Dodaj do ulubionych

Zapraszam na promocjedeweloperow.pl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 10:55
Osoby zainteresowane zapraszamy na stronę promocjedeweloperow.pl - gdzie
staramy się zbierać informacje o najciekawszych promocjach oraz opinie o nich.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaa Strona bez pomyslu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.08, 12:40
      Kogo interesuja promocje w Warszawie jak jest na przyklad z Poznania i na
      odwrot. Strona bez pomyslu!
      • Gość: promocje - forum narazie po prostu mało treści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 12:47
        Jeśli jest dwadzieścia parę w pisów, to nie ma co tego komplikować dzieląc na
        kategorie itd... Ale z czasem napewno. Teraz to tylko forum, ale jak będzie sens
        - to będzie może coś większego.
        • Gość: pies fafik Re: narazie po prostu mało treści IP: 212.160.172.* 30.12.08, 15:31
          w sumie koncepcja spoko - wszystkie aktualne promocje w jednym
          miejscu itd. Klient ma aktualne info, developer dociera do klienta a
          właścicel ma moze dochody z reklam ;)

Fajne byłoby, gdyby o konkretnych promocjach byłoby nieco wiecej
          napisane juz na samej stronie. No bo np przy takim "OKAM-ie" jest
          napisane, ze "cały szereg promocji: wykończenie w cenie mieszkania,
          1 pokój za darmo lub bonus w postaci 100 000 tyś zł." Chciałem sie
          cos wiecej dowiedziec, kliknałem na oferte i trafiłem na pierwsza
          strone. I trzeba sie "przebijac" przez ten cały marketingowy szit
          ("jestesmy mega developerem, działającym... bal bla") zeby znależc
          gdzies ukryte info o promocjach...
          • Gość: promocje deweloper nie zawsze się da IP: 79.191.146.* 05.01.09, 15:52
            Nie zawsze uda się wyciągnąć szczegóły od deweloperów, spróbujemy jednak dodać
            więcej info i lepiej kierujące linki.
        • Gość: ciekawy a kiedy u nas będzie tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 18:22
          biznes.onet.pl/dom-za-trzy-zlote-czyli-wielki-krach-w-ameryce,18496,3188223,1,prasa-detal

To dopiero promocje!
          • Gość: hehe Re: a kiedy u nas będzie tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 12:37
            Frank juz prawie 4 zł, jeszcze trochę i tak będzie :D
            • Gość: jacek Re: a kiedy u nas będzie tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 14:21
              bez przesady, u nas tak nie będzie, kryzys nas uratował (banki nie
              zdążyły pożyczyć tym, którzy nie mają jak oddać). Warto natomiast
              pomyśleć o inwestycji w nieruchomości tam, gdzie są tanie jak barszcz
              (nawet w formie funduszu inwestującego w nie).
    • Gość: aaa Re: Zapraszam na promocjedeweloperow.pl IP: 79.191.158.* 07.01.09, 09:06
      Ciekawe jakie będą w 2009 ;)
      • Gość: donek Re: Zapraszam na promocjedeweloperow.pl IP: 79.191.158.* 08.01.09, 16:46
        niech lepiej po prostu obniżą ceny...
        • fation Re: Zapraszam na promocjedeweloperow.pl 09.01.09, 14:35
          a ja w święta nadziałem się na promocję mak dom,

Tylko przed Świętami dajemy:

1. 3% na prezenty * (dotyczy rabatu udzielanego od pierwszej wpłaty)
          2. 20% pożyczki na wkład własny
          czekam teraz na nową
          • kid_cassidy Re: Zapraszam na promocjedeweloperow.pl 09.01.09, 17:31
            szwędzasz sie tutaj po róznych wątkach i wychwalasz w kazdym makdom
            i jego ofertę.
            Krótka prośba- spierd... wychwalaczu
            • Gość: ech... Re: Zapraszam na promocjedeweloperow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 21:55
              ostro ostro ;)
          • Gość: Dcr Re: Zapraszam na promocjedeweloperow.pl IP: 212.160.172.* 12.01.09, 11:04
            Co do MakDom, 3% od pierwszej wplaty to pewnie bedzie kilkaset zl...jaja sobie
            robia ;]
            A ta pozyczka na wplate wlasna na jaki procent? Pewnie z 15% w skali rocznej jak
            kredyt konsumpcyjny.
            Tu zadnej promocji nie ma, to samo jak balkon w cenie, jeden garaz do duzego
            mieszkania i albo 2% rabatu od kosmicznego poziomu.
            • Gość: jj Re: Zapraszam na promocjedeweloperow.pl IP: 79.191.162.* 12.01.09, 16:05
              Pożyczka nie wygląda tak źle:

hirny.pl/news.php?idNode=506&idCnt=1986
              Porównaj ofertę banków...
              • Gość: gostek Re: Zapraszam na promocjedeweloperow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 13:08
                znowu ma być podwyżka po wakacjach... ale nowych inwstycji u nich ni widu ni słychu
    • Gość: jo tylko czy nie zbankrutują... IP: 79.191.162.* 12.01.09, 11:57
      promocja oznacza problemy dewelopera?
      • Gość: nie... Re: tylko czy nie zbankrutują... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 08:51
        To, że dev chce sprzedać szybciej ostatnie mieszkania z inwestycji i stosuje
        promocje to chyba nic złego.
        • Gość: ana Re: tylko czy nie zbankrutują... IP: 79.191.156.* 19.01.09, 12:34
          Ten kto przetrwa ten rok - wyjdzie na prostą. Najgorzej będą mieli deweloperzy
          którzy zaczęli coś nowego budować w 2008... Lepiej to sprawdzić - oni mają
          głęboko rozgrzebane budowy i problemy z finansowaniem. Ci co zaczęli wcześniej -
          w ostateczności sprzedadzą mieszkania za pół darmo i jakoś przeżyją...
          • Gość: ech... Re: tylko czy nie zbankrutują... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 18:48
            Nie zanosi sie na to, by w 2009 było lepiej, choć podobno na targach Nowego
            Adresu było najwięcej ludzi od 3 lat - tylko co to oznacza, skoro banki nie
            pożyczają
            • Gość: janusz Re: tylko czy nie zbankrutują... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 09:51
              I jak widać czarne prognozy sie nie sprawdziły, jeśli nawet były jakieś
              bankructwa to nie bylo nic wielkiego.

Za to niebawem zacznie brakować mieszkań z najpopularniejszego segmentu,
              najnizsze ceny juz byly, teraz będzie coraz drożej.
              • Gość: wfasd Re: tylko czy nie zbankrutują... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 11:50
                Kilku jednak padło, dużo inwestycji się wlecze.
    • Gość: Peter Re: Zapraszam na promocjedeweloperow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 09:27
      fajne
      • Gość: gosc Re: Zapraszam na promocjedeweloperow.pl IP: 79.191.163.* 02.02.09, 09:36
        Nawet nie myślałem, że tyle się tego może nazbierać... Wyszukiwarka potrzebna.
        • Gość: Karola_X Re: Zapraszam na promocjedeweloperow.pl IP: *.auto-land.pl 03.02.09, 14:20
          Zapraszam na nowe forum www.pierwszydom.prv.pl
          Podziel się opinią o developerach, kredytach, mieszkaniach z rynku wtórnego.
          Twoja pomoc przy wyborze nieruchomości.
          Poznajmy swoje opinie.
          • Gość: gosc Re: Zapraszam na promocjedeweloperow.pl IP: 79.191.143.* 05.02.09, 15:56
            dość szeroki zakres
    • Gość: Karola_X www.pierwszydom.prv.pl IP: *.auto-land.pl 03.02.09, 14:24
      Zapraszam do wyrażenia swojej opinii o developerach (z podziałem na regiony) o
      kredytach i innych nurtujących nas sprawach związanych z zakupem nieruchomości.
      • Gość: uu Re: www.pierwszydom.prv.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 14:31
        puchy...
    • Gość: koniec? teraz juz tylko w góre? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 12:03
      coś się zaczyna zmieniać...
      • Gość: wilanow Re: teraz juz tylko w góre? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 11:16
        Ja czekam aż na Wilanowie ceny spadną do 5-6 ;) - myślę, że to kwestia kilku
        miesięcy max!
        • Gość: Dcr Re: teraz juz tylko w góre? IP: *.chello.pl 03.03.09, 23:55
          Wilanow powinien byc po 5 tys i to gotowy w dobrym standardzie, z garazem w
          zestawie.
          Ludzie przez ta banke na nieruchomosciach stracili umiejetnosc oceny wartosci
          przedmiotow, za 4 letniego Golfa zaplacilbys 90 tys zl?
          • Gość: Gość2 koszt budowy metra tam to pewnie okolo 4-5 tys/m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 12:43
            Mi też się wydaje, że normalna cena na Wilanowie powinna być na poziomie 5 tys
            za m2, ale nie wydaje mi się, by to było realne dla inwesytcji które już tam są
            lub dopiero powstają... Może te które będą budowane po niższych cenach, na
            tańszych działkach...
            Realna cena to te 6-7 imo.
            • Gość: asdf Re: koszt budowy metra tam to pewnie okolo 4-5 ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 15:08
              W 2010 koszt budowy pewnie spadnie do okolo 3 tys, wiec w przyszlosci oferty po
              ok 5 za metr mogą byc realne
              • Gość: 444 Re: koszt budowy metra tam to pewnie okolo 4-5 ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 07:43
                Bzdura - nawet jeśli koszty spadną - pójdzie to na zysk dewelopera...
                Oni nadal utrzymują 30-40% zysku.
                • Gość: ziutek Re: koszt budowy metra tam to pewnie okolo 4-5 ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 11:05
                  Ja tam metodą chałupniczą obniżyłem koszt budowy swojego domu (prawie 150m2) do
                  około 1,7k. Ale ostatnio materiały znowu w górę.
                  • Gość: ceny Re: koszt budowy metra tam to pewnie okolo 4-5 ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 07:44
                    Da się jeszcze taniej - jest przecież technologia kanadyjska
                    • Gość: nie drewno technologia kanadyjska IP: *.182.106.83.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.05.10, 09:38
                      U nas chyba nie ma dostępu do odpowiedniego drewna, co powoduje, że
                      technologia kanadyjska jest również droga, jeśli ma być odpowiedniej
                      jakości. Poza tym, by budować w tej technologii potrzeba od razu pełnej
                      kwoty na budowę, a dom "murowany" można budować i kilka lat w miarę
                      dostępności gotówki.
            • Gość: Kaczus (Tomek) Re: koszt budowy metra tam to pewnie okolo 4-5 ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 14:54
              Że tak odgrzeję wątek:
              lodz.naszemiasto.pl/artykul/357684,raport-cee-property-najmniej-za-budowe-zaplacisz-w-lodzi,id,t.html?kategoria=660
              szczególnie warto zwrócić uwagę na słowa:

Łódzcy deweloperzy do tych wyliczeń podchodzą z przymrużeniem oka i wcale nie
              uważają, że dane są zaniżone. Wręcz przeciwnie.

- Myślę, że całkowity koszt inwestycji nie musi dziś w Łodzi przekraczać 3 tys.
              zł za metr kwadratowy - mówi Stanisław Jędrzejczak, prezes łódzkiego Remobudu. -
              Sama budowa to około 2,5 tys. zł, do tego działka - maksymalnie 500 zł. Jeżeli
              komuś wychodzi tysiąc za działkę, to znaczy, że nie potrafi dobrze kalkulować
              interesu. Koszty biura, marketingu oczywiście są, ale jeżeli rozłoży się je na
              kilka inwestycji, są niewielkie w przeliczeniu na metr. Koszt kredytu nie
              powinien przekraczać 200-300 zł na metr kwadratowy - liczy Jędrzejczak.
              • Gość: czekający a ja mam plan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 20:49
                Czyli bardzo się nie pomyliliśmy - mieszkania na pierwotnym nadal są
                drogie.
                Ja na kupno nieruchomości mogę poczekać, narazie wynajmuję a nadwyżki
                inwestuję w fundusze. za 4-5 lat kupię na pierwotnym, jak ceny się
                unormują, mając przy okazji spory wkład własny. Za te parę lat ceny
                na pierwotnym będą jeszcze niższe niż obecnie, pojawi się znowu
                potencjał wzrostu w kolejnych latach, a fundusze w tym okresie na
                pewno pozwolą zarobić.
                Po co kupować teraz, jak podaż jest mała, ceny wysokie, kredyty
                drogie i nieruchomości jeszcze będą tanieć?
                • Gość: gocha Re: a ja mam plan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 08:47
                  No coś w tym jest. Ale plany - planami, nikt nie wie do końca jak to
                  będzie, a ile można mieszkać w wynajmowanym mieszkaniu... Raz się żyje
                  i nie wiadomo kiedy przyjdzie koniec, jak widać...
                  • Gość: ja Re: a ja mam plan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 20:04
                    Podobno powstają nowe inwestycje, ale jakoś ich nie widać. Ceny też
                    stoją.
                    • Gość: poszukujacy i co, ceny lecą w dół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 11:54
                      dało się taniej? dało! deweloperzy wyprzedają tanio działki bo muszą - cena za m2 musi spaść i bardzo dobrze, podaż rośnie, warto jeszcze z rok poczekać. No i promocji coraz więcej
                • Gość: ad82 Re: a ja mam plan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 19:41
                  O kredyt znowu coraz łatwiej, czekać 5 lat to chyba za długo - moze 1-2
                  max!
          • Gość: gosc3 Re: teraz juz tylko w góre? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 15:05
            Był artkuł w wyborczej niedawno odnośnie kosztów budowy dla bloków i
            domów jednorodzinnych. W Warszawie duży wpływ na cenę mają grunty oraz
            ogólnie zarobki ludzi (nie da się im płacić mniej niż innym, bo
            strajkują) - 7-8 tys / m2 to rozsądna cena niestety.
    • Gość: aaaa Re: Zapraszam na promocjedeweloperow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 12:31
      Niezłe, niezłe, kiedy lepsza wyszukiwarka?
      • Gość: promocje Re: Zapraszam na promocjedeweloperow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 11:51
        Trwają prace, jeszcze kilka tygodni potrzeba. Musimy wpierw dokończyć inne projekty.
        • Gość: i co Re: Zapraszam na promocjedeweloperow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 13:22
          j.w?
    • Gość: ciekawy ceny rosną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 14:00
      Hirny dziś podniosło cenę dla ofert z jednej z inwestycji o 400 zł na metrze...
      Co jest?
      • Gość: mx Re: ceny rosną? IP: 84.38.22.* 01.04.09, 14:36
        może to przez rządową dopłatę, której limit został podniesiony
        • Gość: he he no to pewnie koniec promocji ;) - a moglo byc tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 09:02
          pięknie...

biznes.onet.pl/2,1550948,prasa.html - teraz w górę
          • Gość: asdf Re: no to pewnie koniec promocji ;) - a moglo byc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 15:26
            Ceny dalej spadają i będą spadać, choć sprzeczne dane płyną

ft.onet.pl/11,24829,spadajace_ceny_domow_w_europie_groza_glebsza_recesja,artykul.html
            no a u nas za rok-dwa ma zabraknąć mieszkań, bo nie budują... Komu tu wierzyć?
            • Gość: klient Re: no to pewnie koniec promocji ;) - a moglo byc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 14:17
              To dobry czas na szukanie okazji. W najbliższych latach lepszego nie
              będzie - chodzi głównie o mieszkania w dobrych lokalizacjach, do 50 m2.
              Naprawdę można trafić 'okazję' IMO.
      • Gość: nie... Re: ceny rosną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 13:36
        jeszcze 20% w doł conajmniej
        • Gość: a jednak Re: ceny rosną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 11:04
          Hirny dalej podnosi ceny, był wywiad w tvn24. I kolejnych inwestycji narazie
          chyba nie planują. To nie doprowadzi do niższych cen IMO
          • Gość: heh Re: ceny rosną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 16:47
            ;) ogłosili też koniec kryzysu...
            • Gość: obserwator Re: ceny rosną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 10:22
              Ceny zaczęły rosnąć, coraz trudniej będzie o promocje. To już fakty.
              Ostatni dzwonek, by znaleźć coś ciekawego. Następne ciekawe oferty będą
              dopiero za ok 2 lata, gdy pojawią się mieszkania których budowa
              rozpocznie się w tym roku...
    • Gość: . Następna promocja nowych mieszkań IP: 213.76.165.* 07.05.09, 19:07
      miasta.gazeta.pl/krakow/1,44425,6579013,Sad_oglosil_upadlosc_dewelopera.html
      Krakowski sąd ogłosił we wtorek upadłość Leoparda. Deweloper zostawił po sobie
      niedokończoną inwestycję przy ul. Wierzbowej. Syndyk kompletuje listę
      wierzycieli. Klienci spółki, którzy kupili od niej mieszkania, znajdą się na jej
      końcu.
      Kłopoty finansowe Leoparda zaczęły się przed prawie rokiem. Firma zażądała
      wówczas dopłat do mieszkań przy ul. Kijowskiej (2-4 tys. zł za m kw.). Większość
      lokatorów dopłaciła pieniądze. Spółka postanowiła więc powtórzyć scenariusz i,
      strasząc upadłością, zażądała dopłat do niedokończonej inwestycji przy ul.
      Wierzbowej. Klienci nie dopłacili, a deweloper przeciągał dokończenie budowy.

Syndyk rozdaje karty

Tymczasem prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie firmy, a dwoje klientów z
      mieszkaniami przy ul. Wierzbowej wygrało z Leopardem w sądzie. Wtedy już wniosek
      o upadłość czekał na decyzję krakowskiego sądu. - Mam nadzieję, że ewentualnymi
      skutkami wyroków będzie zajmował się syndyk - mówił wówczas prezes spółki Jacek
      Panikowski.

Teraz tak właśnie się stanie. Po kilku tygodniach badania sprawy sąd ogłosił
      upadłość Leoparda. We wtorek wyznaczył syndyka, który zajmie się rozdzieleniem
      majątku spółki.

Sędzia sądu rejonowego w Krakowie Janusz Płoch informuje, że w przypadku
      Leoparda mamy do czynienia z upadłością w wersji likwidacyjnej. - Jest już
      syndyk masy upadłościowej, którego pierwszym zadaniem jest wycena majątku,
      następnie sporządzenie listy wierzycieli i w ostateczności likwidacja majątku -
      tłumaczy Płoch.

Co w takiej sytuacji czeka klientów Leoparda, którzy kupili mieszkania przy ul.
      Wierzbowej i do tej pory nie mogą doczekać się dokończenia inwestycji? - Po
      pierwsze, wszyscy klienci mają czas do 15 lipca na wpisanie się na listę
      wierzytelności. Tam mogą się wpisać wszyscy, zarówno klienci, jak i firmy, u
      których Leopard ma wielomilionowe długi - mówi Maria Thetschel-Zgud, syndyk masy
      upadłościowej. - Zupełnie inną kwestią jest kolejność rozpatrywania wniosków.
      Pierwszeństwo mają wierzyciele zabezpieczeni rzeczowo, na przykład hipoteką.
      Trudno dziś mówić o tym, co stanie się z mieszkaniami - dodaje.

Mieszkania mogą przepaść

Kolejność zaspokajania wierzycieli nie wróży dobrze klientom Leoparda. Najpierw
      swoje dostanie skarb państwa, później ZUS, banki i wierzyciele z zabezpieczoną
      hipoteką. - Klienci zawsze są na końcu - przyznaje Tomasz Popiołek, miejski
      rzecznik praw konsumentów. - Jeśli wystarczy środków, mogą liczyć na to, że za
      niewielką dopłatą dostaną swoje mieszkania. Takie sytuacje się zdarzały. Jednak
      równie prawdopodobne jest to, że dla klientów pieniędzy nie wystarczy, a żeby
      pokryć długi dewelopera, syndyk będzie musiał sprzedać mieszkania ponownie -
      tłumaczy. To oznacza dla klientów Leoparda kredyt do spłacenia i brak lokalu, w
      który zainwestowali pieniądze z tego kredytu...
      Czy wystarczy dla wszystkich?

Majątek Leoparda wart jest, według obliczeń sądu, 200 mln zł. Długi spółki,
      m.in. wobec amerykańskiego funduszu Manchester, to sporo ponad 100 mln zł. Czy
      wystarczy dla wszystkich? Tego teraz ani syndyk, ani analitycy nie umieją
      przewidzieć.

Nieoficjalnie "Gazecie" udało się dowiedzieć, że Leopard ma dużo gruntów wartych
      co najmniej kilkadziesiąt mln zł. Jak jednak podkreślają analitycy, wobec
      stagnacji na rynku nieruchomości ze sprzedażą ziemi nie będzie łatwo.

Kolejna zła wiadomość dla klientów Leoparda jest taka, że lista wierzycieli
      dewelopera jest bardzo długa. Według naszych informacji, spółka inwestycję przy
      ul. Wierzbowej budowała na kredyt. - W tym momencie budynku pilnują ochroniarze,
      bo jest obawa, że wykonawcy, którym Leopard nie zapłacił za materiały i pracę,
      rozbiorą blok - mówi nam jeden z rzeczoznawców majątkowych, zajmujący się wyceną
      nieruchomości w Krakowie.

Karolina Gruszczyńska, prawnik firmy doradczej Home Broker S.A. dla "Gazety":

- W momencie, kiedy deweloper ogłasza upadłość, jego istniejący majątek staje
      się częścią masy upadłościowej, którą zarządza syndyk masy upadłościowej.
      Klienci stają się wierzycielami dewelopera, a ich roszczenia kwalifikowane są
      zgodnie z prawem upadłościowym i naprawczym do kategorii III. Oznacza to
      dokładnie tyle, że roszczenia klientów rozpatrywane będą na samym końcu.

W pierwszej kolejności z majątku upadłego dewelopera zaspokajane są m.in.
      wszystkie koszty postępowania upadłościowego, należności z tytułu składek na
      ubezpieczenia emerytalne, rentowe i chorobowe pracowników oraz należności ze
      stosunku pracy. Pozostała część majątku przekazywana jest na pokrycie wszystkich
      zobowiązań podatkowych dłużnika i dopiero po ich uregulowaniu mogą dochodzić
      swoich praw klienci.

Jeśli chcemy odzyskać zainwestowane pieniądze, musimy zgłosić wierzytelność do
      sądu upadłościowego. Jest to dla nas jedna z ważniejszych czynności, ponieważ
      brak zgłoszenia pozbawia wierzyciela możliwości zaspokojenia swych roszczeń z
      majątku w ramach postępowania upadłościowego.
      • Gość: może Re: Następna promocja nowych mieszkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 14:36
        Kto wie, może właśnie jakaś obniżka by im pomogła we właściwym czasie...
        • Gość: Gość Re: Następna promocja nowych mieszkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 06:49
          Miesiące lecą, wiele się nie zmienia, świat się nie zawalił... Ceny
          spadły, jeszcze trochę pewnie spadną, teraz podobno opłaca się kupować
          apartamenty - przecenione nawet o 50%. To już podobno dno dla nich.
          • Gość: andy Re: Następna promocja nowych mieszkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 09:23
            Deweloperzy kupują znowu ziemię, będą budować, będzie większa podaż - ceny będą
            dalej spadać!
    • xymer10 Re: Jak negocjować z deweloperem 28.06.09, 21:40
      www.dobryebook.pl/ebook-65-0291.html ...czyli wszystko to, co pewnie chcesz wiedzieć na temat kredytów i zakupu mieszkań, ale wiesz, że banki i developerzy nigdy Ci tego nie powiedzą...
      • Gość: gość Re: Jak negocjować z deweloperem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 07:33
        No coś w tym jest, niby nic odkrywczego...
      • Gość: ciekawy Re: Jak negocjować z deweloperem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 11:17
        I jak, czytał to ktoś? Warto?
        • Gość: czytał czytał kupujesam.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 16:25
          Czasem lepiej zapłacić tym co się znają na rzeczy, niż czytać
          poradniki... - kupujesam.pl/

• Gość: Jerz Re: kupujesam.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 19:16
            Ja tam sam sobie bez problemu poradziłem. Mieszkanie kupione na dobrych
            warunkach, trzeba tylko czytać co się podpisuje i myśleć...
          • Gość: sd Re: kupujesam.pl IP: *.gdynia.mm.pl 14.10.09, 19:28
            2900zl za coś co średnio rozgarnięty człowiek bez trudu zrobi sam!!!
            czy was pogięło ???
            • m1j Re: kupujesam.pl 19.10.09, 16:26
              w sumie korztsanie z pośrednika kosztuje 2,9% + VAT
              kupujesam.pl mnie się podoba, znalazłem mieszkanie - resztę robią za mnie, proste
              • Gość: gocha Re: kupujesam.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 08:11
                Tak, to nie jest, że pośrednicy nic nie robią. Kto kupował dom lub
                mieszkanie ten wie... Dlatego podobają mi się akcje, gdy kupujący nie
                płaci prowizji - w tym przypadku dostaje usługę pośrednika, która też
                ma swoją wartość, za którą płaci sprzedający. To oczywiście dotyczy
                uczciwych pośredników, tych którym zależy na swojej marce - a nie
                agentom - krzakom.
                • Gość: jjjj Re: kupujesam.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 11:27
                  a teraz po 1500
                  • Gość: marcin Re: kupujesam.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 15:51
                    promocja przedłużona - na
                    wiosnę ;)
                    • Gość: chydrałlik strasznie ciulowa ta oferta IP: *.chello.pl 01.02.10, 14:07

nie polecam
                      szkoda kasy
                      naciąganie frajerów
              • Gość: Natka Re: kupujesam.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 11:12
                Ja też polecam!!!1 Duża oszczędność czasu i zdrowia...
            • Gość: kupująca Re: kupujesam.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 10:47
              Na lekarzu, hydrauliku czy kominiarzu się nie oszczędza...
    • terion Krakó - Start 02.01.10, 23:38
      www.start.com.pl/inne/promocja/
      • Gość: jeszcze taniej Re: Krakó - Start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 11:09
        No i o to chodzi, kto następny? :)
        • Gość: kasia Re: Krakó - Start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 10:47
          gdzie znalezc wiecej informacj?
    • Gość: a moze tu trochę promocjami sypnęło na etargach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 08:40
      etargi.nowyadres.pl
      • Gość: www Re: trochę promocjami sypnęło na etargach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 09:29
        w ten weekend kolejna edycja będzie, zobaczymy
        • Gość: promocje tym razem dwa miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 09:16
          etargi.nowyadres.pl/Offers.aspx?promotions=1&edition=6
          etargi.nowyadres.pl/Offers.aspx?promotions=1&edition=7
    • Gość: anter ciekawe kiedy pojawią się zniżki na mieszkania na IP: *.147.146.186.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.06.10, 06:14
      terenach zalewowych ;) Tego jeszcze nie było, nie?
      • Gość: znawca Re: ciekawe kiedy pojawią się zniżki na mieszkani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 12:17
        Zniżki już są, tylko o tym nie słychać - zapytaj dowolnego dewelopera
        co buduje nieopodal rzeki - oprócz odległości do niej - podaje wysokość
        ponad nią (lub poniżej) hehe...
        • Gość: hhh Re: ciekawe kiedy pojawią się zniżki na mieszkani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 15:37
          Są są, potwierdzam - sprawdźcie na tarchominie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka