ilhan 30.01.04, 10:04 Ja od kapitalnego utworu zespołu Black Nielson "The Human Strain". A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frank Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: 81.15.170.* 30.01.04, 10:07 Ale trafiłeś z tym wątkiem! Dziś rano na szybkie rozbudzenie wyemitowałem sobie "Doing The Unstuck" The Cure w wersji 12" z dysku nr 3 boxu "Join The Dots". Daje kopa! Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? 30.01.04, 10:10 U2 - " Elevation ( Live from KROQ 2000 ) " Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? 30.01.04, 10:12 Ja od 'Plug In Baby' Muse. I całej reszty tej płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 "Restless oblivion" - Anathema 30.01.04, 10:20 ..i zdziwiłbym się, gdybym usłyszał ją dziś na koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniamania Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: *.lodz.mm.pl 30.01.04, 10:20 Od "House of Jealous Lovers" - jest w czołówce Eurosportu do Australian Open Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? 30.01.04, 11:07 Dżinesis, Kongo - to byl pierwszy utwor jaki rozpoznalam dzisiejszego snieznego poranka Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? 30.01.04, 11:08 Claire Hamill - Denmark. A potem cała płyta "Touch paper". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manonthemon Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 11:10 " Nawet " Turnau Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? 30.01.04, 11:12 "Mother Earth" Within Temptation Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? 30.01.04, 11:17 "Echoes" Pink Floyd - gdy jechałem do pracy i walił śnieg, środkowa fraza z krakaniem idealnie się dopasowała do widoku za oknem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sivek Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: *.euron.pl 30.01.04, 11:49 Incubus - Sick Sad Little World z nowej plyte. pragnal bym gdyby piosenka sie wylansowala w mediach. ubustwiam ja.... milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jony Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 12:06 Od polsko-rosyjskiego musicalu "Akademia Pana Kleksa" na 2TVP. Kapitalne! "Witajcie w naszej bajce", "Jak rozmawiac trzeba z psem".......itp. Odpowiedz Link Zgłoś
franek_chrzonszcz Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? 30.01.04, 12:21 The Libertines "Up The Bracket" -- W moim poduszkowcu jest pełno węgorzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: *.softpro2.pl 30.01.04, 12:56 Debaser Pixies, a potem reszta Doolittle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minnie Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: *.toya.net.pl 30.01.04, 13:17 'All I need' Air Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCINCHLEB Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: *.geonafta.jaslo.pl / 195.205.114.* 18.02.04, 12:29 to musial byc dobry dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCINCHLEB Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: *.geonafta.jaslo.pl / 195.205.114.* 18.02.04, 12:29 to musial byc dobry dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: *.icpnet.pl 30.01.04, 14:18 Aimee Mann "Humpty Dumpty" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level1 The Dandy Warhols - ,,Get off'' IP: *.toya.net.pl 30.01.04, 14:38 Witam, Od The Dandy Warhols ,,Get off'' : ) Pozdrawiam, Level1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huanka Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: 155.158.49.* 30.01.04, 20:04 Od pierwszej piosenki z płyty System of a down "Steal this album" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haiko Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: 81.15.254.* 30.01.04, 20:46 where is y mind- pixies- to chyba była jakaś aluzja do stanu mojej osoby przed wypiciem kawy Odpowiedz Link Zgłoś
joseph80 Wstawaj szkoda dnia... 30.01.04, 21:22 ... Zawsze mam plan, żeby sobie zaśpiewać tę pieśń na początek dnia, Ale ten plan jest tylko dobry gdy się kładę spać. Bo gdy rano otwieram oczy, przy zwiastunie piekieł, czyli wyjącym budziku, to lecą tylko KURW^(* i różne inne CHU*&^$# Ale, gdy już mi przejdzie, to zazwyczaj sobie coś włączam. Dziś było to 'Look At Yourself' UH. Yo! Jos Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Wstawaj szkoda dnia... 30.01.04, 21:31 twój poranny dylemat nie jest i mi obcy , Józeku 80 włączywszy dziś jako pierwsze MTV2 trafiłam na Queens of the Stone Age lecących przez godzinę na zmianę z Foo Fighters, ale nie pamiętam co konkretnie było pierwsze. Dobra pobudka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: *.acn.waw.pl 30.01.04, 21:44 Dream Theatre "Pull Me Under". Ogólnie cała płyta "Images and Words" świetnie mnie ostatnio budzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? 30.01.04, 22:25 Myslovitz - Z rozmyslan w przy sniadaniu utwor pierwszy i potem kolejne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemrod Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: *.intelline.pl / *.intelline.pl 31.01.04, 11:34 A ja nietypowo, ale przyjemnie - Mr. Scruff hehee )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtg Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? 31.01.04, 11:55 The Notwist - Pilot z plyty Neon Golden Odpowiedz Link Zgłoś
