Dodaj do ulubionych

INCUBUS "Megalomaniac" - klip

13.01.04, 13:35
Widziałam dziś na MTV teledysk grupy Incubus "Megalomaniac". Zaskakujący, do
wielokrotnego obejrzenia, kontrowersyjny i nawet mocny, m. in. z latającym
Hitlerem i rodzicami pojącymi dziecko-lalkę alkoholem (?). Władysław Hasior
byłby z twórców klipu dumny wink

Następnym puszczonym teledyskiem był nowy Marcin Rozynek. I nie wiem czemu
poczułam jakiś dziwny dysonans...
Obserwuj wątek
    • Gość: irman Re: INCUBUS "Megalomaniac" - klip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 18:20
      Teledysk rzeczywiście świetny ale nic dziwnego skoro robiła go sama Floria
      Sigismondi,która jak do tej pory słabego clipu nie wypuściła.Radzę zwrócić
      uwage na różne antybushowskie szczególiki jakie tam przemycono.Piosenka
      zresztą też niezła i niekomercyjna,jak na pierwszy singiel z płyty.
      • Gość: Abra Re: INCUBUS "Megalomaniac" - klip IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 13.01.04, 23:16
        A tak, antybushowskie szczególiki też można znaleźć smile Na ułamek sekundy
        mignęła mi zresztą postać samego Dabelju, ale nie byłam pewna, czy mi sie nie
        przewidziało. Takie podprogowe migawki są świetne, chociażby w "Jeremym" Pearl
        Jamu
        • led_zeppelinka Re: INCUBUS "Megalomaniac" - klip 14.01.04, 20:51
          Incubus.. ogólnie jest to naprawde spoko kapelkabig_grin a ten klip jest poprostu
          świetny!!! naprawde, nic dodać nic ująć!!! wokalista też niczego sobietongue_out!!big_grin no
          i piosenka też naprawde niekomercyjnasmile dobrze że taka a nie inna.. wkońcu
          zespół tez raczej niekomercyjny, no nie??smile
          • jazzkam Re: INCUBUS "Megalomaniac" - klip 14.01.04, 22:56
            teledysk sredni, jak i piosenka. a jest męczona przez emtiwi pińcet razy
            dziennie z tego co wiem, co nie najlepiej świadczy o niej wink
            • Gość: corgan slusznie mowisz, bo powinni BritkeS. puszczac IP: *.chello.pl 06.02.04, 03:33
    • Gość: tokyo Re: INCUBUS "Megalomaniac" - klip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 14:43
      Dla mnie super kawałek.

"a jest męczona przez emtiwi pińcet razy
      dziennie z tego co wiem, co nie najlepiej świadczy o niej wink"

O piosence? O Incubus? A od kiedy to Incubus ma wpływ na puszczanie przez MTV
      takiej, a nie innej muzyki...?
      Ja w pewnych porach dnia poprostu nie oglądam MTV, Vivy...Właczam tylko na
      koncerty. I jestem w stanie subiektywnie ocenić, co mi się zwyczajnie podoba a
      co nie. A nie patrzeć na to, co i ile razy jest gdzie puszczane.

• ilhan Re: INCUBUS "Megalomaniac" - klip 04.02.04, 17:08
      abranova napisała:

> rodzicami pojącymi dziecko-lalkę alkoholem (?).

Ropą naftową?

Hmm, widziałem ze dwa-trzy razy, intrygujący teledysk... Incubus to zespół do
      którego jakąś tam minimalną sympatię odczuwam, na pewno parę półek wyżej niż
      Nickelbacki i inne Creedy.
      • oxygen78 Re: INCUBUS "Megalomaniac" - klip 06.02.04, 00:01
        ta, taa inne kredy to w ogole porazka..nie wiem czemu, ale sluchajac tego songu
        mam skojarzenia z ostatnimi dokonaniami muse. moze dobre, moze zle. wracam do
        franza f.smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka