Gość: Uqui IP: *.nss.udel.edu 19.09.07, 22:35 prawdilowa nazwa firmy to LAYETANA, od nazwy ulicy w Barcelonie. Pozdrawiam z Katalonii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ag Re: Hiszpański developer podbije Polskę. Z Olecho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 22:48 A to ta Barcelona niby taka atrakcyjna? Idiotyczna swiątynia Gaudiego, brudna zapyziała Rambla uchodząca za nie wiem jaką atrakcję, hałas i duszno. Mnie się zdecydowanie podoba Madryt, nie mówiąc o Granadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Hiszpański developer podbije Polskę. Z Olecho IP: *.Red-88-14-251.dynamicIP.rima-tde.net 19.09.07, 22:56 Po pierwsze primo to Laietana, Layetana to by było po kastylijsku. Po drugie primo, nazwa firmy może mieć te same korzenie, co nazwa ulicy, czyli od Laietanii - czyli dawnej, dawnej krainy, której BCN była stolicą. Odpowiedz Link Zgłoś
junk92508 Hiszpański developer podbije Polskę z Olechowskim? 19.09.07, 23:05 No i jeden argument więcej dlaczego PO uwaliła plan Barszcza - będą posady dla następców Olechowskiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTx Re: Hiszpański developer podbije Polskę z Olechow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 23:14 Eeee a czy ta budowa nie jest na gruncie energetyki? Była tam rozdzielnia napowietrzna, zbudowali nową mniejszą, a teren sprzedali. Był przetarg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrożny ja bym się tak nie podniecał IP: *.chello.pl 19.09.07, 23:43 Moje wrażenie jest takie, że rynek nowych mieszkań stoi w miejscu - euforia minęła. Dodając do tego idące w górę stopy procentowe (również w Szwajcarii) byłbym ostrożny z inwestowaniem w Polsce. Ale co ja malutki mam do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ait Re: ja bym się tak nie podniecał IP: *.compower.pl 19.09.07, 23:48 A Ty myslisz, ze oni zainwestuja u nas cokolwiek ? To jest tylko news prasowy, ktorym maja sie podniecic inwestorzy w hiszpani. Tam tez szykuje sie kilka bankructw na skutek zlych kredytow. Trzeba jakos smarowac rzeczywistosc aby blyszczala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak G łosowalem na Pis by ludzi pokroju Olechowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 23:53 trafili za kraty za przekręty przy prywatyzacji i łapownictwo,za prezesowaniu w kilu spólkach skarbu państwa naraz,za układy układziki bez których w polsce się nic nie załtwi .No i co mamy nic wraca Mafia SLD ,WSI i PO.To kompromtacja Braci K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f żeby robić porządki o których piszesz trzeba mieć IP: *.icm.edu.pl 19.09.07, 23:59 większość parlamentarną która takie działania poprze. PiS takiej większości nigdy nie miał bo w Polsce nie ma woli oczyszczenia tego kraju z szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piss-of 21.10 trzeba miec cos innego IP: *.eranet.pl 20.09.07, 00:14 1. dowody 2. tzw. jaja pis tego nie ma. ani jednego ani drugiego mial za to pis przez blisko 2 lata koalicje wraz z wiekszoscia parlamentarna ale na wlasnie zyczenie to rozwialil okazalo sie , ze kaczynskie lepiej czuja sie w politykowaniu niz we wladaniu to dobrze dla polski - bo jest nadzieja, choc szkoda ostatnich 2 lat nie sa stracone, ale moglo byc o wiele lepiej gdyby tylko ktos z nich na czymkolwiek wartosciowym sie znal :| pretensje moga miec do siebie a wyborcy do nich banda partaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Jaką koalicję? 2 lata temu chcieli wcześniejszych IP: *.icm.edu.pl 20.09.07, 00:34 wyborów po fiasku rozmów z Platformą, a nie kolacji ze świniopasami. Jednak gdy PO powiedziała "nie" przyśpieszonym wyborom to innego wyjścia jak wegetacja z Lepperem nie było. Kaczyńscy nie z własnej winy przez dwa lata prawie rządzili, a prawie robi wielką różnicę. Chcesz zobaczyć jak wygląda szambo? Proszę www.abw.gov.pl/Media/artykuly/wrze2004_02.htm Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Ciemny lud nie zna Konstytucji 20.09.07, 02:21 To mu mozna wcisnac, ze "nie" PO bylo przyczyna braku rozwiazania Sejmu i koalicji z SO... Ciemny ludzie - kiedy Ty w koncu poznasz prawa wlasnej ojczyzny????? Kiedy zakumasz, ze prezydent Lech Kaczynski odmowil Jaroslawowi przyjecia dymisji rzadu Marcinkiewicza? Biedny narodzie, tak lasy na prawdy objawione.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piss-of 21.10 wierzysz kaczynskiemu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 09:10 jak mozna wierzyc komus kto sklamal dziesiatki razy poczynajac od "nie bede premierem dopoki...." > PO powiedziała "nie" przyśpieszonym wyborom to innego wyjścia jak > wegetacja z Lepperem nie było. a dlaczego PO mialo pomagac kaczynskiemu? a dlaczego kiedy kaczynski jarek chcial poddac rzad marcinkiewicza to prezydent odmowil. to tez wina PO? > Kaczyńscy nie z własnej winy przez dwa lata prawie rządzili, ale na wlasna odpowiedzialnosc > Chcesz zobaczyć jak wygląda szambo? tez znam takie przypadki, i mierzi mnie to ,ze kaczynscy nic z takimi sprawami nie zrobili. i nie tylko z takimi! banda partaczy, piss-off na smietnik historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: G łosowalem na Pis by ludzi pokroju Olechows IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.09.07, 06:33 Pan Olechowski? Minister finansów w rządzie premiera Olszewskiego. JKM nazwał ten rząd "rządem nieudaczników". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian woyciechows Hiszpański developer podbije Polskę. Z Olechowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 07:33 Ubek niezatapialny. Ojciec (ubecki pseudonim - Must) założyciel Platformy Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: equipage Re: Hiszpański developer podbije Polskę. Z Olecho IP: *.gdynia.mm.pl 20.09.07, 16:32 No właśnie! Tam żeście się poznali. Byłem obok i pamiętam Cię. Ileż to Woyciechowskich UB-eków było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Niech spadają IP: *.ksknet.pl 20.09.07, 07:50 Żadnych inwestorów z Włoch, Turcji, Hiszpanii i biedronkowych Portugalii. Żadnych krajów z północy Afryki z mentalnością jeszcze gorszą niż polska. U siebie narobili syfu i teraz nauczeni doświadczeniem jak wyciągać kasę przyszli tutaj. Zacznijmy się sznować, róbmy sami dobrze a takich "południowców" na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: equipage Re: Niech spadają IP: *.gdynia.mm.pl 20.09.07, 16:35 "Sami róbmy dobrze"? Do kogo ta mowa? Do kaczorlandu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nologo Hiszpański developer zbudowal w wawie gmach IP: *.aster.pl 20.09.07, 08:14 lotniska, ktory sie rozpadl przedl jego oddaniem. Olechowski pomoze takim deweloperom okradac Polake na kolejne miliardy euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Hiszpański developer podbije Polskę. Z Olechowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 11:38 Zapraszam do zamieszkania w mieście: kruszwica.miniville.fr/ Odpowiedz Link Zgłoś