Dodaj do ulubionych

Marilyn Manson rules!!!

IP: 10.32.1.12, 217.96.114.* 06.04.01, 15:53
Hey Marilyn Manson jest wyjatkowy i gra wspaniala muzyke . Jestem jego
fanatykiem , strona Świętych Nastolatek : www.holyteens.hg.pl ... Tam
znajdziesz ostoje dla prawdziwego fana ....
Obserwuj wątek
    • Gość: $x$ Re: Marilyn Manson rules!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 20:28
      tak rulez
    • Gość: jasiek Re: Marilyn Manson rules!!! IP: *.mofnet.gov.pl 02.07.01, 15:05
      Gość portalu: Albertus napisał(a):

&#62 Hey Marilyn Manson jest wyjatkowy
      Niewątpliwie - drugiego takiego pajaca drogi Albertusie nigdzie nie znajdziesz

i gra wspaniala muzyke
      Manson nie wymyślił niczego, co nie zostało juz zrobione wcześniej - posłuchaj
      sobie chociażby takiego Ministry. Jedyne nowum to tzw. "szokujący" image, który
      mnie osobiście ani troche nie szokuje - paradowanie w podwiązkach i gorsecie nie
      jest szokujące tylko głupie po prostu.

. Jestem jego
      &#62 fanatykiem.

Czy twoja mama wie o tym, chłopczyku (dziewczynko)??????????
      • Gość: mechanim Re: Marilyn Manson rules!!! IP: 62.233.158.* 17.07.01, 15:54
        Co z ciebie za fanatyk jeśli mówisz że image Mansona jest głupi, jeśli cie nie
        szokuje to twoja sprawa ale nie nazywaj się fanatykiem. Chłopaczku
        (dziewczynko?)
        • Gość: jasiek Re: Marilyn Manson rules!!! IP: 145.237.1.* 18.07.01, 15:14
          Gość portalu: mechanim napisał(a):

&#62 Co z ciebie za fanatyk jeśli mówisz że image Mansona jest głupi, jeśli cie nie
          &#62 szokuje to twoja sprawa ale nie nazywaj się fanatykiem. Chłopaczku
          &#62 (dziewczynko?)

Dokładne czytanie zbyt długich tekstów sprawia ci najwyrazniej spore problemy -
          sugeruję skorzystanie z pomocy specjalisty.
          Bynajmniej nie jestem fanatykiem pana (pani ???) Mansona, przytoczyłem jedynie
          wypowiedź niejakiego ALbertusa.
          Pozdrawiam,
          Jasiek
      • trin Re: Marilyn Manson rules!!! 17.07.01, 16:21
        Gość portalu: jasiek napisał(a):

&#62 Gość portalu: Albertus napisał(a):
        &#62
        &#62 &#62 Hey Marilyn Manson jest wyjatkowy
        &#62 Niewątpliwie - drugiego takiego pajaca drogi Albertusie nigdzie nie znajdziesz
        &#62
        &#62 i gra wspaniala muzyke
        &#62 Manson nie wymyślił niczego, co nie zostało juz zrobione wcześniej - posłuchaj
        &#62 sobie chociażby takiego Ministry. Jedyne nowum to tzw. "szokujący" image, który
        &#62
        &#62 mnie osobiście ani troche nie szokuje - paradowanie w podwiązkach i gorsecie n
        &#62 ie
        &#62 jest szokujące tylko głupie po prostu.
        &#62
        &#62 . Jestem jego
        &#62 &#62 fanatykiem.
        &#62
        &#62 Czy twoja mama wie o tym, chłopczyku (dziewczynko)??????????

Wszystko swieta prawda, ale... juz wole zeby mlodziez sluchala Mansona niz
        Britney Sprears. I muzycznie lepiej i mniejsze szkody na psychice wyrzadzi.
        • Gość: jasiek Re: Marilyn Manson rules!!! IP: *.mofnet.gov.pl 19.07.01, 09:13
          O.K. Masz rację. Nie będę się już czepiał Mansona. BYE !!!
      • Gość: disturbe Re: Marilyn Manson rules!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 20:50
        W pełni się zgadzam z Jaśkiem. Manson to komercja. Czym on szokuje? Chyba swoim
        pedalstwem! Jest tylu innych fajnych muzyków grających pokrewną "pięknemu"
        Marylinowi muzę, że szkoda sobie nim zaprzątać uszu.
      • Gość: . Re: Marilyn Manson rules!!! IP: 10.0.2.* / *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 00:41
        Gość portalu: jasiek napisał(a):

&#62 Gość portalu: Albertus napisał(a):
        &#62
        &#62 &#62 Hey Marilyn Manson jest wyjatkowy
        &#62 Niewątpliwie - drugiego takiego pajaca drogi Albertusie nigdzie nie znajdziesz
        &#62
        &#62 i gra wspaniala muzyke
        &#62 Manson nie wymyślił niczego, co nie zostało juz zrobione wcześniej - posłuchaj
        &#62 sobie chociażby takiego Ministry. Jedyne nowum to tzw. "szokujący" image, który
        &#62
        &#62 mnie osobiście ani troche nie szokuje - paradowanie w podwiązkach i gorsecie n
        &#62 ie
        &#62 jest szokujące tylko głupie po prostu.
        &#62
        &#62 . Jestem jego
        &#62 &#62 fanatykiem.
        &#62
        &#62 Czy twoja mama wie o tym, chłopczyku (dziewczynko)??????????

hehe i ja sie pod tym podpisuje obiema recami wink

• Gość: misiek Re: Marilyn Manson rules!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.09.01, 19:48
      żałosne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka