Gość: arcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 16:03 Czy znacie dewelopera, który w Warszawie sprzedaje mieszkania wykończone "pod klucz"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szacun Re: Mieszkanie pod klucz - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 16:05 Kretynofil ma namiary na tanie sztuki w Warszawie pod klucz w wysokim standardzie, nawet bruksela wymięka. Tylko cichutko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcy Re: Mieszkanie pod klucz - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 17:03 Nie prosiłem o informację o Kretynofilu, tylko o deweloperach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szacun Re: Mieszkanie pod klucz - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 13:01 Widzisz, brak odpowiedzi! Więc potraktuj mnie poważnie i idź do kretynofila, on ma gorące sztuki taniocha kffadraty przy operze i restauracjach z homarem i kawiorem z 85% zniszzzką ... tylko cichutko... Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Dom development mial kiedys taka oferte 06.06.08, 16:01 Czy nadal tak jest to niestety nie wiem... Jesli interesuje Cie kupno mieszkania na wynajem i nie masz ochoty sie bawic w wykonczenie, to ober haus ma usluge "buy to let". Ciekawe czemu ten niedorozwoj sie Ciebie czepil... ---------------------------------------------- Dla inteligentnych inaczej, czyli dla wiekszosci piszacych na forach internetowych: KRETYNOFIL to nie rodzaj kretyna, tylko osoba czerpiaca perwersyjna, niemal ekstatyczna przyjemnosc z obcowania z kretynami. Milej lektury :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szacun Re: Dom development mial kiedys taka oferte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 16:16 Szacun wielki, wiedziałem że nie podasz tych namiarów skrzętnie kitranych mega promocji kffadratuff przy adriatyku w wafce z widokiem na pl świetego piotra! One muszą zostać w zasobach naszej Kupy! > Ciekawe czemu ten niedorozwoj sie Ciebie czepil... Nie wiem? Zaczaiłem a ten znów zadał pytanie! Ja mu namiar na prezesa po ewolucji, a ten że źle... Odpowiedz Link Zgłoś