Gość: miki IP: *.chello.pl 24.07.08, 21:10 Developerzy ... Spadajcie na drzewo prostować banany :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ałtor Re: Czym zachęcić do kupienia domu? IP: *.artronik.net 24.07.08, 22:31 BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! Ale się uśmiałem :D Ale jaja!!! Normalnie drugi Tadek Drozda z Ciebie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: może budować domy z gliny i słomy IP: *.dsl.bell.ca 01.09.08, 19:37 zawsze sa jakies sposoby na ubezwlasnowolnienie ludzi,wszak - to ludzie ludziom zgotowali ten los Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfin Re: Czym zachęcić do kupienia domu? IP: *.chello.pl 15.08.08, 18:36 A my tak lubimy korzystać z amerykańskich doświadczeń, czekamy na pomysły naszych szpeniów od markeringu developerów, będzie z czego się śmiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan pan Czym zachęcić do kupienia domu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 11:07 Lubicz k. Torunia - w cenie domku szeregowego jest Skoda Fabia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totalizator Ceny nieruchomosci w Warszawie sa zawyzone 10X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 12:16 Ceny nieruchomosci w Warszawie sa zawyzone 10-cio krotnie.Wielu deweloperow mysli, ze uczyni ich to bogatymi po wybudowaniu jednego domu. Nie nie bedziecie bogaci, bedziecie bankrutami poniewaz naruszacie podstawowe zasady dzialania biznesu. W dzisiejszym swiecie najwazniejsze jest sprzedac, kto nie sprzedaje ten bankrut. Gratuluje wszystkim ktorzy kupili dziure w ziemi, moga pozegnac swoje pieniadze, natomiast raty do splacenia kredytu pozostana im do splaty. Odpowiedz Link Zgłoś
grrrrowl Czym zachęcić do kupienia domu? 01.09.08, 12:29 uauuuu, Lexus... powiem szczerze, jakbym miał dostac takie cacuszko... to wygralbym w totoloto zeby miec cash na ten dom na Florydzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
artur.widawski Re: Czym zachęcić do kupienia domu? 01.09.08, 13:12 Fajnie. Wyciągam drobne z portfela i kupuję. Szczerze – rozumiem marketingowców, którzy chcą sprzedać te inwestycje, ale forma reklamy chybiona, nikt nie kupi domu dlatego, żeby dostać samochód, to nie jest kryterium wyboru lokum. Odpowiedz Link Zgłoś
rastamannn Re: Czym zachęcić do kupienia domu? 01.09.08, 13:47 NIE CHODZI O TO ZE KTOS KUPI DOM, BY DOSTAC AUTO. TO WABIK NA TYCH KTORZY BYC MOZE I TAK BY KUPILI, TYLKO MAJA WYBOR MIEDZY INNYMI OFERTAMI W PODOBNEJ CENIE :):) TO BONUS NA ZACHETE - PO CO KUPIC PROSZEK DO PRANIA W ZWYKLYM OPAKOWANIU, SKORO MOŻESZ MIEĆ W TEJ SAMEJ CENIE 20% WIECEJ I JESZCZE CI ZYGMUNT CHAJZER W NIM SKARPETY OSOBISCIE WYPIERZE. ALBO GACIE. Odpowiedz Link Zgłoś
artur.widawski Re: Czym zachęcić do kupienia domu? 01.09.08, 14:08 Faktycznie, tu jest sens. W Polsce zresztą też już są podobne "wabiki", nie a propos domów wszelako, tylko raczej mieszkań. Dom Dev. ostatnio wciskał samochody jako dodatek do kupna mieszkania (haczyk - tylko użyczał na dwa lata z możliwością późniejszego wykupu w niższej niż rynkowa cenie i do tego auto przez te dwa lata ma być oklejone reklamami dewelopera). Można było też kupić mieszkanie w Ostoi Wilanów i dostać wycieczkę do Hiszpanii z Neckermannem dwutygodniową (chyba już się skończyła ta promocja, zresztą nie wiem, można sprawdzić). Jeszcze ktoś inny oferował darmowe konsultacje z projektantem wnętrz. Odpowiedz Link Zgłoś
grrrrowl Re: Czym zachęcić do kupienia domu? 01.09.08, 15:08 o wycieczce słyszałem, znajomi chcieli kupić mieszkanie w Wilanowie ze względu na dzieci - zielona dzielnic, park, plac zabaw, powietrze swieze i te sprawy i espania byla sporym plusem, hehe, pamietam ze mieli pare ofert w podobnej cenie i chyba ten bonus przewazyl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rastamannn Re: Czym zachęcić do kupienia domu? 01.09.08, 15:21 JA BYM ZABIL, GDYBY ZNAJOMI NIE DOSC ZE KUPILI SOBIE MIESZKANIE (A JA SIĘ GDZIEZDZE W WYNAJMOWANEJ DZIUPELCE) TO JESZCZE PRZYSLALI POCZTOWKE Z HISZPANII :P Odpowiedz Link Zgłoś
artur.widawski Re: Czym zachęcić do kupienia domu? 01.09.08, 15:39 Co nie zmienia faktu, że ponoć na Florydzie jest teraz taniej niż w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
grrrrowl Re: Czym zachęcić do kupienia domu? 01.09.08, 15:59 no jeśli chcesz kupic mieszkanie po 44 tysiace zeta za metr na świętojańskiej to pewnie, że taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyPolityk Ceny domów w Polsce IP: *.chello.pl 01.09.08, 17:35 Nawet na TVN Style można się tego dowiedzieć. Przypadkowo widziałem program "Zaklinacz wnętrz" i goście od programu pomagali przygotować dom do sprzedaży i jak prezentowali domy podawali m.in. cenę: 75tyś funtów, 115 tyś. i to były ładne domki w niezłych lokalizacjach. Zakładając że 1 funt = 5 PLN 75tyś funtów = 375tyś PLN 115 tyś funtów = 575tyś PLN A w Polsce kupi ktoś domek za 400tyśPLN? Odpowiedz Link Zgłoś
gnago Re: Czym zachęcić do kupienia domu? 01.09.08, 21:33 Powinno być: spadajcie na trawę,prostować banany. Bananowiec to trawa Ja powiedziałbym dosadniej: spadajcie oglądać trawnik od spodu, zlikwidujcie problem mieskaniowy milionów robaków. Obrotny sprzeda je wędkarzom po 10 gr od sztuki. Lepsza przebitka niż te nędzne 100% zysku na lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: condor Czym zachęcić do kupienia domu? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.09.08, 02:07 oczywiscie ze w stanach jes taniej, jakktos chce sprawdzic to moze sobie poszukac to tu mls.com W Detroit ostatni poszedl dom za jednego dolara a sporo ofert jest do 10 000 Odpowiedz Link Zgłoś