Gość: sluchaczka IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 04.02.04, 14:48 zapraszam na strone zespolu VETO , mlodzi ciekawi ludzie , nowe pomysly , swiezy powiew w muzyce rockowej www. veto. art. pl POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzkam Re: VETO - nowy zespol Mietka Jureckiego z budki 04.02.04, 17:18 K.... !!!! Mikromusic... jednak nie lansowali sie tak bardzo i znowu isko... ech )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: VETO - nowy zespol Mietka Jureckiego z budki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 18:53 to jest ten zespoł gdzie na skrzypcach gra 17latek (magic),a na basie gra pilich? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture to jest zespół z linku poniżej 04.02.04, 18:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=10493766 Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: VETO - nowy zespol Mietka Jureckiego z budki 04.02.04, 19:22 a co porabia byly gitarzysta budki sufleta? (zapomnaielm nazwiska, ale i tak ci co chca to wiedza o kogo chodzi, wszak kumate towarzystwo) gdzies go tam kiedys u holdysa widzialem z pilichowskim chyba i nawet sie mnie to spodobalo. nie powiem, zebym od razu oltarzyk budowal w komorce, ale w miare zacne dzwieki. ktos wie co tam u niego slychac, bo ten holdys to byl jeszcze na mtv czyli kupe czasu temu, a ja teraz nie mam dostepu do polskiej telewizji a po sieci mi sie nei chce grzebac pozdr. tb Odpowiedz Link Zgłoś
pankrack VETO 04.02.04, 19:50 byłem na koncercie VETO latem w Ostrołęce. bardzo fajny zespół. dzięki za linka do strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchaczka Re: VETO IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 05.02.04, 00:28 nie ma problemu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forman Re: VETO IP: *.k1.isko.net.pl 06.02.04, 19:11 uwaga dla potencjalnych fanów VETO, cytuję z ich strony: "23.02.2004 na zaproszenie Zbyszka Hołdysa VETO weźmie udział w nagraniu programu "Hołdys Guru". Zespół zagra swoją premierową piosenkę "Wszystko o nas". O dacie emisji programu poinformujemy wkrótce. W przyszłym tygodniu umieścimy to nagranie w dziale MP3 !!!" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś