Dodaj do ulubionych

KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 18:58
www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=3860517
Obserwuj wątek
    • Gość: Fan Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.04, 19:47
      Bylem , widzialem i slyszalem - Katowice 81 !
      • Gość: Mentor Kratwerk Katowice 81 odminil moje zycie! IP: *.telia.com 11.02.04, 22:45
        CZy komus innemu tez?
    • marxx Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 10.02.04, 21:23
      Ale macie fajnie z Kraftwerk!!!!!!!!!!!! Moze tez trafia do mnie?!?!?!
    • peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 10.02.04, 22:09
      super , tyle że nie stać mnie chyba na wszystkie koncerty na które bym chciał
      iść... Kraftwerk, Yes , Deep Purple, The Doors... i na Marilion bym się
      przejechał... eh, zrujnuje się tego lata smile)
      • teddy4 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 11.02.04, 08:27
        Wchodzę. Szkoda tylko, że w takim chujowym miejscu.
      • jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 11.02.04, 09:02
        peternurek1 napisał:

> super , tyle że nie stać mnie chyba na wszystkie koncerty na które bym
        chciał
        > iść... Kraftwerk, Yes , Deep Purple, The Doors... i na Marilion bym się
        > przejechał... eh, zrujnuje się tego lata smile)

A może byś zafundował te koncerty jeszcze dwóm miłym kolezankom? wink(No może
        poza The Doors...)
        • peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 11.02.04, 22:16
          bardzo chętnie ale wiecie jak to z kasą... no , pomyśle
          • jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 08:47
            peternurek1 napisał:

> bardzo chętnie ale wiecie jak to z kasą... no , pomyśle

Z kasą ciężko... dlatego szukamy sponsora i "opiekuna" smile Heh... zawsze mozesz
            chodzić np. po szkole z puszeczką i zbierać na koncerciki wink
            • peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 14:14
              znając swoją szkołe to niewiele bym zebrał, no.. ale Przystanek Woodstock jest
              darmowy na szczęście, i szkoda że nie jest wcześniej , jak bym tam pochodził z
              puszeczką to z wielką przyjemnością mógłbym wam zafundować wszystkie wyżej
              wymienione koncerty smile

a właśnie , uważajcie bo czasem są darmowe koncerty o których nic się nie mówi
              a szkoda bo grają naprawde super kapele i wiele osób niema pojęcia o tychże
              koncertach
              • jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 14:45
                peternurek1 napisał:

> znając swoją szkołe to niewiele bym zebrał

Czyżbyś chodził do równie genialej szkoły jak moja? Bo u mnie są aż dwie (w tym
                ja) osoby słuchajace takiej "dziwnej" muzyki
                • peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 14:55
                  aż dwie? to niezła szkoła, u mnie jestem ja i... ja , i czasem udaje mi się na
                  siłe przekonać kogoś do tej "dziwnej muzyki" smile
                  • jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 14:59
                    peternurek1 napisał:

> aż dwie? to niezła szkoła, u mnie jestem ja i... ja

Nie liczę jednego gościa słuchajacego rzępolni smile A szkoła taka sobie...
                    • peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 15:08
                      rzępolni? gdybym to liczył to trochę więcej by się znalazło smile
                      • jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 16:50
                        peternurek1 napisał:

> rzępolni? gdybym to liczył to trochę więcej by się znalazło smile

Heh... u nas mamy deficyt nawet takich uncertain Tak więc podsumuję: dwie osoby
                        słuchajace tej "dziwnej muzyki". smile
                        • peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 22:13
                          a osoby które nie słuchają "dziwnej muzyki" zazwyczaj prezentują się tak:
                          forum.o2.pl/temat.php?id_p=1807828&id_f=14
                          już to pokazywałem na forum ale chyba nie zaszkodzi przypomnieć innym
                          forumowiczom z czym się musimy spotykać codziennie
                          • jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 22:25
                            Heh... ja tam się spotykam z typami, którzy twierdzą, że Iron Maiden to punk
                            rock... już nic na tym świecie nie jest w stanie mnie zadziwić smile
                          • jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 22:25
                            Heh... ja tam się spotykam z typami, którzy twierdzą, że Iron Maiden to punk
                            rock... już nic na tym świecie nie jest w stanie mnie zadziwić smile
                            • peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 22:33
                              ale tego nie przebijesz ,z gadu-gadu ,autentyczny tekst 15 letniej
                              dziewczyny: "ja słucham techno , to też prawie rock'n'roll tak jak ty,
                              prawda??"
                              • jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 13.02.04, 08:41
                                Spotykam się z podobnymi... kiedyś moja kolezanka zapytała się, czego
                                słucham, "bo ona słucha rocka" uncertain Te wszystkie Pearl Jam, Pink Floyd, U2, Yes,
                                Led Zeppelin, R.E.M. to... według koleżanki - metal, bo mam naszywki na
                                torbie smile

PS. Sprawdź pocztę smile
                                • peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 13.02.04, 14:09
                                  przecież wszyscy wiemy że to punk, bo tylko punki mają naszywki smile)))
    • Gość: revolver Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.04, 08:53
      Jakoś nigdy nie byłem w Kongresowej. 3 opłaca się kupić najtańsze bilety?
      • pizmak31 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 11.02.04, 10:01
        Rany boskie, trzeba leciec po bilety!
      • Gość: Maciek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! IP: 195.205.163.* 12.02.04, 13:08
        moja rada - wstrzymac sie ko konca kwietnia i potanieja, a co do miejsc - bylem
        na paru i tylko raz sie dalem naciac na druzsze bilety ; potem i tak tworzy sie
        jeden tlumik i niewazne na jakie mijsca kupiles bilety.. wiec uwazaj bo mozesz
        byc w plecy. Ale ja sie wybieram!! kurde, czekalem na ten koncert i wreszcie
        są!!!!!
        oloww@o2.pl
        PZDR- Maciek
        • Gość: Tila Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.02.04, 20:32
          Pomóżcie.......nie wiecie przypadkiem jak stoją bilety na Miss Kittin w
          Poznaniu 27 lutego ??????
          • Gość: Tila Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.02.04, 20:34
            ...wiem ze to nie do końca było na temat.....ale już nie wiem gdzie mam tego
            szukać
    • Gość: Mentor Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! IP: *.telia.com 11.02.04, 23:10
      www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1323&a=231784

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka