Dodaj do ulubionych

Interbud-os.Brzozy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 08:50
a gdzież to jest ta inwestycja,jakoś schowana w dziurze i co to za deweloper
nic o nim nie słyszałem
Obserwuj wątek
    • Gość: mirek Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 23:08
      Jest to z tyłu za szpitalem kolejowym i za innym budynkiem,rzeczywiście wielka
      dziura,bez słońca cały dzień.Co do dewelopera to jego pierwsza
      inwestycja/sprawdziłem/.Nie polecam !
      • Gość: pipi Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.it-net.pl 15.03.08, 10:07
        Dziura to jest faktycznie ale słabo chyba sprawdziłeś bo Interbud wybudował juz
        kilka budynków jako generalny wykonawca. Ale ta lokalizacja na Dunikowskiego to
        zupełna porażka.
        • Gość: mirek Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 15:46
          dobrze sprawdziłem,sam nie budował tylko jego podwykonawcy
        • Gość: mirek Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 15:51
          były to drobne roboty na rzecz innych inwestorów,inwestycja przy
          ul.Dunikowskiego to Interbudu pierwsza realizacja jako dewelopera.
          • Gość: pipi Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.pronet.lublin.pl 16.03.08, 17:17
            Mylisz się , przy Męczenników Majdanka właśnie skończyli budowę na ponad 100
            mieszkań, wiem bo kupiłem tam mieszkanie. Byli generalnym wykonawcą i większość
            robót robili sami, oczywiście jak na każdej budowie byli też podwykonawcy.
            Budowali też kilka innych budynków nie tylko mieszkalnych jako generalny
            wykonawca. W tej chwili jako główny wykonawca są w trakcie budowy kilku budynków.
            Ogólnie co do tej firmy to
            : terminów dotrzymali
            : z jakością tak sobie
            : mają młodych bardzo niegrzecznych i wyszczekanych kierowników .
            • Gość: mirek Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 09:28
              ten twój budynek budowała firma "EKBUD" /wszystkie roboty budowlane:stan surowy
              i wykończeniowy/.Interbud wykonywał tylko roboty instalacyjne zgodnie ze swoją
              nazwą:PISiE"INTERBUD"/Przedsiębiorstwo Instalacji Sanitarnych i Elektrycznych/ i
              były to roboty na zlecenie S.M.FELIN.Jeżeli napisałem do tej pory coś
              nieprawdziwego to po sprawdzeniu sprostój.EKBUD miał swojego kierownika robót
              budowlanych i to ta firma ma usuwać usterki gwarancyjne.
              • Gość: pipi Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.it-net.pl 17.03.08, 13:07
                Co ty człowieku pierd...Chyba wiem kto to budował, widziałem dokumentacje ,
                pozwolenia, faktury za każdy etap budowy. Interbud był głównym wykonawcą w Ekbud
                podwykonawcą. Cały sprzęt ciężki na budowie byl z logo Interbudu , ludzie na
                budowie też z Interbudu. Ekbud robił całą wykończeniówkę ale jak się dokładnie
                podzielili robotą ze szczegółami to nie wiem. Kierownik budowy z Interbudu,
                odbiór mieszkania miałem z Interbudem i gwarancję ogólną na budynek też. Nie ma
                takiej firmy budowlanej co wszystko robi sama a tu i tak było dobrze bo ok
                60-70 % lubelskich deweloperów nie wie co to budowa , mają tylko 2 -3 biurka
                zlecają budową i się w ogóle nią nie interesują tylko zgarniają 50% prowizji.
                • Gość: mirek Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 00:00
                  Sprawdź
                  dokładnie.Gratuluję samozadowolenia !
                • Gość: mirek Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 00:03
                  A czyj był żuraw wieżowy ? i kto wykonywał stan surowy?-EKBUD
                  • ro_m_ek Re: Interbud-os.Brzozy 19.03.08, 13:09
                    Kłócicie sie tak an prawdę bez sensu.
                    Wystarczy powiedzieć że to ich pierwsza inwestycja jako developera a
                    wcześniej byli tylko podykonawcami na innych budowach.
                    Doświadczenie w budowaniu mają, a przy budowei i tak dużo prac zleca
                    się innym firmom.
                    Mi sie podoba rozkład niektórych mieszkań ale lokalizacja chyba jest
                    niezbyt ciekawa.
                    • Gość: mirek Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 17:59
                      Słuszna racja,zgadzam się z tym.
    • Gość: mieszkanka Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.chello.pl 20.04.08, 10:54
      Właśnie czytałam w gazecie wyborczej (miasta.gazeta.pl/lublin/1,88296,5109043.html) że:
      "Ratusz planuje wybudować blok komunalny również przy ul. Mireckiego na Dziesiątej. Sto mieszkań ma powstać w miejscu obecnych baraków. - Przeznaczone będą m.in. dla najemców wykwaterowywanych z budynków zagrożonych katastrofą budowlaną, ale takich co regularnie płacą czynsz..."
      Mireckiego to dość blisko Dunikowskiego.
      A ogrodzone osiedle kusi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka