Gość: pianazludzen Re: dom na wodzie, ok ale że pierwszy? IP: *.pools.arcor-ip.net 12.09.06, 12:33 Co - Biskupin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micho Dom na wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:36 Pod tym mostem nie przepłynie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inmm.pl zejdźmy na ziemię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:37 Dom na wodzie jest dla burżujów! Tak poza tym poszukujemy mieszkania: Trzy spkojne, niepalące studentki poszukują dwupokojowego umeblowanego mieszkania do wynajęcia (w Warszawie). - mieszkanie od 1 października - 2 pokoje; - max. 1100 zł kontakt: tomekmus@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Re: zejdźmy na ziemię IP: *.broadband.pl 12.09.06, 12:44 mam cos dla was...piekne mieszkanie na targowku, cudownie umeblowane enerdowska mebloscianka z polyskiem (zastepuje lustro), w otulinie innych blokow, sklep monopolowy za rogiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dom na wodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 12:48 dziwi mnie, że wszyscy zadają pytania nie kwapiąc się by samemu poszukać odpowiedzi, np. wystukując w googlach "domy na wodzie" dla zainteresowanych jest stronka www.domynawodzie.pl/ na której zamieszczono wszystkie informacje: o uzgodnieniach, o przyłączach i całej historii lokalizacji a także o tym jakie będzie przeznaczenie domku a jeśli chodzi o estetykę tego domku to warto przypomnieć sobie słowa (Chmielewskiej?): "Nie to ładne, co ładne, tylko to, co się komu podoba" pozdrawiam z wybrzeza wyspiańskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_kocoor Dom na wodzie 12.09.06, 13:10 Informacje o uzgodnieniach? heheh - no ja widzialem zaledwie marketing w stylu 'wypnij sie na wszystkich' i mieszkaj na barce :) Po co ci dzialka, pozwolenia :) (swoja droga nie wiem czy nie daloby sie to przypadkiem podciagnac pod 'urzadzenie wodne' w mysl Prawa Wodnego - a tu juz masz bratku Prawo Budowlane + wymog uzyskania pozwolenia wodnoprawnego). No i scieki - zbiornik kto oczyszcza? Woz asenizacyjny czy spust do rzeki? Nie ma adresu zameldowania - to troche jak mieszkanie na dzialkach z bezdomnymi... Na poczatku myslalem ze to innowacyjny pomysl architektoniczny - teraz widze ze to po prostu slaby marketing developera bazujacy na wykorzystywaniu 'szarej strefy'. Slabo slabo.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_kocoor heh no i po 'szeptanym marketingu' 12.09.06, 13:35 Wybiorcza zdjela linka do watku ze strony glownej hmmm ciekawe :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: heh no i po 'szeptanym marketingu' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:39 teorie spiskowe rulezzzz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dom na wodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:38 a nie jest troche tak, ze jak pies ogrodnika sam nie masz ale innemu też nie dasz zbudować? i tylko kłody pod nogi, szukanie kruczka prawnego by było trudniej... ech.. polska mentalność Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_kocoor Re: Dom na wodzie 12.09.06, 13:42 No fakt - troche sie zjezylem. Ale wiesz , kto mieczem wojuje ... :) A mieszkanie w drodze, zarabiam na nie walczac wlasnie na takie jak to okresliles 'kruczki prawne'. Pozdrawiam i zycze sukcesow z DNW :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BroN Re: Dom na wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:00 Konserwator chroni. Jednak jego działanie nie polega na utrudnianiu budowania nowych obiektów tylko na ochronie starych. Ludzie weźcie najpiękniejsze miasta Europy - Paryż Amsterdam - tam kipi od takich połączeń - i na tym polega ich piękno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skala40 Dom na wodzie IP: *.core.lanet.net.pl 17.09.06, 16:45 Myślę że to świetny pomysł.Sam myślę nad kupne mieszkania, a pomysł z pływającymi domami będzie świetnym rozwiązaniem dla coraz to droższego rynku nieruchomości. Domy na wodzie wprowadzą nutke dekadencji do szarej żeczywistości mieszkań w XXIw. Grauluje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Dom na wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:40 to jest dobry pomysl bardzo dobry i ma duza przyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.K. Dom na wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 23:50 Brawo dla odważnego, pomysłowego i konsekwentnego Inwestora. Brawo również dla architekta który zaprojektował dzisiejszą, wielkomiejską architekturę - na przekór ohydzie tradycjonalizmu która trawi Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś