kwas10 31.01.04, 11:16 Czy ktoś wie, gdzie mogę znaleźć polskie słowa piosenki śpiewanej przez Jennifer Rush- "power of love". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: potęga miłości IP: *.pb.bialystok.pl 31.01.04, 13:13 www.translate.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw potęga tłumaczenia ;) 31.01.04, 15:27 takie coś wyszło po skorzystaniu z translate.pl szepty w ranie wielbicieli śpiący zwarty (ciasno) zwijają (toczący się) przez lubić (jak; podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) *thunder* teraz jak (ponieważ) patrzę (wyglądać) w waszych oczach. kontynuuję do waszego ciała (organ) i czują każdy ruch wy wyrabiacie. Wasz głos jest ciepły i oferta (oferować; łagodny) miłość co (żeby; który) JA mógłby nie *forsake*. 'Powód jestem waszym panią i wy jesteście moimi człowiekiem. Kiedykolwiek, obojętnie kiedy wy sięgacie po mnie JA będzie robi cały co (żeby; który) JA może. Zagubiony (zgubiony) jest jak odczuwam położenie (kłamstwo) w waszych broniach Kiedy świat (światowy) poza (zewnątrz; zewnętrzny) zbyt wiele (zbyt wielka ilość; za dużo) brać (przedsiębrać) - Co (żeby; który) całe końce kiedy jestem z wami. Nawet chociaż tam może (maj; majowy) jest oblicza to wydaje się JA jestem daleko Ale nigdy zdumienie (cud) gdzie JA jestem 'powód JA jestem zawsze przez wasz strona (boczny). 'Powód jestem waszym panią i wy jesteście moimi człowiekiem. Kiedykolwiek, obojętnie kiedy wy sięgacie po mnie JA będzie robi cały co (żeby; który) JA może. My stoimy na czele dla czegoś gdzieś JA nigdy nie jest Czasem JA jestem przestraszany ale JA jestem gotowe uczyć się (poznawać; dowiadywać się) 'spotkanie możność (siła) miłości! dźwięk waszego serce (serdeczny) odnoszący zwycięstwo (bicie; bijący się) wyrobił (wyrobiony) to oczyszczają nagle. odczuwanie co (żeby; który) JA nie może kontynuować (odbywać) jest lekki lata daleko. 'Powód jestem waszym panią i wy jesteście moimi człowiekiem. . . . My stoimy na czele dla czegoś gdzieś JA nigdy nie jest Czasem JA jestem przestraszany ale JA jestem gotowe uczyć się (poznawać; dowiadywać się) 'spotkanie możność (siła) miłości! *Ooh* możność (siła) miłości możność (siła) miłości. Czasem JA jestem przestraszane ale JA jestem gotowe uczyć się (poznawać; dowiadywać się) 'spotkanie możność (siła) miłości! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture nowy hit Blue Cafe po polsku 31.01.04, 15:35 Każdy dzień czuję potrzebuję kogoś Każde wieczór późny JA *wanna* czują wasze ciało (organ) Każdy dzień nie mogę czekać Każde wieczór późny śpiewam tę drogę (środek) Słodki śpiew, kochać (miłość) śpiew Słodki śpiew, JA *wanna* dają wam ten śpiew Słodki śpiew, kochać (miłość) śpiew Słodki śpiew Każdy dzień JA *wanna* kochają kogoś Każde wieczór późny czuję potrzebuję waszego ciała (organ) Każdy dzień czuję to same Każde wieczór późny śpiewam tę drogę (środek) Słodki śpiew, kochać (miłość) śpiew Słodki śpiew, JA *wanna* dają wam ten śpiew Słodki śpiew, kochać (miłość) śpiew Słodki śpiew (*un*, robi, *tres*, *quatro*) Słodki śpiew, kochać (miłość) śpiew Słodki śpiew, JA *wanna* dają wam ten śpiew Słodki śpiew, kochać (miłość) śpiew Słodki śpiew Słodki śpiew, kochać (miłość) śpiew Słodki śpiew, kochać (miłość) śpiew Słodki śpiew, kochać (miłość) śpiew Słodki śpiew Słodki śpiew, kochać (miłość) śpiew Słodki śpiew, *wanna* dają wam ten śpiew Słodki śpiew, śpiew miłości Słodki śpiew Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw stary hit Blue Cafe też niczego sobie... 31.01.04, 15:38 Każdy dzień, każdy wieczór późny (nocny) Wszelki (wszyscy) zapotrzebowanie (potrzebuje) pewna ilość kochają Każdy dzień, każdy wieczór późny (nocny) Wszelki (wszyscy) zapotrzebowanie (potrzebuje) niektóre (pewna ilość; niedużo)... Będzie (wola) wy śpiewacie dla mnie? *Yeah*! JA będzie (wola) nie szukać (poszukiwanie; poszukiwawczy), JA będzie (wola) nie znajdować się (kłamstwo; kłamać; leżeć) nie potrzebuję innego chłopca Teraz moja miłość JA będzie (wola) nie szukać (poszukiwanie; poszukiwawczy) dla innych chłopców poznaję was, wy będziecie śmiać się Chłopiec wy nie posmakował Waszą miłość JA powalić (spadł; uległ urokowi; zaczął) miłość w waszych oczach Wy nie potrzebujecie (chcieć) żeby pozwalać wewnątrz (wewnątrz; wewnętrzny) *Chours*: Wy może jest w miłości JA jestem zabawne wy Wy może jest w miłości poznaję was możecie robić Wy może jest w miłości JA jestem zabawne wy Wy może jest w miłości Wy odrzucacie (zaprzeczać) wielokrotnie Wy obmyślacie 'spotkanie to stale Wy będziecie biegniecie (przesuwać się), wy będziecie ukrywać Miłość będzie otrzymywać (dostawać; rozumieć) gdzie wy jesteście Dlaczego wy obmyślacie, wy określacie Chłopca wy nie możecie znajdować miłość Wy będziecie biegniecie (przesuwać się) wy będziecie ukrywać Miłość będzie wyjaśniać gdzie wy jesteście Powtórzenie chór Wy może jest w miłości Wszelki (wszyscy)! Powtarzać (powtórzenie) chór Wszelki (wszyscy) kochają kogoś! Powtarzają chór Odpowiedz Link Zgłoś
fka1 ratm- killing in the name of :)) 31.01.04, 17:36 Zabijanie na nazwisko! Pewna ilość tamtych który były siły zbrojne są ten sam co (żeby; który) niósł (nudzić) przecina Pewną ilość tamtych który były siły zbrojne są ten sam co (żeby; który) niósł (nudzić) przecina Pewną ilość tamtych który były siły zbrojne są ten sam co (żeby; który) niósł (nudzić) przecina Pewną ilość tamtych który były siły zbrojne są ten sam co (żeby; który) niósł (nudzić) przecina *Huh*! Zabijanie na nazwisko! Zabijanie na nazwisko I teraz wy robi co one powiadali (opowiedział) *ya* (11 czasy ) Ale teraz wy robi co one powiadali (opowiedział) *ya* Dobrze teraz wy robi co one powiadali (opowiedział) *ya* Tamte kto (który) umierał (umarły) są usprawiedliwiane, dla noszenia odznaki, one są wybieranymi bieli Was usprawiedliwiacie tamte co (żeby; który) umierał (umarły) przez noszenie odznaki, one są wybieranymi bieli Tamte kto (który) umierał (umarły) są usprawiedliwiane, dla noszenia odznaki, one są wybieranymi bieli Was usprawiedliwiacie tamte co (żeby; który) umierał (umarły) przez noszenie odznaki, one są wybieranymi bieli Pewną ilość tamtych który były siły zbrojne są ten sam co (żeby; który) niósł (nudzić) przecina Pewną ilość tamtych który były siły zbrojne są ten sam co (żeby; który) niósł (nudzić) przecina Pewną ilość tamtych który były siły zbrojne są ten sam co (żeby; który) niósł (nudzić) przecina Pewną ilość tamtych który były siły zbrojne są ten sam co (żeby; który) niósł (nudzić) przecina *Uggh*! Zabijanie na nazwisko! Zabijanie na nazwisko I teraz wy robi co one powiadali (opowiedział) *ya* (4 czasy ) I teraz wy robi co one powiadali (opowiedział) *ya*, teraz wy jesteście pod kierowanie (kontrolowany; kontrola) ( 7 czasy ) I teraz wy robi co one powiadali (opowiedział) *ya*! Tamte kto (który) umierał (umarły) są usprawiedliwiane, dla noszenia odznaki, one są wybieranymi bieli Was usprawiedliwiacie tamte co (żeby; który) umierał (umarły) przez noszenie odznaki, one są wybieranymi bieli Tamte kto (który) umierał (umarły) są usprawiedliwiane, dla noszenia odznaki, one są wybieranymi bieli Was usprawiedliwiacie tamte co (żeby; który) umierał (umarły) przez noszenie odznaki, one są wybieranymi bieli ! (*Guitar* *solo*: '*Yeah*! Nadchodzą!') *Fuck* wy, JA nie będzie robić co wy mówicie mnie (8 czasy mówił (mówił; omówiony) robiący się (stosowny) krzykiem przez czas 8-y ) *Fuck* wy, JA nie będzie robić co wy mówicie mnie! (8 czas (oblicza), krzyczał ) *Motherfucker*! *Uggh*! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkam Paranoid Android czyli skóry świni, kurz i krzycze 31.01.04, 18:59 Sprawiać przyjemność (proszę) mógłby wy przerywacie (zatrzymywać się) hałas JA próbuję (wypróbowujący) otrzymywać (dostawać; rozumieć) niektóre (pewna ilość; niedużo) odpoczywać (pozostawać; odpoczynek; reszta) Od całego *unborn* głosy kurczęcia w moim głowa (główny) Co jest tam, co jest tam Kiedy JA jestem król wy będzie jest pierwszy (najpierw) w stosunku do ściany Z waszą opinią który jest żadnej konsekwencji przy całym Co jest tam, co jest tam Ambicja wyrabia wam patrzycie (wyglądać) dość, *ugly* Dający kopniaka (kopnięcie) *squealing* *gucci* mały (niewielka ilość; trochę) *piggy* Wy nie pamiętacie (przypominać sobie), wy nie pamiętacie (przypominać sobie), dlaczego robi nie wy pamiętacie (przypominać sobie) moje imię (nazwa; w imieniu) Od z jego głowa (główny), od z jego głowa (główny) Dlaczego robi nie wy pamiętacie (przypominać sobie) moje imię (nazwa; w imieniu), przypuszczam on robi Deszcz (padać) na dół, deszcz (padać) na dół, nadszedł (nadchodzić) deszcz (padać) na dół na mnie Od wielkiej wysokości, od wielkiej wysokości wysokości wysokości Deszczu na dół, deszcz (padać) na dół, nadszedł (nadchodzić) deszcz (padać) na dół na mnie Od wielkiej wysokości, od wielkiej wysokości wysokości wysokości Która jest to pan, wy pozostawiacie, *crackle* skóry świni, kurz i krzyczenie *yuppies* *networking* panika, *vomit*, panika, *vomit* Bóg kocha jego dziecci, Bóg kocha jego dziecci, *yeah* Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Smoke On The Water 31.01.04, 15:37 My cali wychodziliśmy z *montreux* Na Genewie jeziora *shoreline* wyrabiać archiwa z zmienni My *didn*’*t* ma wielka ilość obliczają Szczery *zappa* i matki Były przy lepszym miejscu wokół Ale niektóre odurzony z płomieniem działa Spalił (spalony) miejsce do Dymu (palenie) podstawy (ziemia) na wodzie, ogień (pożar) w niebie One wypalali do cna (wypalił się do cna) hazard rozmieszczają To umierał (umarły) z strasznym dźwiękiem *Funky* *claude* biegł (przesuwający się) w i poza dziećmi Ciągnięcia (wciąganie) poza podstawą (ziemia) Kiedy to całe było nad musieliśmy znajdować inne miejsce Ale szwajcarski czas biegł (przesuwający się) poza Tym wydawało się co tracilibyśmy (gubić) wyścigi Dym (palenie; wędzić; palić) na wodzie, ogień (pożar; zapalać; zwalniać z pracy) w niebie skończymy przy wielkim hotelu To był puste (niezapełniony) chłód (chłodny) i nagi (odsłaniać) Ale z zwijaniem (toczenie się) samochodu ciężarowego kamieni rzeczy po prostu (dopiero co) poza (zewnątrz; zewnętrzny) Wyrabiający nasz muzyka (muzyczny) tam Z niewielu czerwonymi światłami i niewielu starymi łóżkami (podstawa) wyrabiamy miejscu *sweat* Żadnej sprawy co wychodzimy to (to) poznaję my ’*ll* nigdy zapominają Dym (palenie) na wodzie, ogień (pożar; zapalać; zwalniać z pracy) w niebie Odpowiedz Link Zgłoś
vulture KATE BUSH - Wuthering Heights po polsku 31.01.04, 15:40 Poza na *wiley*, *windy* *moors* mamy zwój i opadanie w zielonym. Wy mieliście nastrój lubią mój *jealousy*: Też gorący, też *greedy*. Jak mógłby wy pozostawiacie mnie, Kiedy potrzebuję (wymagał) władać wami? nienawidzę was. kocham was, też. Złe sny w wieczorze późnym. One powiadali (opowiedział) mnie JA zamierzam tracić (gubić) walkę, Urlop za (w tyle) moim *wuthering*, *wuthering* *Wuthering* Wysokości. *Heathcliff*, to jest *me--Cathy*. Przybywają (wchodzić) domowy (dom). JA jestem tak (więc) chłód (chłodny)! Pozwalane ja *in-a-your* okno. *Heathcliff*, to jest *me--Cathy*. Przybywają (wchodzić) domowy (dom). JA jestem tak (więc) chłód (chłodny)! Pozwalane ja *in- a-your* okno. *Ooh*, to otrzymuje (dostaje; rozumie) ciemny (ciemność)! To otrzymuje (dostaje; rozumie) *lonely*, Z drugiej strony od was. JA *pine* wiele (wielka ilość; dużo). znajduję partię Spada (opadanie; zaczyna; ulega urokowi) przez bez was. JA powracam, kochać (miłość). Okrutny *Heathcliff*, mój jed marzą, Mój tylko *master*. Też długi (długo) wędruję w wieczorze późnym. powracam do jego strona (boczny), kłaść to prawo (prawy; naprawo od). przybywam dom *wuthering*, *wuthering*, *Wuthering* Wysokości, *Heathcliff*, to jest *me-- Cathy*. Przybywają (wchodzić) domowy (dom). JA jestem tak (więc) chłód (chłodny)! Pozwalane ja *in-a-your* okno. *Heathcliff*, to jest *me--Cathy*. Przybywają (wchodzić) domowy (dom). JA jestem tak (więc) chłód (chłodny)! Pozwalane ja *in-a-your* okno. *Ooh*! Pozwalane ja ma to. Pozwalane ja zdobywa wasz *soul* daleko. *Ooh*! Pozwalane ja ma to. Pozwalane ja zdobywa wasz *soul* daleko. Wy poznajecie to jest *me--Cathy*! *Heathcliff*, to jest *me--Cathy*. Przybywają (wchodzić) domowy (dom). JA jestem tak (więc) chłód (chłodny)! Pozwalane ja *in-a-your* okno. *Heathcliff*, to jest *me--Cathy*. Przybywają (wchodzić) domowy (dom). JA jestem tak (więc) chłód (chłodny)! Pozwalane ja *in- a-your* okno. *Heathcliff*, to jest *me--Cathy*. Przybywają (wchodzić) domowy (dom). JA jestem tak (więc) chłód (chłodny)! Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Wygładzają operatora czyli Sade po polsku 31.01.04, 15:42 On śmieje się z inną dziewczyną I grający (granie) z innym serce (serdeczny). Umieszczanie wysoki (wysoko) stawka (stawia; słup), wyrabiający (stworzenie) serca *ache*. On jest kochany w siedmiu językach. Diamentowe wieczory późne i *ruby* oświetla (zapala), wysoki (wysoko) w niebie. Raj pomaga jemu, kiedy on spada. Diamentowe życie (długotrwałość), chłopiec wielbiciela. wchodzimy miejsce z minimum (minimalny) jałowy (ubytek; nieużytek) i maksimum (maksymalny) radość. Miasto oświetla (zapala) i interes (handlowy) wieczory późne. Kiedy wy wymagacie *streetcar* żądać (żądanie) dla wyższych wysokości. Żadne miejsce dla *beginners* albo czułe serca Kiedy uczucie jest pozostawiane wypadek (wypadkowy). Żadne miejsce jest kończący (skończenie) ale gdzieś rozpoczynać (początek; start). Żadne zapotrzebowanie pytać (prosić). On jest gładkim operatorem, wygładzać (gładki; łagodzić) operator, wygładzać (gładki; łagodzić) operator, gładki operator. Wybrzeże do wybrzeża, LA do Chicago, zachodni (western) mężczyzna (płci męskiej). Poprzek północ (północny) i południe (południowy), Klucz (kluczowy) *Largo*, kochają sprzedaż. Twarz (stawać wobec; wobec) stają wobec, każdy klasyczny wypadek (sytuacja). zacieniamy skrzynkę (kabina) i podwójny (podwajać) krzyżować (przecinać; krzyż; wzajemny; wchodzić), Jeszcze zapotrzebowanie (niezbędny; potrzebować) ścigają. licencja kochają, ubezpieczenie trzymać. *Melts* całe wasze wspomnienie i zmieniają do złota. Jego oczy są podobne do *angels* ale jego serce jest chłodne. Żadne zapotrzebowanie pytać (prosić). On jest gładkim operatorem, wygładzać (gładki; łagodzić) operator, wygładzać (gładki; łagodzić) operator, gładki operator. Wybrzeże do wybrzeża, LA do Chicago, zachodni (western) mężczyzna (płci męskiej). Poprzek północ (północny) i południe (południowy), Klucz (kluczowy) *Largo*, kochają sprzedaż. Wygładzać (gładki; łagodzić) operator, wygładzać (gładki; łagodzić) operator, wygładzać (gładki; łagodzić) operator, wygładzać (gładki; łagodzić) operator, wygładzają (łagodzić) operatora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwas10 Re: potęga miłości IP: *.mlyniec.gda.pl 31.01.04, 17:18 Nie o mi chodziło,tylko o piosenke (słowa) śpiewaną na melodię "power of love". Wiem, Krystyna śpiewała ją po polsku. Ale dziękuję piecykowi za translatora, przyda sie. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Strawberry Fields Forever to... 31.01.04, 17:31 *Strawberry* Tereny Na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Dyskografia Beatlesów 31.01.04, 17:36 *LP* JED: SPRAWIAĆ PRZYJEMNOŚĆ (PROSZĘ) SPRAWIAJĄ PRZYJEMNOŚĆ MNIE Najpierw wydawało (wyszedł) w ZJEDNOCZONYM KRÓLESTWIE: Posuwają się (maszerować) 22, 1963 Wyprodukował (wyprodukowany) przez: *George* *Martin* *Parlophone* SZTUKI 3042 Zobaczę Jej Stojący (stanie; położenie; stały; osiągający; osiąganie; trzymający się; tryzmanie się) Tam {*McCartney*/*Lennon*} (2:56 ) *Misery* {*Lennon*/*McCartney*} (1:50 ) *Anna* (Idą Do Jego ) {*Arthur* *Alexander*} (2:57 ) Przymocowuje (łańcuchy) {*Gerry* *Goffin*/*Carole* Król } (2:27 ) Chłopcy {*Luther* *Dixon*/*Wes* *Farrell*} (2:27 ) Pytają (prosić) Mnie Dlaczego {*Lennon*/*McCartney*} (2:28 ) Sprawiać przyjemność (proszę) Sprawiają przyjemność Mnie {*Lennon*} (2:03 ) Kochają Mnie Robić {*McCartney*/*Lennon*} (2:22 ) *P.S*. Kocham Was {*McCartney*/*Lennon*} (2:06 ) Dziecko To jest Wy {*Hal* *David*/*Barney* *Williams*/*Burt* *Bacharach*} (2:38 ) Robi Wy Potrzebujecie (chcieć) żeby Poznawać Tajemnica (tajny) {*Lennon*} (2:00 ) Gust *Honey* {*Ric* *Marlow*/*Bobby* *Scott*} (2:05 ) Tam jest Miejsce {*Lennon*} (1:53 ) Skręcają I Krzyczeć (krzyk) {*Medley*/*Russell*} (2:33 ) *LP* Jedził ogólne granie obliczają 32:48 *LP* DWA: Z *BEATLES* Najpierw wydał (wydany; wyszedł) w ZJEDNOCZONYM KRÓLESTWIE: Listopad (listopadowy) 22, 1963 Wyprodukowany przez: *George* *Martin* *Parlophone* SZTUKI 3045 To Będzie nie Jest Długi (długo) {*Lennon*} (2:14 ) Całe JA Otrzymał (dostał się) Robić {*Lennon*} (2:04 ) Cała Moja Miłość {*McCartney*} (2:10 ) nie Dręczy Mnie {*Harrison*} (2:29 ) Mały (niewielka ilość; trochę) Dzieckcko (dziecinny) {*Lennon*/*McCartney*} (1:48 ) Przed (dopóki) Tam Był Wy {*Meredith* *Willson*} (2:17 ) Sprawiać przyjemność (proszę) Mr Listonosza {*Brian* Holandia /*Robert* *Bateman*/Jagoda (okrywać się jagodami) *Gordy*} (2:37 ) Przewracają *Beethoven* {Rzucać (rzut) Jagoda } (2:47 ) Trzymają Mnie Zwarty (ciasno) {*McCartney*/*Lennon*} (2:33 ) Wy Rzeczywiście Otrzymywaliście (dostał się) Łączność Mną {*William* *Robinson*} (3:03 ) JA *Wanna* Jest Wasz Człowiek {*McCartney*/*Lennon*} (1:59 ) *Devil* W Jej Serce (serdeczny) {*Richard* *B*. *Drapkin*} (2:27 ) Nie Drugi (sekunda; po drugie; popierać) Czas {*Lennon*} (2:09 ) Pieniądze (Który jest Co Potrzebuję (chcieć) ) {Jagoda (okrywać się jagodami) *Gordy*/*Janie* Bradford } (2:47 ) *LP* Dwa ogólne granie obliczają 33:26 *LP* TRZY: WIECZÓR PÓŹNY TWARDEGO (TRUDNY) DNIA Najpierw wydał (wydany; wyszedł) w ZJEDNOCZONYM KRÓLESTWIE: Lipiec (lipcowy) 10, 1964 Wyprodukował (wyprodukowany) przez: *George* *Martin* *Parlophone* SZTUKI 3058 Wieczór późny Twardego (trudny) Dnia {*Lennon*} (2:32 ) JA Miał Lepszy (lepiej) {*Lennon*} (2:45 ) Jeżeli JA Powalić (spadł; uległ urokowi; zaczął) {*Lennon*} (2:22 ) JA jestem Szczęśliwe Po prostu (dopiero co) Taniec Z Wami {*Lennon*} (1:58 ) I Kocham Jej {*McCartney*/*Lennon*} (2:31 ) Mówią Mnie Dlaczego {*Lennon*} (2:10 ) nie Może Kupować Mnie Kochają {*McCartney*/*Lennon*} (2:15 ) Wszelki Czas Przy Całym {*Lennon*} (2:14 ) JA będzie Krzyczeć (ogłaszać) Zamiast {*Lennon*} (1:48 ) Rzeczy Dziś {*McCartney*} (2:38 ) Kiedy Otrzymuję (dostawać; rozumieć) Domowy (dom) {*Lennon*} (2:19 ) Wy nie Możecie Robić Co (żeby; który) {*Lennon*} (2:37 ) JA Będzie Plecy (tylny; do tyłu) {*Lennon*} (2:21 ) *LP* Trzy ogólne granie obliczają 30:32 *LP* CZTERY: *BEATLES* DLA SPRZEDAŻY Najpierw wydał (wydany; wyszedł) w ZJEDNOCZONYM KRÓLESTWIE: Grudzień (grudniowy) 4, 1964 Wyprodukowany przez: *George* *Martin* *Parlophone* SZTUKI 3062 Żadnej Odpowiedzi (w odpowiedzi) {*Lennon*} (2:18 ) jestem Przegrywającym {*Lennon*} (2:33 ) Dziecko W Czarnym {*Lennon*/*McCartney*} (2:08 ) Skała (kołysać) I Muzyka Zwoju {Rzucać (rzut) Jagoda (okrywać się jagodami) } (2:34 ) będę Następować Słońce {*McCartney*} (1:51 ) Mr *Moonlight* {*Roy* Schronienie *Johnson*} (2:37 ) Kansas City {*Jerry* *Leiber*/*Mike* *Stoller*} / *Hey*, *Hey*, *Hey*, *Hey*! {*Richard* *Penniman*} (2:33 ) Osiem Dni Tydzień {*McCartney*/*Lennon*} (2:46 ) Słowa Miłości {*Buddy* *Holly*} (2:14 ) *Honey* Robi nie {*Carl* *Perkins*} (3:00 ) Każdy Mały (niewielka ilość; trochę) Rzecz {*McCartney*/*Lennon*} (2:05 ) JA nie Potrzebuje (chcieć) żeby Psuć Partię (strona) {*Lennon*} (2:36 ) Co Wy Robicie {*McCartney*/*Lennon*} (2:34 ) Wspólne Wypróbowywanie Jest Moje Dziecko {*Carl* *Perkins*} (2:24 ) *LP* Cztery ogólne granie obliczają 34:15 *LP* PIĘĆ: POMOC! Najpierw wydawany w ZJEDNOCZONYM KRÓLESTWIE: Sierpień (sierpniowy) 6, 1965 Wyprodukował przez: *George* *Martin* *Parlophone* SZTUKI 3071 Pomoc (pomagać)! {*Lennon*/*McCartney*} (2:21 ) Wieczór późny (nocny) Przed (zanim) {*McCartney*} (2:37 ) Wy Otrzymaliście (dostał się) Ukrywać Waszą Miłość Daleko {*Lennon*} (2:11 ) Potrzebuję Was {*Harrison*} (2:32 ) Inna Dziewczyna {*McCartney*} (2:08 ) Wy jesteście Zamierzać Tracą (gubić) Co (żeby; który) Dziewczyna {*Lennon*} (2:20 ) Bilet Jechać (podróż) {*Lennon*} (3:13 ) Czyn (działać) Naturalnie (oczywiście) {*Johnny* *Russell*/*Vonie* *Morrison*} (2:33 ) To jest Tylko Miłość {*Lennon*} (1:59 ) Wy Lubicie Mnie Zbyt wiele (zbyt wielka ilość; za dużo) {*Harrison*} (2:38 ) Mówią Mnie Co Wy Widzicie {*McCartney*} (2:40 ) Po prostu (dopiero co) Twarz {*McCartney*} (2:07 ) Wczoraj {*McCartney*} (2:08 ) Zawrotny Przepuszczają (być nieobecnym) *Lizzie* {*Larry* *Williams*} (2:54 ) *LP* Pięć ogólne granie obliczają 34:23 *LP* SZEŚĆ: GUMA (GUMOWY) *SOUL* Najpierw wydał (wydany; wyszedł) w ZJEDNOCZONYM KRÓLESTWIE: Grudzień (grudniowy) 3, 1965 Wyprodukowany przez: *George* *Martin* *Parlophone* SZTUKI 3075 Posuwają się (kierować; doprowadzać) Mój Samochód (samochodowy; wagon) {*McCartney*/*Lennon*} (2:30 ) Norweski (Norweg) Drewno (drewniany) (Ta Bidroga Przyleciał ) {*Lennon*/*McCartney*} (2:06 ) Wy nie Będziecie Widzieć Mnie {*McCartney*} (3:22 ) Nigdzie Człowiek {*Lennon*} (2:45 ) Obmyślają Dla Siebie (samodzielnie) {*Harrison*} (2:19 ) Słowo {*Lennon*/*McCartney*} (2:44 ) *Michelle* {*McCartney*/*Lennon*} (2:42 ) Co Kontynuuje (odbywa) {*Lennon*/*McCartney*/*Starkey*} (2:51 ) Dziewczyna {*Lennon*} (2:34 ) Przeglądam Was {*McCartney*} (2:27 ) W Moim Życiu (długotrwałość) {*Lennon*/*McCartney*} (2:28 ) Czekają {*Lennon*/*McCartney*} (2:17 ) Jeżeli Potrzebuję (wymagał) Kogoś {*Harrison*} (2:24 ) Walczyć o stanowisko (walczył o stanowisko) Wasze Życie (długotrwałość) {*Lennon*} (2:19 ) *LP* Sześć ogólne granie obliczają 35:50 *LP* SIEDEM: PISTOLET Najpierw wydał (wydany; wyszedł) w ZJEDNOCZONYM KRÓLESTWIE: Sierpień (sierpniowy) 5, 1966 Wyprodukował (wyprodukowany) przez: *George* *Martin* *Parlophone* SZTUKI 7009 *Taxman* {*Harrison*/*Lennon*} (2:39 ) *Eleanor* *Rigby* {*McCartney*/*Lennon*} (2:08 ) JA Tylko Śpię {*Lennon*} (3:01 ) Kochają Was {*Harrison*} (3:01 ) Tutaj, Tam I Wszędzie {*McCartney*} (2:26 ) Żółty Podmarynarka (morski) {*McCartney*/*Lennon*} (2:41 ) Ona Ona {*Lennon*} (2:37 ) Dobra Wesołość Dnia {*McCartney*} (2:10 ) I Wasza Bidroga Może Śpiewać {*Lennon*} (2:01 ) Dla Nikogo {*McCartney*} (2:02 ) Dr *Robert* {*Lennon*/*McCartney*} (2:15 ) Potrzebuję (chcieć) żeby Mówić Wam {*Harrison*} (2:30 ) Otrzymał (otrzymany; dostał się) Otrzymywać (dostawać; rozumieć) Was Do Mojego Życia (długotrwałość) {*McCartney*} (2:31 ) Jutro Nigdy Poznaje {*Lennon*} (2:57 ) *LP* Siedem ogólne granie obliczają 35:01 *LP* OSIEM: *SGT*. *PEPPER'S* *LONELY* SERCA KLUB (ZESPALAĆ) BANDA (TOWARZYSTWO; ZRZESZAĆ) Najpierw wydał (wydany; wyszedł) w ZJEDNOCZONYM KRÓLESTWIE: Czerwiec (czerwcowy) 1, 1967 Wyprodukował przez: *George* *Martin* *Parlophone* SZTUKI 7027 *Sgt*. *Pepper's* *Lonely* Serca Klub (zespalać) Banda (towarzystwo; zrzeszać) {*McCartney*} (2:02 ) Z Mały (niewielka ilość; trochę) Pomoc (pomagać) Od Moich Przyjaciół {*McCartney*/*Lennon*} (2:44 ) *Lucy* W Niebie Z Diamentami {*Lennon*/*McCartney*} (3:29 ) Dostający s Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Dyskografia Beatlesów, cd. 31.01.04, 17:41 *LP**SGT*. *PEPPER'S* *LONELY* SERCA KLUB (ZESPALAĆ) BANDA (TOWARZYSTWO; ZRZESZAĆ) Najpierw wydał (wydany; wyszedł) w ZJEDNOCZONYM KRÓLESTWIE: Czerwiec (czerwcowy) 1, 1967 Wyprodukował przez: *George* *Martin* *Parlophone* SZTUKI 7027 *Sgt*. *Pepper's* *Lonely* Serca Klub (zespalać) Banda (towarzystwo; zrzeszać) {*McCartney*} (2:02 ) Z Mały (niewielka ilość; trochę) Pomoc (pomagać) Od Moich Przyjaciół {*McCartney*/*Lennon*} (2:44 ) *Lucy* W Niebie Z Diamentami {*Lennon*/*McCartney*} (3:29 ) Dostający się (dostanie się; otrzymujący; otrzymanie) Lepszy (lepiej) {*McCartney*/*Lennon*} (2:48 ) Ustalający Dziurę {*McCartney*} (2:36 ) Ona Pozostawia Domowy (dom) {*McCartney*/*Lennon*} (3:35 ) Będący (istnienie) Dla Korzyści Od Mr *Kite* {*Lennon*} (2:37 ) W obrębie Was Bez Was {*Harrison*} (5:06 ) Kiedy jestem Sześćdziesięciu czterema {*McCartney*/*Lennon*} (2:37 ) *Lovely* *Rita* {*McCartney*} (2:42 ) Dobry Rano (poranny) Dobry Rano (poranny) {*Lennon*} (2:42 ) *Sgt*. *Pepper's* *Lonely* Serca Klub (zespalać) Banda (towarzystwo; zrzeszać) (*Reprise*) {*McCartney*} (1:19 ) Dzień W Życiu (długotrwałość) {*Lennon*/*McCartney*} (5:33 ) *LP* Osiem ogólne granie obliczają 39:52 *LP* DZIEWIĘĆ: *BEATLES* Najpierw wydał (wydany; wyszedł) w ZJEDNOCZONYM KRÓLESTWIE: Listopad (listopadowy) 22, 1968 Wyprodukował (wyprodukowany) przez: *George* *Martin* SZTUKI Jabłka 7067 /7068 Plecy (tylny; do tyłu; popierać) W *U.S.S.R*. {*McCartney*} (2:43 ) *Dear* Rozwaga {*Lennon*} (3:57 ) Szklana Cebula {*Lennon*} (2:17 ) *Ob-La-Di*, *Ob-La-Da* {*McCartney*} (3:09 ) Dziki *Honey* Sroka (pasztet) {*McCartney*} (1:02 ) Kontynuowanie Historii *Bungalow* Ogłaszają {*Lennon*} (3:05 ) Podczas gdy Mój *Guitar* Łagodnie Płacze {*Harrison*} (4:45 ) *Happiness* Jest Ciepłe Działo {*Lennon*} (2:44 ) *Martha* Mój *Dear* {*McCartney*} (2:29 ) JA jestem Tak (więc) Zmęczony {*Lennon*} (2:03 ) *Blackbird* {*McCartney*/*Lennon*} (2:18 ) *Piggies* {*Harrison*} (2:05 ) Skalisty *Raccoon* {*McCartney*} (3:41 ) nie Mija (przecinać) Mnie Przez {*Starkey*} (3:42 ) Dlaczego Robi nie My Robi To W Drodze? {*McCartney*} (1:41 ) JA Będzie (wola) {*McCartney*} (1:47 ) *Julia* {*Lennon*/*Yoko* *Ono*/*Kahlil* *Gibran*} (2:54 ) Dzień urodzenia {*McCartney*/*Lennon*} (2:43 ) *Yer* Blues {*Lennon*} (4:01 ) Syn Natury Matki {*McCartney*} (2:48 ) Wspólny Otrzymywany Coś Ukrywać Oprócz Mnie I Mój *Monkey* {*Lennon*} (2:25 ) *Sexy* *Sadie* {*Lennon*} (3:15 ) *Helter* *Skelter* {*McCartney*} (4:30 ) Długi (długo), Długi (długo), Długi (długo) {*Harrison*} (3:04 ) Rewolucja 1 {*Lennon*} (4:16 ) *Honey* Sroka (pasztet) {*McCartney*} (2:41 ) Sabaudia *Truffle* {*Harrison*} (2:55 ) Krzyczeć (ogłaszać; krzyk) Dziecko Krzyk {*Lennon*} (3:11 ) Rewolucja 9 {*Lennon*/*Yoko* *Ono*} (8:13 ) Dobry Wieczór późny (nocny) {*Lennon*} (3:12 ) *LP* Dziewięć ogólne granie obliczają 93:40 *LP* DZIESIĘĆ: ŻÓŁTY (ŻÓŁKNĄĆ) PODMARYNARKA (MORSKI) Najpierw wydał (wydany; wyszedł) w ZJEDNOCZONYM KRÓLESTWIE: Styczeń (styczniowy) 17, 1969 Wyprodukował (wyprodukowany) przez: *George* *Martin* SZTUKI Jabłka 7070 Żółty (żółknąć) Podmarynarka (morski) {*McCartney*/*Lennon*} (2:43 ) Tylko Północny Śpiew {*Harrison*} (3:28 ) Cały Razem Teraz {*McCartney*} (2:13 ) *Hey* *Bulldog* {*Lennon*/*McCartney*} (3:14 ) To jest Całym Zbyt wiele (zbyt wielka ilość; za dużo) {*Harrison*} (6:29 ) Całe Was Zapotrzebowanie Jest Miłość {*Lennon*} (3:53 ) *Pepperland* [instrumentalny ] {*George* *Martin*} (2:24 ) Morze Czasu & Morze Dziur [instrumentalny ] {*George* *Martin*} (5:21 ) Morze *Monsters* [instrumentalny ] {*George* *Martin*} (3:40 ) Pochód (granica; marzec; posuwać się; maszerować) *Meanies* [instrumentalny ] {*George* *Martin*} (2:22 ) *Pepperland* Położył (położony) Marnować (niszczyć; jałowy; ubytek; nieużytek) [instrumentalny ] {*George* *Martin*} (2:15 ) Żółty (żółknąć) Podmarynarka W *Pepperland* [instrumentalny ] {*McCartney*/*Lennon*, uporządkowany przez *George* *Martin*} (2:11 ) *LP* Dziesięć ogólne granie obliczają 40:15 *LP* JEDENAŚCIE: OPACTWO DROGA (DROGOWY) Najpierw wydał (wydany; wyszedł) w ZJEDNOCZONYM KRÓLESTWIE: Wrzesień (wrześniowy) 26. 1969 Wyprodukował (wyprodukowany) przez: *George* *Martin* SZTUKI Jabłka 7088 Przybył (przybywać; wchodzić; wszedł) Razem {*Lennon*} (4:21 ) Coś {*Harrison*} (3:03 ) *Maxwell's* Srebro Kują (ogłaszać niewypłacalność) {*McCartney*} (3:27 ) *Oh*! *Darling* {*McCartney*} (3:27 ) *Octopus's* Ogród {*Starkey*} (2:51 ) Potrzebuję (chcieć) Was (Ona jest Tak (więc) Ciężki ) {*Lennon*} (7:47 ) Tutaj Przybywa Słońce {*Harrison*} (3:05 ) Dlatego że {*Lennon*} (2:46 ) Wy Nigdy Dają Mnie Wasze Pieniądze {*McCartney*} (4:02 ) Król Słońca {*Lennon*} (2:27 ) Średni Mr *Mustard* {*Lennon*} (1:06 ) Walet treflowy Polietylenu {*Lennon*} (1:13 ) Ona Przybywała W Przez Okno Łazienki {*McCartney*} (1:57 ) Złoty *Slumbers* {*McCartney*/*Thomas* *Dekker*} (1:32 ) Niosą (przeprowadzać) Co (żeby; który) Ciężar (waga; obciążać) {*McCartney*} (1:37 ) Koniec {*McCartney*} (2:20 ) Jej *Majesty* {*McCartney*} (0:23 ) *LP* Jedenaście ogólne granie obliczają 47:26 *LP* DWANAŚCIE: POZWALAĆ (POZWOLIŁ; POZWOLONY) TO JEST Najpierw wydał (wydany; wyszedł) w ZJEDNOCZONYM KRÓLESTWIE: 8 Maja, 1970 Wyprodukował (wyprodukowany) przez: *George* *Martin* (Styczeń 1969 ) i *Phil* *Spector* (*Mar* 1970 ) SZTUKI Jabłka 7096 Dwa Z My (USA; amerykański) {*McCartney*} (3:37 ) Kopią *Pony* {*Lennon*} (3:54 ) Poprzek Wszechświat {*Lennon*} (3:49 ) JA Ja Wydobywają {*Harrison*} (2:26 ) Kopią To {*Lennon*/*McCartney*/*Harrison*/*Starkey*} (0:50 ) Pozwalany To Jest {*McCartney*} (4:03 ) *Maggie* *Mae* {własność publiczna } (0:41 ) (dostał się) Odczuwanie {*Lennon*/*McCartney*} (3:38 ) Jed Po (po tym, jak) 909 {*Lennon*} (2:55 ) Długi I Dmący (owijający; owijanie) Droga (drogowy) {*McCartney*} (3:38 ) Dla Was Granatowi {*Harrison*} (2:33 ) Wracają {*McCartney*} (3:07 ) *LP* Dwanaście ogólne granie obliczają 35:13 PREMIĘ *LP* : *RARITIES* Zawczasu *unreleased* Wyprodukowany przez: *George* *Martin* Kapitol *SPRO-8969* Poprzek Wszechświat (wersja jed ) {*Lennon*} (3:44 ) Tak To Jest {*Lennon*} (2:42 ) Ten Chłopiec {*Lennon*} (2:16 ) Wewnętrzne Światło {*Harrison*} (2:32 ) będę Otrzymywać (dostawać; rozumieć) Was {*Lennon*/*McCartney*} (2:06 ) Dziękują Dziewczyna {*Lennon*/*McCartney*} (2:05 ) Potrzebuję (chcieć) żeby Trzymać Waszą Rękę {*Lennon*/*McCartney*} (2:27 ) Wy Poznajecie Moje Imię (nazwa; w imieniu) (Szukają Liczby (ilość) ) {*Lennon*} (4:17 ) Ona Kocha Was {*Lennon*/*McCartney*} (2:21 ) Deszcz (padać) {*Lennon*} (3:02 ) Ona jest Kobietą {*McCartney*/*Lennon*} (3:03 ) *Matchbox* {*Carl* *Perkins*} (1:59 ) Wołam (dzwonić do) Wasze Imię (nazwa; w imieniu) {*Lennon*} (2:09 ) Zły Chłopiec {*Larry* *Williams*} (2:21 ) Zwalniają {*Larry* *Williams*} (2:56 ) JA jestem Na dół {*McCartney*/*Lennon*} (2:32 ) Długi (długo) Wysoki *Sally* {*Enotris* *Johnson*/*Richard* *Penniman*/*Robert* *Blackwell*} (2:04 ) Premia *LP* Trzynaście ogólne granie obliczają 44:36 Plecy (tylny; do tyłu; popierać) do *Beatles* *Discography* Plecy (tylny; do tyłu; popierać) Dom do Bogatego *M's* *Discographies* Stworzył (stworzony): Wrzesień (wrześniowy) 02, 1996 Ostatnio (ostatni) Udoskonalenie: Listopad (listopadowy) 15, 2003 Autor Sieci (tkanina): *Richard* *Martens* Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue tak wyszedl monty phyton - always look on the.... 31.01.04, 18:46 (długotrwałość) śmiech i śmierć żart, to jest prawdziwe. Wy będziecie widzieć to jest całym pokazem (widowisko) Utrzymują '*em* śmiejący się jak (ponieważ) wy udajecie się Po prostu (dopiero co) pamiętają (przypominać sobie) co ostatni śmiech jest na was. I zawsze patrzą (wyglądać) na jaskrawej stronie życia (długotrwałość)... Zawsze patrzą (wyglądać) na prawo (prawy; naprawo od) strona życia (długotrwałość)... (Nadszedł (nadchodzić) chłopcy, witają !) Zawsze patrzą (wyglądać) na jaskrawej stronie życia (długotrwałość)... Zawsze patrzą (wyglądać) na jaskrawej stronie życia (długotrwałość)... (Gorsze rzeczy zdarzają się przy morzu, wy poznajecie.) Zawsze patrzą (wyglądać) na jaskrawej stronie życia (długotrwałość)... (oznaczam (zamierzać; mieć na myśli) - co ma wy otrzymywaliście (dostał się) tracić (gubić)?) (Wy poznajecie, wy wyszedł z założenia (wychodzić z założenia) ni - wy wracacie ni. Co ma wy straciliście (zgubił)? Ni!) Zawsze patrzą (wyglądać) na prawo (prawy; naprawo od) strona życia (długotrwałość)... Odpowiedz Link Zgłoś