnicka

IP: *.chello.pl 30.07.06, 21:55
Mam pare pytan odnosnie tego osiedla na Panewnickiej.Prosze o
informacje odnosnie inwestycji wszystkie za i przeciw.Moze ktos kto juz kupił
podzieli sie wrażeniami.Czytałem juz wczesniej kilka złych rzeczy o niej ale
czy jest az tak źle?A kto dziś dobrze buduje....?(na sprzedaż)
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: DomBud -Katowice Panewnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 16:42
      dombud to syf... wynajmuja podwykonawców i do nich trzeba miec pretensje.
      Niedoróbki: krzywe sciany, fatalne tynki wewnetrzne i zewnętrzne, nierówne
      podjazdy, oszczędnościowe bramy garazowe... Wychodzi na to, ze jedyna zaleta
      domkow na Panewnickiej jest lokalizacja. Ale nie za taka cenę ( ca. 400 tys zl
      za szeregowiec)
      • Gość: ala Re: DomBud -Katowice Panewnicka IP: *.dwtele.pl 17.10.06, 21:55
        W umowie jest trzyletni okres gwarancyjny. Czy wymienione przez Panią usterki
        są usuwane w ramach gwarancji? Jestem zainteresowana domem tej firmy w innej
        lokalizacji i chciałabym znać obiektywną opinię o jakości.
      • Gość: gość Re: DomBud -Katowice Panewnicka IP: 195.116.202.* 14.11.06, 14:18
        z tego co mi wiadomo to domy szeregowe kosztowały w granicach 300 tys zł bo
        mój kolega sam kupił taki domek i nie narzekał na jakość domu i jego wykonanie
        ( jest na tyle dokładną osobą to wiem że nie przeoczyłby takich niedoróbek).
        Z drugiej strony nie czarujmy się jak ktoś chcę mieć super dom i chce żeby było
        och i ahhh to sam niech go sobie sam wybuduję i zobczy czy to taka prosta
        sprawa :))

pozdrawiam niezadowoloną izę ( pewnie konkurencja haha)
    • Gość: bzubza Re: DomBud -Katowice Panewnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:21
      Oglądałam dziś to osiedle i mogę powiedzieć, że robi wrażenie!!!
      Jestem również ciekawa jak się tam mieszka?

Ps. Czy pracujesz dla konkurencyjnego dewelopera, że tak negatywnie wypowiadasz
      się o dombudzie? Bo na to wygląda :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka