Gość: greg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 18:58 www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=3860517 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fan Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.04, 19:47 Bylem , widzialem i slyszalem - Katowice 81 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentor Kratwerk Katowice 81 odminil moje zycie! IP: *.telia.com 11.02.04, 22:45 CZy komus innemu tez? Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 10.02.04, 21:23 Ale macie fajnie z Kraftwerk!!!!!!!!!!!! Moze tez trafia do mnie?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 10.02.04, 22:09 super , tyle że nie stać mnie chyba na wszystkie koncerty na które bym chciał iść... Kraftwerk, Yes , Deep Purple, The Doors... i na Marilion bym się przejechał... eh, zrujnuje się tego lata ) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 11.02.04, 08:27 Wchodzę. Szkoda tylko, że w takim chujowym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 11.02.04, 09:02 peternurek1 napisał: > super , tyle że nie stać mnie chyba na wszystkie koncerty na które bym chciał > iść... Kraftwerk, Yes , Deep Purple, The Doors... i na Marilion bym się > przejechał... eh, zrujnuje się tego lata ) A może byś zafundował te koncerty jeszcze dwóm miłym kolezankom? (No może poza The Doors...) Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 11.02.04, 22:16 bardzo chętnie ale wiecie jak to z kasą... no , pomyśle Odpowiedz Link Zgłoś
jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 08:47 peternurek1 napisał: > bardzo chętnie ale wiecie jak to z kasą... no , pomyśle Z kasą ciężko... dlatego szukamy sponsora i "opiekuna" Heh... zawsze mozesz chodzić np. po szkole z puszeczką i zbierać na koncerciki Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 14:14 znając swoją szkołe to niewiele bym zebrał, no.. ale Przystanek Woodstock jest darmowy na szczęście, i szkoda że nie jest wcześniej , jak bym tam pochodził z puszeczką to z wielką przyjemnością mógłbym wam zafundować wszystkie wyżej wymienione koncerty a właśnie , uważajcie bo czasem są darmowe koncerty o których nic się nie mówi a szkoda bo grają naprawde super kapele i wiele osób niema pojęcia o tychże koncertach Odpowiedz Link Zgłoś
jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 14:45 peternurek1 napisał: > znając swoją szkołe to niewiele bym zebrał Czyżbyś chodził do równie genialej szkoły jak moja? Bo u mnie są aż dwie (w tym ja) osoby słuchajace takiej "dziwnej" muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 14:55 aż dwie? to niezła szkoła, u mnie jestem ja i... ja , i czasem udaje mi się na siłe przekonać kogoś do tej "dziwnej muzyki" Odpowiedz Link Zgłoś
jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 14:59 peternurek1 napisał: > aż dwie? to niezła szkoła, u mnie jestem ja i... ja Nie liczę jednego gościa słuchajacego rzępolni A szkoła taka sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 15:08 rzępolni? gdybym to liczył to trochę więcej by się znalazło Odpowiedz Link Zgłoś
jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 16:50 peternurek1 napisał: > rzępolni? gdybym to liczył to trochę więcej by się znalazło Heh... u nas mamy deficyt nawet takich Tak więc podsumuję: dwie osoby słuchajace tej "dziwnej muzyki". Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 22:13 a osoby które nie słuchają "dziwnej muzyki" zazwyczaj prezentują się tak: forum.o2.pl/temat.php?id_p=1807828&id_f=14 już to pokazywałem na forum ale chyba nie zaszkodzi przypomnieć innym forumowiczom z czym się musimy spotykać codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 22:25 Heh... ja tam się spotykam z typami, którzy twierdzą, że Iron Maiden to punk rock... już nic na tym świecie nie jest w stanie mnie zadziwić Odpowiedz Link Zgłoś
jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 22:25 Heh... ja tam się spotykam z typami, którzy twierdzą, że Iron Maiden to punk rock... już nic na tym świecie nie jest w stanie mnie zadziwić Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 12.02.04, 22:33 ale tego nie przebijesz ,z gadu-gadu ,autentyczny tekst 15 letniej dziewczyny: "ja słucham techno , to też prawie rock'n'roll tak jak ty, prawda??" Odpowiedz Link Zgłoś
jam_niczek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 13.02.04, 08:41 Spotykam się z podobnymi... kiedyś moja kolezanka zapytała się, czego słucham, "bo ona słucha rocka" Te wszystkie Pearl Jam, Pink Floyd, U2, Yes, Led Zeppelin, R.E.M. to... według koleżanki - metal, bo mam naszywki na torbie PS. Sprawdź pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 13.02.04, 14:09 przecież wszyscy wiemy że to punk, bo tylko punki mają naszywki ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revolver Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.04, 08:53 Jakoś nigdy nie byłem w Kongresowej. 3 opłaca się kupić najtańsze bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! 11.02.04, 10:01 Rany boskie, trzeba leciec po bilety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! IP: 195.205.163.* 12.02.04, 13:08 moja rada - wstrzymac sie ko konca kwietnia i potanieja, a co do miejsc - bylem na paru i tylko raz sie dalem naciac na druzsze bilety ; potem i tak tworzy sie jeden tlumik i niewazne na jakie mijsca kupiles bilety.. wiec uwazaj bo mozesz byc w plecy. Ale ja sie wybieram!! kurde, czekalem na ten koncert i wreszcie są!!!!! oloww@o2.pl PZDR- Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tila Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.02.04, 20:32 Pomóżcie.......nie wiecie przypadkiem jak stoją bilety na Miss Kittin w Poznaniu 27 lutego ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tila Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.02.04, 20:34 ...wiem ze to nie do końca było na temat.....ale już nie wiem gdzie mam tego szukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentor Re: KRAFTWERK W POLSCE!!!!!!! IP: *.telia.com 11.02.04, 23:10 www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1323&a=231784 Odpowiedz Link Zgłoś