Gość: Albertus IP: 10.32.1.12, 217.96.114.* 06.04.01, 15:53 Hey Marilyn Manson jest wyjatkowy i gra wspaniala muzyke . Jestem jego fanatykiem , strona Świętych Nastolatek : www.holyteens.hg.pl ... Tam znajdziesz ostoje dla prawdziwego fana .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: $x$ Re: Marilyn Manson rules!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 20:28 tak rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Marilyn Manson rules!!! IP: *.mofnet.gov.pl 02.07.01, 15:05 Gość portalu: Albertus napisał(a): > Hey Marilyn Manson jest wyjatkowy Niewątpliwie - drugiego takiego pajaca drogi Albertusie nigdzie nie znajdziesz i gra wspaniala muzyke Manson nie wymyślił niczego, co nie zostało juz zrobione wcześniej - posłuchaj sobie chociażby takiego Ministry. Jedyne nowum to tzw. "szokujący" image, który mnie osobiście ani troche nie szokuje - paradowanie w podwiązkach i gorsecie nie jest szokujące tylko głupie po prostu. . Jestem jego > fanatykiem. Czy twoja mama wie o tym, chłopczyku (dziewczynko)?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanim Re: Marilyn Manson rules!!! IP: 62.233.158.* 17.07.01, 15:54 Co z ciebie za fanatyk jeśli mówisz że image Mansona jest głupi, jeśli cie nie szokuje to twoja sprawa ale nie nazywaj się fanatykiem. Chłopaczku (dziewczynko?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Marilyn Manson rules!!! IP: 145.237.1.* 18.07.01, 15:14 Gość portalu: mechanim napisał(a): > Co z ciebie za fanatyk jeśli mówisz że image Mansona jest głupi, jeśli cie nie > szokuje to twoja sprawa ale nie nazywaj się fanatykiem. Chłopaczku > (dziewczynko?) Dokładne czytanie zbyt długich tekstów sprawia ci najwyrazniej spore problemy - sugeruję skorzystanie z pomocy specjalisty. Bynajmniej nie jestem fanatykiem pana (pani ???) Mansona, przytoczyłem jedynie wypowiedź niejakiego ALbertusa. Pozdrawiam, Jasiek Odpowiedz Link Zgłoś
trin Re: Marilyn Manson rules!!! 17.07.01, 16:21 Gość portalu: jasiek napisał(a): > Gość portalu: Albertus napisał(a): > > > Hey Marilyn Manson jest wyjatkowy > Niewątpliwie - drugiego takiego pajaca drogi Albertusie nigdzie nie znajdziesz > > i gra wspaniala muzyke > Manson nie wymyślił niczego, co nie zostało juz zrobione wcześniej - posłuchaj > sobie chociażby takiego Ministry. Jedyne nowum to tzw. "szokujący" image, który > > mnie osobiście ani troche nie szokuje - paradowanie w podwiązkach i gorsecie n > ie > jest szokujące tylko głupie po prostu. > > . Jestem jego > > fanatykiem. > > Czy twoja mama wie o tym, chłopczyku (dziewczynko)?????????? Wszystko swieta prawda, ale... juz wole zeby mlodziez sluchala Mansona niz Britney Sprears. I muzycznie lepiej i mniejsze szkody na psychice wyrzadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Marilyn Manson rules!!! IP: *.mofnet.gov.pl 19.07.01, 09:13 O.K. Masz rację. Nie będę się już czepiał Mansona. BYE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disturbe Re: Marilyn Manson rules!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 20:50 W pełni się zgadzam z Jaśkiem. Manson to komercja. Czym on szokuje? Chyba swoim pedalstwem! Jest tylu innych fajnych muzyków grających pokrewną "pięknemu" Marylinowi muzę, że szkoda sobie nim zaprzątać uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Marilyn Manson rules!!! IP: 10.0.2.* / *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 00:41 Gość portalu: jasiek napisał(a): > Gość portalu: Albertus napisał(a): > > > Hey Marilyn Manson jest wyjatkowy > Niewątpliwie - drugiego takiego pajaca drogi Albertusie nigdzie nie znajdziesz > > i gra wspaniala muzyke > Manson nie wymyślił niczego, co nie zostało juz zrobione wcześniej - posłuchaj > sobie chociażby takiego Ministry. Jedyne nowum to tzw. "szokujący" image, który > > mnie osobiście ani troche nie szokuje - paradowanie w podwiązkach i gorsecie n > ie > jest szokujące tylko głupie po prostu. > > . Jestem jego > > fanatykiem. > > Czy twoja mama wie o tym, chłopczyku (dziewczynko)?????????? hehe i ja sie pod tym podpisuje obiema recami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Marilyn Manson rules!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.09.01, 19:48 żałosne Odpowiedz Link Zgłoś