Gość: boss IP: 217.99.155.* 04.02.04, 20:35 Przyznajcie się Ja jestem szczęśliwym posiadaczem płyty "So far so good" niejakiego Bryana A.-czyli w sumie nie tak ze mną źle pozdrawiam(fajne to forum) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Minnie Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.toya.net.pl 04.02.04, 20:39 A ja mam pani Rodowicz 'Marysię Biesiadną'. Prezent. Trudno mi było ukryć wzruszenie Odpowiedz Link Zgłoś
vulture mam dużo 04.02.04, 20:39 Ale składanki przebojów Phila Collinsa nawet Monika Borys nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 04.02.04, 20:41 Nie posiadam płyt obciachowych (według mnie). > pozdrawiam(fajne to forum) Chyba za żadko czytujesz albo jesteś niepoczytalny. Nie zgłaszaj tutaj takich uwag, bo znajdą się tacy, którzy zaczną ci wskazywać jak tu jest do dupy i to własnie oni mają misję pokazywania tego (( Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 04.02.04, 20:54 Z tego co pamiętam, to był kiedyś podobny wątek, od tego czasu juz się pozbyłem obciachowych płyt )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 20:59 CKOD "CKOD 2"... A nie, chyba juz nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gloria Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.rubikon.zgierz.pl / 213.25.131.* 05.02.04, 11:37 Jak dla mnie to CKOD takie obciachowe nie jest Bardziej komiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture przypomniałem sobie 04.02.04, 21:07 The Beatles, "Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band" Jimi Hendrix, "Are You Experienced" Black Sabbath, "Paranoid" Metallica, "Master Of Puppets" Deep Purple, "In Rock" Led Zeppelin, "II" Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkam tak poważnie mówiąc to niestety.... 05.02.04, 07:07 mam Majkę Jeżowską i Urszulę kupioną za młodu PP w tak w swojej kolekcji to raczej nie, chyba że liczyć to, co się znajduję w rozpustnym pokoju moich rodziców (lepiej nie liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs nie zartuj ;] IP: *.udn.pl 05.02.04, 08:38 no wiesz.... ja nawet jak bylem malym dzieckiem to dla mnie Majka to byl syf.... PP Odpowiedz Link Zgłoś
oscar_dziki Re: przypomniałem sobie 22.02.04, 16:27 vulture napisał: > The Beatles, "Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band" > Jimi Hendrix, "Are You Experienced" > Black Sabbath, "Paranoid" > Metallica, "Master Of Puppets" > Deep Purple, "In Rock" > Led Zeppelin, "II" > wymieniles moje ulubione plyty. brakuje moze dwuch Odpowiedz Link Zgłoś
haruko Re: Najobciachowsze p3yty w Waszej kolekcji 05.02.04, 11:03 OH, ciezko sie przyznac... Ale niech bedzie. Posiadam "Light Years" Kylie Minoque. Na dodatek, mniej wiecej raz na dwa miesiace, odsluchuje sobie utwor "Your Disco Needs You" z tejze plyty i nawet niezle sie wtedy bawie Odpowiedz Link Zgłoś
arelis Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 05.02.04, 11:07 Kazdy kto przeglada moje plyty zatrzymuje palec i z kwadratowymi oczami patrzy na CD zespolu bodajrze Certusie czy jakos tak, zespolu dodam w postaci chorku dzieciecego, spiewajacego piosenki dla dzieci o jakis tam pajacykach czy cos. Nie pomaga tlumaczenie ze slucha tego moja roczna coreczka i lubi kiwac sie w rytm tej muzyki. Wierzcie mi - obciach na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
funkamator Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 05.02.04, 11:33 hehe, smurfne hity od 1 do 8 , mojej córy, ale wstyd jest Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 05.02.04, 13:28 a liczą się płytki z gazet?? jak tak to mam jakieś "best of Cher" trudno się przyznać... Robbie Wiliams a znajomy jest szczęśliwym posiadaczem oryginalnej płyty Just 5 , jescze nawet nie rozpakowana, super okaz dla kolekcjonerów , oferty kupna wysyłajcie na moją e-malię )) Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 05.02.04, 13:31 OK, przyznaję się. Mam płyte Patrycji Markowskiej, którą dostałem na gwiazdkę od pewnej osoby z mojej rodziny, która stwierdziła, że lubię muzyke rockową. Nawet pies za bardzo nie chciał się ta płytą zająć... Odpowiedz Link Zgłoś
xamel Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 05.02.04, 13:55 nie wiem czy sie liczy ale na jakiejs plytce z mp3 mam radiohead ok computer nie wiecie jak to wydrapac zeby innych mp3ujek nie uszkodzic ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozzman Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.02.04, 15:05 Metallica - St Anger... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.04, 15:09 Offspring "Americana". Z bardzo starych starych czasów mam Jasona Donovana hłehłehłe i jeszcze chyba Dr Albana, Roxette i jakąś składankę disco Odpowiedz Link Zgłoś
laviola Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 05.02.04, 15:19 Po co taki watek? Komus sie moze akurat podoba plyta uznana za obciachowa i sie moze obrazic albo mu bedzie przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
haruko Re: Najobciachowsze p3yty w Waszej kolekcji 05.02.04, 15:43 laviola napisa3a: > Po co taki watek? Komus sie moze akurat podoba plyta uznana za obciachowa i sie > > moze obrazic albo mu bedzie przykro. Mi sie ten watek podoba Jesli sie komus zrobi przykro, albo poczuje sie urazony, to niech broni swojej plyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie_giaur Einz,zwei,Polizei IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.04, 16:08 Czyli zespół Modo-straszny obciach. Poza tym wygrane gdzies single:Just 5,Hi-street,Britney Spears,Bad boys blue,dj bobo i Fun Factory Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkam a HEHEHE THE RASMUS :))))))))))) 05.02.04, 22:52 dostalem w nagrode za recenzje, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: a HEHEHE THE RASMUS :))))))))))) 06.02.04, 02:13 hehe.. sam niewierze... na mikołajki klasowe bardzo inteligentny kolega znając mniejwięcej moje zainteresowania muzyczne uznał że kiedy mówię "kup mi jakąś fajną płytke" to chodzi mi zapewne o Top 2001 z boskim Enrique, Brathankami itp. w roli głównej. Dziś wyciągnąłem to z pod łóżka, gdzie leżało od czasu dostania i przyniesienia do domu, i chyba wrzuce to tam spowrotem. Czasem lepiej nie robić porządków )) Odpowiedz Link Zgłoś
dixit Re: Najobciachowsze plyty w Waszej kolekcji 05.02.04, 16:10 Creed - Human Clay. Uwazam, ze chlopcy sa nawet bardziej obciachowi niz Alphaville (moj #2). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laviola Re: Najobciachowsze p3yty w Waszej kolekcji 06.02.04, 10:49 haruko napisała: > Mi sie ten watek podoba Jesli sie komus zrobi przykro, albo poczuje sie > urazony, to niech broni swojej plyty Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w domu slucha sie dobrej muzyki i nie mam "obciachowych" plyt. I nie musze niczego bronic. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar_dziki Re: Najobciachowsze p3yty w Waszej kolekcji 22.02.04, 16:37 haruko napisała: > laviola napisa3a: > > > Po co taki watek? Komus sie moze akurat podoba plyta uznana za obciachowa > i > sie > > > > moze obrazic albo mu bedzie przykro. > > Mi sie ten watek podoba Jesli sie komus zrobi przykro, albo poczuje sie > urazony, to niech broni swojej plyty ja wlasnie wciskam banner "super watek", a dlatego, ze najlepiej ukazuje rozpietosc gustow. Fajnie jest przeczytac, ze ktos sie wstydzi ze ma na plycie solowki J. page, albo koncert pearl jamu - on sie smieje ze mnie a ja z niego - wszyscy zadowolenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nickname Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: 80.51.244.* 05.02.04, 22:57 świetliki - cacy cacy fleischmaschine POLSKA SCENA PUNK BOB DYLAN (TIME OUT OF MIND) Odpowiedz Link Zgłoś
jam_niczek Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 06.02.04, 12:27 Nirvana - Nevermind Wszystko inne zostało rozdane wśród "inteligentnych" koleżanek Nirvany nie słucham, ale stoi na półce i się kurzy, bo jednak mam do niej jakiś sentyment (mimo ze obok różniastych Yes, Pink Floyd, czy King Crimson wygląda conajmniej dziwnie) Odpowiedz Link Zgłoś
maira Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 07.02.04, 11:07 ja mam prawdziwe "perełki"ESU"Imago Mundi" i coś tam Careyowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.stud.uni-goettingen.de 07.02.04, 11:39 Czemu Nirvana ma wygladac dziwie obok Yes, pink Floyd i King Crimson? u mnie stoi dokladnie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 07.02.04, 13:04 Gość portalu: luukasz4 napisał(a): > Czemu Nirvana ma wygladac dziwie obok Yes, pink Floyd i King Crimson? u mnie > stoi dokladnie tak samo. Nie ma różnicy między Nrvaną a Yes ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.02.04, 00:46 > Nie ma różnicy między Nrvaną a Yes ? nie ma różnicy między yes a pink floyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polly Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.04, 21:59 hmmm...dla mnie Nirvana, jakakolwiek jej plyta, w ogole caly zespol nie jest obciachowy... Moze to sie okrasla mianem muzyki brudnej, niedopracowanej, ale na pewno nie obciachowej... Poza tym sęk w tym czym dla każdego z osobna jest obciach... Ja sie przyznam z wielkim bolem, ze mam w domu gleboko ukryte dwie plyty Kelly Family)) Dzieckiem bylam, no...)) Odpowiedz Link Zgłoś
hellyspring Każdy słucha, czego lubi 19.02.04, 22:00 Ja mam 29 płyt Kelly Family (wszystkie orygialne), wkrótce dołączy 30 (w lutym wychodzi) i nie wydaje mi sie to obciachowe Słucham ich od 8 lat A obciachowe płyty?? Tak zerknełam teraz... A'Teens... o matko, musze się tego pozbyć pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.04, 22:48 No jak Nirvana "Nevermind" to obciachowa płyta to już masz ładnie w domu. Coś ostatnoio moda na krytykowanie tego zespołu. Zdecydowanie bardziej można polać z zespołu Yes, który wymieniłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.04, 22:49 to było do jam_niczek Odpowiedz Link Zgłoś
jam_niczek Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 10.02.04, 09:08 Gość portalu: Hollow napisał(a): > No jak Nirvana "Nevermind" to obciachowa płyta to już masz ładnie w domu. Coś > ostatnoio moda na krytykowanie tego zespołu. Kiedy przechadzam się pięknym korytarzem szkolnym i widzę moje rówieśnice, które na każdej części garderoby mają coś z Kurtem, wtedy Nirvana staje się obciachowa 8) > Zdecydowanie bardziej można polać z zespołu Yes, który wymieniłeś. Ekhm... jestem dziewczyną, jakby co to wymieniłam, a nie: wymieniłem Odpowiedz Link Zgłoś
ukaz Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 08.02.04, 00:10 a ja mam dwojke faworytow(zostaly sie po jakisjs imprezie i nikt sie do nich nie chce przyznac): -numero uno- House in the mix -numero seicento- Future trance vol. 15 jesli ktos z was zostawil te plyty u mnie to zapraszam, sa w stanie idealnym, nawet raz sie do nich nie zblizylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironia Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.chello.pl 09.02.04, 22:42 Najbardziej obciachowe (i nigdy nierozpakowane) płyty w mojej kolekcji to debiutancki album Christiny Aquilery -wygrana w konkursie i coś tam Kylie Minoqe-inwencja rodziców. Obie leżą schowane gdzies głeboko w szafie i czekają na lepsze dni, które chyba nigdy nie nastąpią... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Jak ładnie 09.02.04, 23:55 peter.steele napisał: > się wszyscy tłumacza ze swych zasobów. > Nie wszyscy. Są dwie osoby, które się nie wytłumaczyły. Koleżanka laviola bo nie posiada żenujących płyt, a także kolega Peter Steele, bo... (nie pisz że nie posiadasz bo nie uwierzę). Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Jak ładnie 10.02.04, 09:13 mam kilka np. Dziweczyna 12 I kilka innego badziewia dyskotekwego. Odpowiedz Link Zgłoś
manonthemon Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 09.02.04, 23:55 Jakoś nie znaleźc nic cego bym się naprawdę wsytdził . Może Antichrist Superstar Mansona ...ale to ktoś u mnie kiedyś zostawił zresztą to chyba żaden obciach . No mam jezcze jakś skłądankę SDM . Tyle wstydzę się za to że jako fan oasis mam pirack wersję ich albumu Be Here Now ...od 7-mi lat nie moge sie wziąsc i kupić tej płyty...ale zrobie to jak babcię kocham ! manonthemon Odpowiedz Link Zgłoś
shpinak Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 19.02.04, 23:57 a ja mam Norbiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomjk Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: 195.205.180.* 20.02.04, 12:30 mam składaka abby, ale kompletnie wymiękam przy harrym belafonte i „banana boat” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 16:44 bravo cos tam.....masakra ... firma wysyłkowa podesłała nie te płyte co trzeba/////to straszne do dzis nie mam jak jej upchnac ) Odpowiedz Link Zgłoś