Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 08:50 a gdzież to jest ta inwestycja,jakoś schowana w dziurze i co to za deweloper nic o nim nie słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirek Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 23:08 Jest to z tyłu za szpitalem kolejowym i za innym budynkiem,rzeczywiście wielka dziura,bez słońca cały dzień.Co do dewelopera to jego pierwsza inwestycja/sprawdziłem/.Nie polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.it-net.pl 15.03.08, 10:07 Dziura to jest faktycznie ale słabo chyba sprawdziłeś bo Interbud wybudował juz kilka budynków jako generalny wykonawca. Ale ta lokalizacja na Dunikowskiego to zupełna porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 15:46 dobrze sprawdziłem,sam nie budował tylko jego podwykonawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 15:51 były to drobne roboty na rzecz innych inwestorów,inwestycja przy ul.Dunikowskiego to Interbudu pierwsza realizacja jako dewelopera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.pronet.lublin.pl 16.03.08, 17:17 Mylisz się , przy Męczenników Majdanka właśnie skończyli budowę na ponad 100 mieszkań, wiem bo kupiłem tam mieszkanie. Byli generalnym wykonawcą i większość robót robili sami, oczywiście jak na każdej budowie byli też podwykonawcy. Budowali też kilka innych budynków nie tylko mieszkalnych jako generalny wykonawca. W tej chwili jako główny wykonawca są w trakcie budowy kilku budynków. Ogólnie co do tej firmy to : terminów dotrzymali : z jakością tak sobie : mają młodych bardzo niegrzecznych i wyszczekanych kierowników . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 09:28 ten twój budynek budowała firma "EKBUD" /wszystkie roboty budowlane:stan surowy i wykończeniowy/.Interbud wykonywał tylko roboty instalacyjne zgodnie ze swoją nazwą:PISiE"INTERBUD"/Przedsiębiorstwo Instalacji Sanitarnych i Elektrycznych/ i były to roboty na zlecenie S.M.FELIN.Jeżeli napisałem do tej pory coś nieprawdziwego to po sprawdzeniu sprostój.EKBUD miał swojego kierownika robót budowlanych i to ta firma ma usuwać usterki gwarancyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.it-net.pl 17.03.08, 13:07 Co ty człowieku pierd...Chyba wiem kto to budował, widziałem dokumentacje , pozwolenia, faktury za każdy etap budowy. Interbud był głównym wykonawcą w Ekbud podwykonawcą. Cały sprzęt ciężki na budowie byl z logo Interbudu , ludzie na budowie też z Interbudu. Ekbud robił całą wykończeniówkę ale jak się dokładnie podzielili robotą ze szczegółami to nie wiem. Kierownik budowy z Interbudu, odbiór mieszkania miałem z Interbudem i gwarancję ogólną na budynek też. Nie ma takiej firmy budowlanej co wszystko robi sama a tu i tak było dobrze bo ok 60-70 % lubelskich deweloperów nie wie co to budowa , mają tylko 2 -3 biurka zlecają budową i się w ogóle nią nie interesują tylko zgarniają 50% prowizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 00:00 Sprawdź dokładnie.Gratuluję samozadowolenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 00:03 A czyj był żuraw wieżowy ? i kto wykonywał stan surowy?-EKBUD Odpowiedz Link Zgłoś
ro_m_ek Re: Interbud-os.Brzozy 19.03.08, 13:09 Kłócicie sie tak an prawdę bez sensu. Wystarczy powiedzieć że to ich pierwsza inwestycja jako developera a wcześniej byli tylko podykonawcami na innych budowach. Doświadczenie w budowaniu mają, a przy budowei i tak dużo prac zleca się innym firmom. Mi sie podoba rozkład niektórych mieszkań ale lokalizacja chyba jest niezbyt ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 17:59 Słuszna racja,zgadzam się z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: Interbud-os.Brzozy IP: *.chello.pl 20.04.08, 10:54 Właśnie czytałam w gazecie wyborczej (miasta.gazeta.pl/lublin/1,88296,5109043.html) że: "Ratusz planuje wybudować blok komunalny również przy ul. Mireckiego na Dziesiątej. Sto mieszkań ma powstać w miejscu obecnych baraków. - Przeznaczone będą m.in. dla najemców wykwaterowywanych z budynków zagrożonych katastrofą budowlaną, ale takich co regularnie płacą czynsz..." Mireckiego to dość blisko Dunikowskiego. A ogrodzone osiedle kusi... Odpowiedz Link Zgłoś