haiko Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? 31.01.04, 12:55 postanowiłam odpowiadać na ten post codziennie, o ile będe pamiętać. tak więc dzis włączyłam trójkę i miałam szczęście bo szło moloko," bring it back". zazwyczaj,o ile pamiętam, staram się trójki rano nie włączać, bo często idzie coś, co mi psuje nastrój poranka. no ale muszę przyznać,że w przypadku tego radia istnieje prawdpodobieństwo,że taka sytauacja nie będzie miała miejsca. Niestety, odnośnie pozstałych stacji radiowych takie prawdpobodobieństwo równa się zeru. Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue Mont phyton rulez!! 31.01.04, 13:39 Always look on the bright side of life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))))))))))))))) Luv it!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue Re: Mont phyton rulez!! 31.01.04, 14:21 zacznijcie dzien ta piosenka to potem caly dzien bedzie Some things in life are bad They can really make you mad Other things just make you swear and curse. When you're chewing on life's gristle Don't grumble, give a whistle And this'll help things turn out for the best... And...always look on the bright side of life... Always look on the light side of life... If life seems jolly rotten There's something you've forgotten And that's to laugh and smile and dance and sing. When you're feeling in the dumps Don't be silly chumps Just purse your lips and whistle - that's the thing. And...always look on the bright side of life... Always look on the light side of life... For life is quite absurd And death's the final word You must always face the curtain with a bow. Forget about your sin - give the audience a grin Enjoy it - it's your last chance anyhow. So always look on the bright side of death Just before you draw your terminal breath Life's a piece of shit When you look at it Life's a laugh and death's a joke, it's true. You'll see it's all a show Keep 'em laughing as you go Just remember that the last laugh is on you. And always look on the bright side of life... Always look on the right side of life... (Come on guys, cheer up!) Always look on the bright side of life... Always look on the bright side of life... (Worse things happen at sea, you know.) Always look on the bright side of life... (I mean - what have you got to lose?) (You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? Nothing!) Always look on the right side of life... Odpowiedz Link Zgłoś
eyemou Re: Mont phyton rulez!! 31.01.04, 18:02 ja tez tak troche textowo podobnie bo tez tam o jasnej stronie troche no i raczej malo czarno jak na autora the afghan whigs - city soleil ... sorry za monotematycznosc z tym dullim ale od koncertu tak juz mi zostalo =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minnie Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: *.toya.net.pl 31.01.04, 17:44 'Would you.....' Touch & Go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemrod Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: *.intelline.pl / *.intelline.pl 01.02.04, 14:20 A ja znowu nietypowo, ale za to bardzo przyjemnie i wbrew aurze na zewnątrz - Dzihan & Kamien - Smile ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haiko Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: 81.15.254.* 01.02.04, 14:23 dziś leniwie na początek: brad "buttercup" Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? 01.02.04, 15:03 Na pierwszy ogień - Noon/Bleak Output (całość) wstałem po 5, nie chciałem budzić... Później - Pearl Jam/Vs. (też całość poszła) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Od jakiej piosenki zaczęliście dzień? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.04, 15:19 Dziś od żadnej Ale wczoraj...Godzina 2 w nocy,znalazłam miejsce w pociągu,włączyłam walkmana i poszło..."Fitter Happier" Radiohead.W ciagu dnia takie sobie,ale wtedy w nocy,kiedy pociag ruszył i te światła latarni-zrobiło niesamowite wrazenie.Juz zawsze będzie mi sie ten utwór kojarzyć z powrotem do domu. Odpowiedz Link Zgłoś