ihopeyouwilllikeme 28.01.04, 10:48 : 1. Master Of Puppets 2. Ride The Lightning 3. The Thing That Should Not Be 4. Enter Sandman 5. I Disappear 6. One 7. Creeping Death 8. Blackened 9. Phantom Lord 10. Orion Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurek7 Re: 10 Ulubionych Piosenek Metalliki 28.01.04, 11:07 1.Master of Puppets 2.Enter Sandman 3.One 4.Call of Ktulu 5.Sad but True 6.My Friend of Misery 7.Seek and Destroy 8.Creeping Death 9.Orion 10.Blackened Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treia :-) pięć będzie: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.04, 14:07 1. Bleeding Me 2. Wherever I May Roam 3. The Unforgiven 4. Until It Sleeps 5. Welcome Home (Sanitarium) Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: 10 Ulubionych Piosenek Metalliki 28.01.04, 14:20 hihii z calym szacunkiem ihope(..) czym ty sie zajmujesz? studiujesz socjologie? czy jestes ankieterem z zamilowania? 10 piosenek metalliki 10 najbardziej inspirujacych wykonawcow wasze ulubione zespoly w dziwnych miejscach pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jony 3 beda... IP: *.icpnet.pl 28.01.04, 14:27 1. Orion 2. Dyers Eve 3. Master Of Puppets kolejnosc przypadkowaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: 10 Ulubionych Piosenek Metalliki 28.01.04, 15:01 dundrub napisał: > hihii z calym szacunkiem ihope(..) > czym ty sie zajmujesz? studiujesz socjologie? czy jestes ankieterem z > zamilowania? Cóz, po prostu uwielbiam rankingi ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beast Re: 10 Ulubionych Piosenek Metalliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 15:56 >Cóz, po prostu uwielbiam rankingi ) Coz,jak ma sie 15 lat ,to takie rzeczy ciesza. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture rankingi suck 28.01.04, 17:14 Gość portalu: Beast napisał(a): > >Cóz, po prostu uwielbiam rankingi ) > > Coz,jak ma sie 15 lat ,to takie rzeczy ciesza. Ja mam 89 lat i nie lubię rankingów. I jestem mniejszością na tym forum, najwyraźniej złożonym z piętnastolatków. Metallica rulez, ranking sucks. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: 10 Ulubionych Piosenek Metalliki 28.01.04, 17:37 Gość portalu: Beast napisał(a): > Coz,jak ma sie 15 lat ,to takie rzeczy ciesza. Cóż, Ty jak widać masz 13 lat skoro Cie nie cieszą ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beast Re: 10 Ulubionych Piosenek Metalliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 17:41 > Cóż, Ty jak widać masz 13 lat skoro Cie nie cieszą ) Przejdzie Ci jak zaczniesz dojrzewac.Kazdy przez to przechodzil ,spokojnie."Swiat w liczbach",byl chyba nawet taki podrecznik... Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: 10 Ulubionych Piosenek Metalliki 28.01.04, 18:39 Gość portalu: Beast napisał(a): > Przejdzie Ci jak zaczniesz dojrzewac.Kazdy przez to > przechodzil ,spokojnie. Zatem nie bój się, jak będziesz w moim wieku też przez to przejdziesz... >"Swiat w liczbach",byl chyba nawet taki podrecznik... Był, był... przekonasz się, jaki fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beast Re: 10 Ulubionych Piosenek Metalliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 20:51 > Zatem nie bój się, jak będziesz w moim wieku też przez to przejdziesz... Na szczescie nie da sie cofnac w rozwoju. > >"Swiat w liczbach",byl chyba nawet taki podrecznik... > > Był, był... przekonasz się, jaki fajny Tak ,wiem ,ze fajny.Kolorowy i w ogole....ale moze przestalbys w koncu stosowac go na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: ranking się cudownie rozwija, oby tak dalej 28.01.04, 21:03 taaa niech zyje stale lacze... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: mall, nie dopisałaś 1576,878 ulubionych utwor 28.01.04, 22:04 i co teraz??? pewnie Ihope sie na mnie pogniewa... Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: mall, nie dopisałaś 1576,878 ulubionych utwor 29.01.04, 10:54 mallina napisała: > i co teraz??? pewnie Ihope sie na mnie pogniewa... Już się pogniewałem! Spadaj z tego forum, Ty, Ty...... <jak to ludzie wszystko muszą brać na poważnie, ech... a tak się fajnie rozmawia > Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: ranking się cudownie rozwija, oby tak dalej 29.01.04, 11:00 mallina napisała: > taaa > niech zyje stale lacze... Pewnie ! Nareszcie mam sposobność, by spokojnie zaśmiecać to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: 10 Ulubionych Piosenek Metalliki 29.01.04, 10:59 Gość portalu: Beast napisał(a): > Na szczescie nie da sie cofnac w rozwoju. Więc dlaczego mi to insynuujesz ? > Tak ,wiem ,ze fajny.Kolorowy i w ogole....ale moze przestalbys w koncu > stosowac go na forum? Dlaczego nie ? Forum jakieś szare jest, nieciekawe... przyda mu się troche lekkich, pastelowych odcieni... Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: 10 Ulubionych Piosenek Metalliki 29.01.04, 14:03 1.Seek & destroy 2.One 3.Metal Militia 4.For Whom the Bell Tolls 5.Sad but true 6.Master of puppets 7.Harvester of sorrow 8.Creeping death 9.Enter sandman 10.Fade to black ...and more morów Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: 10 Ulubionych Piosenek Metalliki 29.01.04, 17:02 srootootoo napisał: > 1.Seek & destroy > 2.One > 3.Metal Militia > 4.For Whom the Bell Tolls > 5.Sad but true > 6.Master of puppets > 7.Harvester of sorrow > 8.Creeping death > 9.Enter sandman > 10.Fade to black > ...and more morów Wreszcie normalny wpis, a nie uzewnętrznianie humorów... Odpowiedz Link Zgłoś