Dodaj do ulubionych

Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji

IP: 217.99.155.* 04.02.04, 20:35
Przyznajcie sięsmile
Ja jestem szczęśliwym posiadaczem płyty "So far so good"
niejakiego Bryana A.-czyli w sumie nie tak ze mną źlesmile

pozdrawiam(fajne to forum)
Obserwuj wątek
    • Gość: Minnie Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.toya.net.pl 04.02.04, 20:39
      A ja mam pani Rodowicz 'Marysię Biesiadną'. Prezent. Trudno mi było ukryć
      wzruszenie smile
    • vulture mam dużo 04.02.04, 20:39

Ale składanki przebojów Phila Collinsa nawet Monika Borys nie przebije.
    • h8red Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 04.02.04, 20:41
      Nie posiadam płyt obciachowych (według mnie).

> pozdrawiam(fajne to forum)

Chyba za żadko czytujesz albo jesteś niepoczytalny. Nie zgłaszaj tutaj takich
      uwag, bo znajdą się tacy, którzy zaczną ci wskazywać jak tu jest do dupy i to
      własnie oni mają misję pokazywania tego sad((
      • ihopeyouwilllikeme Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 04.02.04, 20:54
        Z tego co pamiętam, to był kiedyś podobny wątek, od tego czasu juz się pozbyłem
        obciachowych płyt smile))))
        • Gość: kubasa Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 20:59
          CKOD "CKOD 2"... A nie, chyba juz nie mam...
          • Gość: Gloria Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.rubikon.zgierz.pl / 213.25.131.* 05.02.04, 11:37
            Jak dla mnie to CKOD takie obciachowe nie jest
            Bardziej komiczne...
    • vulture przypomniałem sobie 04.02.04, 21:07
      The Beatles, "Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band"
      Jimi Hendrix, "Are You Experienced"
      Black Sabbath, "Paranoid"
      Metallica, "Master Of Puppets"
      Deep Purple, "In Rock"
      Led Zeppelin, "II"
      • jazzkam tak poważnie mówiąc to niestety.... 05.02.04, 07:07
        mam Majkę Jeżowską i Urszulę kupioną za młodu tongue_outPP w tak w swojej kolekcji to
        raczej nie, chyba że liczyć to, co się znajduję w rozpustnym pokoju moich
        rodziców (lepiej nie liczyć wink
        • Gość: obs nie zartuj ;] IP: *.udn.pl 05.02.04, 08:38
          no wiesz.... ja nawet jak bylem malym dzieckiem to dla mnie Majka to byl
          syf.... tongue_outPP
      • oscar_dziki Re: przypomniałem sobie 22.02.04, 16:27
        vulture napisał:

> The Beatles, "Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band"
        > Jimi Hendrix, "Are You Experienced"
        > Black Sabbath, "Paranoid"
        > Metallica, "Master Of Puppets"
        > Deep Purple, "In Rock"
        > Led Zeppelin, "II"
        >

wymieniles moje ulubione plyty. brakuje moze dwuchsmile
    • haruko Re: Najobciachowsze p3yty w Waszej kolekcji 05.02.04, 11:03
      OH, ciezko sie przyznac...smile Ale niech bedzie. Posiadam "Light Years" Kylie
      Minoque. Na dodatek, mniej wiecej raz na dwa miesiace, odsluchuje sobie utwor
      "Your Disco Needs You" z tejze plyty i nawet niezle sie wtedy bawiesmile
    • arelis Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 05.02.04, 11:07
      Kazdy kto przeglada moje plyty zatrzymuje palec i z kwadratowymi oczami patrzy
      na CD zespolu bodajrze Certusie czy jakos tak, zespolu dodam w postaci chorku
      dzieciecego, spiewajacego piosenki dla dzieci o jakis tam pajacykach czy cos.
      Nie pomaga tlumaczenie ze slucha tego moja roczna coreczka i lubi kiwac sie w
      rytm tej muzyki. Wierzcie mi - obciach na maksa.
      • funkamator Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 05.02.04, 11:33
        hehe, smurfne hity od 1 do 8 , mojej córy, ale wstyd jest wink
    • peternurek1 Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 05.02.04, 13:28
      a liczą się płytki z gazet?? jak tak to mam jakieś "best of Cher"
      trudno się przyznać... Robbie Wiliams
      a znajomy jest szczęśliwym posiadaczem oryginalnej płyty Just 5 , jescze nawet
      nie rozpakowana, super okaz dla kolekcjonerów , oferty kupna wysyłajcie
      na moją e-malię smile))
    • hawkshaw Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 05.02.04, 13:31
      OK, przyznaję się. Mam płyte Patrycji Markowskiej, którą dostałem na gwiazdkę
      od pewnej osoby z mojej rodziny, która stwierdziła, że lubię muzyke rockową.
      Nawet pies za bardzo nie chciał się ta płytą zająć...
      • xamel Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 05.02.04, 13:55
        nie wiem czy sie liczy ale na jakiejs plytce z mp3 mam radiohead ok computer
        nie wiecie jak to wydrapac zeby innych mp3ujek nie uszkodzic ???
        smile
    • Gość: ozzman Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.02.04, 15:05
      Metallica - St Anger...
    • Gość: Hollow Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.04, 15:09
      Offspring "Americana". Z bardzo starych starych czasów mam Jasona Donovana
      hłehłehłe i jeszcze chyba Dr Albana, Roxette i jakąś składankę disco smile
    • laviola Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 05.02.04, 15:19
      Po co taki watek? Komus sie moze akurat podoba plyta uznana za obciachowa i sie
      moze obrazic albo mu bedzie przykro.
      • haruko Re: Najobciachowsze p3yty w Waszej kolekcji 05.02.04, 15:43
        laviola napisa3a:

> Po co taki watek? Komus sie moze akurat podoba plyta uznana za obciachowa i
        sie
        >
        > moze obrazic albo mu bedzie przykro.

Mi sie ten watek podobasmile Jesli sie komus zrobi przykro, albo poczuje sie
        urazony, to niech broni swojej plytysmile
        • Gość: Nie_giaur Einz,zwei,Polizei IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.04, 16:08
          Czyli zespół Modo-straszny obciach. Poza tym wygrane gdzies single:Just 5,Hi-street,Britney Spears,Bad boys blue,dj bobo i Fun Factory smile
          • jazzkam a HEHEHE THE RASMUS :))))))))))) 05.02.04, 22:52
            dostalem w nagrode za recenzje, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr smile
            • peternurek1 Re: a HEHEHE THE RASMUS :))))))))))) 06.02.04, 02:13
              hehe.. sam niewierze... na mikołajki klasowe bardzo inteligentny kolega znając
              mniejwięcej moje zainteresowania muzyczne uznał że kiedy mówię "kup mi jakąś
              fajną płytke" to chodzi mi zapewne o Top 2001 z boskim Enrique, Brathankami
              itp. w roli głównej. Dziś wyciągnąłem to z pod łóżka, gdzie leżało od czasu
              dostania i przyniesienia do domu, i chyba wrzuce to tam spowrotem. Czasem
              lepiej nie robić porządków smile))
        • dixit Re: Najobciachowsze plyty w Waszej kolekcji 05.02.04, 16:10
          Creed - Human Clay.
          Uwazam, ze chlopcy sa nawet bardziej obciachowi niz Alphaville (moj #2).
          Pozdrawiam
        • laviola Re: Najobciachowsze p3yty w Waszej kolekcji 06.02.04, 10:49
          haruko napisała:

> Mi sie ten watek podobasmile Jesli sie komus zrobi przykro, albo poczuje sie
          > urazony, to niech broni swojej plytysmile

Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w domu slucha sie dobrej muzyki i nie
          mam "obciachowych" plyt. I nie musze niczego bronic.
        • oscar_dziki Re: Najobciachowsze p3yty w Waszej kolekcji 22.02.04, 16:37
          haruko napisała:

> laviola napisa3a:
          >
          > > Po co taki watek? Komus sie moze akurat podoba plyta uznana za obciachowa
          > i
          > sie
          > >
          > > moze obrazic albo mu bedzie przykro.
          >
          > Mi sie ten watek podobasmile Jesli sie komus zrobi przykro, albo poczuje sie
          > urazony, to niech broni swojej plytysmile

ja wlasnie wciskam banner "super watek", a dlatego, ze najlepiej ukazuje
          rozpietosc gustow. Fajnie jest przeczytac, ze ktos sie wstydzi ze ma na plycie
          solowki J. page, albo koncert pearl jamu - on sie smieje ze mnie a ja z niego -
          wszyscy zadowolenie
    • Gość: nickname Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: 80.51.244.* 05.02.04, 22:57
      świetliki - cacy cacy fleischmaschine
      POLSKA SCENA PUNK
      BOB DYLAN (TIME OUT OF MIND)

• jazzkam Świetliki to taki obciach ? (n/t) 06.02.04, 10:52
      • jam_niczek Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 06.02.04, 12:27
        Nirvana - Nevermind
        Wszystko inne zostało rozdane wśród "inteligentnych" koleżanek smileNirvany nie
        słucham, ale stoi na półce i się kurzy, bo jednak mam do niej jakiś sentyment
        (mimo ze obok różniastych Yes, Pink Floyd, czy King Crimson wygląda conajmniej
        dziwnie) smile
        • maira Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 07.02.04, 11:07
          ja mam prawdziwe "perełki"big_grinESU"Imago Mundi" i coś tam Careyowej
        • Gość: luukasz4 Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.stud.uni-goettingen.de 07.02.04, 11:39
          Czemu Nirvana ma wygladac dziwie obok Yes, pink Floyd i King Crimson? u mnie
          stoi dokladnie tak samo.
          • ihopeyouwilllikeme Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 07.02.04, 13:04
            Gość portalu: luukasz4 napisał(a):

> Czemu Nirvana ma wygladac dziwie obok Yes, pink Floyd i King Crimson? u mnie
            > stoi dokladnie tak samo.

Nie ma różnicy między Nrvaną a Yes ?
            • Gość: que? Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.02.04, 00:46
              > Nie ma różnicy między Nrvaną a Yes ?

nie ma różnicy między yes a pink floyd?
        • Gość: polly Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.04, 21:59
          hmmm...dla mnie Nirvana, jakakolwiek jej plyta, w ogole caly zespol nie jest
          obciachowy... Moze to sie okrasla mianem muzyki brudnej, niedopracowanej, ale
          na pewno nie obciachowej... Poza tym sęk w tym czym dla każdego z osobna jest
          obciach... Ja sie przyznam z wielkim bolem, ze mam w domu gleboko ukryte dwie
          plyty Kelly Familysmile)) Dzieckiem bylam, no...smile))
          • hellyspring Każdy słucha, czego lubi 19.02.04, 22:00
            Ja mam 29 płyt Kelly Family (wszystkie orygialne), wkrótce dołączy 30 (w lutym
            wychodzi) i nie wydaje mi sie to obciachowetongue_out
            Słucham ich od 8 lat

A obciachowe płyty??
            Tak zerknełam teraz... A'Teens... o matko, musze się tego pozbyćsmile

pozdr.smile
        • Gość: Hollow Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.04, 22:48
          No jak Nirvana "Nevermind" to obciachowa płyta to już masz ładnie w domu. Coś
          ostatnoio moda na krytykowanie tego zespołu.
          Zdecydowanie bardziej można polać z zespołu Yes, który wymieniłeś.
          • Gość: Hollow Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.04, 22:49
            to było do jam_niczek
          • jam_niczek Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 10.02.04, 09:08
            Gość portalu: Hollow napisał(a):

> No jak Nirvana "Nevermind" to obciachowa płyta to już masz ładnie w domu.
            Coś
            > ostatnoio moda na krytykowanie tego zespołu.

Kiedy przechadzam się pięknym korytarzem szkolnym i widzę moje rówieśnice,
            które na każdej części garderoby mają coś z Kurtem, wtedy Nirvana staje się
            obciachowa 8)

> Zdecydowanie bardziej można polać z zespołu Yes, który wymieniłeś.
            Ekhm... jestem dziewczyną, jakby co to wymieniłam, a nie: wymieniłem smile
    • ukaz Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 08.02.04, 00:10
      a ja mam dwojke faworytow(zostaly sie po jakisjs imprezie i nikt sie do nich
      nie chce przyznac):
      -numero uno- House in the mix
      -numero seicento- Future trance vol. 15
      jesli ktos z was zostawil te plyty u mnie to zapraszam, sa w stanie idealnym,
      nawet raz sie do nich nie zblizylem.
    • Gość: ironia Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.chello.pl 09.02.04, 22:42
      Najbardziej obciachowe (i nigdy nierozpakowane) płyty w mojej kolekcji to
      debiutancki album Christiny Aquilery -wygrana w konkursie i coś tam Kylie
      Minoqe-inwencja rodziców. Obie leżą schowane gdzies głeboko w szafie i czekają
      na lepsze dni, które chyba nigdy nie nastąpią...
    • peter.steele Jak ładnie 09.02.04, 23:51
      się wszyscy tłumacza ze swych zasobów.
      • vulture Re: Jak ładnie 09.02.04, 23:55
        peter.steele napisał:

> się wszyscy tłumacza ze swych zasobów.
        >
        Nie wszyscy. Są dwie osoby, które się nie wytłumaczyły. Koleżanka laviola bo
        nie posiada żenujących płyt, a także kolega Peter Steele, bo... (nie pisz że
        nie posiadasz bo nie uwierzę).
        • peter.steele Re: Jak ładnie 10.02.04, 09:13
          mam kilka np. Dziweczyna 12
          I kilka innego badziewia dyskotekwego.
    • manonthemon Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 09.02.04, 23:55
      Jakoś nie znaleźc nic cego bym się naprawdę wsytdził . Może Antichrist
      Superstar Mansona ...ale to ktoś u mnie kiedyś zostawił zresztą to chyba żaden
      obciach . No mam jezcze jakś skłądankę SDM . Tyle

wstydzę się za to że jako fan oasis mam pirack wersję ich albumu Be Here
      Now ...od 7-mi lat nie moge sie wziąsc i kupić tej płyty...ale zrobie to jak
      babcię kocham !

manonthemon
      • shpinak Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji 19.02.04, 23:57
        a ja mam Norbiegosmile
    • Gość: tomjk Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: 195.205.180.* 20.02.04, 12:30
      mam składaka abby, ale kompletnie wymiękam przy harrym belafonte i „banana
      boat”
      • Gość: goosia Re: Najobciachowsze płyty w Waszej kolekcji IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 16:44
        bravo cos tam.....masakra ... firma wysyłkowa podesłała nie te płyte co
        trzeba/////to straszne do dzis nie mam jak jej upchnac smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka