ejno Re: Cyprysowa 18 18.10.07, 20:28 Ello Avea:) Czyżbyśmy były tu same? Czy tam nikt już inny nie mieszka? Aż dziwne to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avea Re: Cyprysowa 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 09:05 chyba nikt :) co prawda ja nie w 18 mieszkam ale na Cyprysowej owszem :))) ........ Chociaż nie wiem czy nie własciwe było by szukać mniej zabudowanego osiedla:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Cyprysowa 18 22.10.07, 15:11 A jakie to ma znaczenie, jakbyś znalazła jakies mniej zabudowane to tylko kwestia czasu jak będzie zabudowane;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avea Re: Cyprysowa 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 10:35 martwią mnie najbardziej parkingi nie ma :((( tylko 15 miejsc na 8 bloków. a garazu nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Cyprysowa 18 27.10.07, 21:09 Hmmmm no my właśnie odebraliśmy klucze do garażu, a z miejscami parkingowymi to fakt lipa, ale jakos damy radę:) A jak ogólnie sąsiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avea Re: Cyprysowa 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 07:37 Sąsiedzi ok. Dużo młodych ludzi :)) W tym my :D U nas jest też lipa z wentylacją. Wasze bloki są już lepiej przemyślane: kominy są wyższe oraz nawiewniki w oknach. U nas zarosiałe szyby itp. Ogólnie może być ale zimą strasznie wieje przez kratki do środka.Poczytaj sobie na lubelskim forum poprzednie komentarze o SM Północ. Pozdrawiam Jak masz garaz to dasz radę :)) Nie ma problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tazor Forum IP: *.lublin.enterpol.pl 20.11.07, 22:46 Ponieważ na Bazylianówce powstaje kilka nowych osiedli mieszkaniowych stwierdziłem, że fajnie było by skupić wszystkich na jednym forum. Stworzyłem forum www.bazylianowka.fora.pl , gdzie istnieją pod-fora dla każdego z budujących się w tym rejonie osiedli. Tam dyskusja będzie z pewnością o wiele bardziej czytelna niż na tym forum. Zapraszam do rejestrowania i udzielania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avea Re: Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 12:15 brawo Tazor :))) Odpowiedz Link Zgłoś