Dodaj do ulubionych

Loreena McKennitt

IP: *.jezuici.pl 12.02.04, 11:04
Czy wiecie, gdzie można kupić jej płyty? Od dłuższego czasu usiłuję
kupić "The Book of Secrets" - nie ma, nie ma. Ani w EMPiKu, ani w Merlinie
(tam zresztą ceny są tak chore, że pewnie i tak bym nie kupił)...
Obserwuj wątek
    • black_lotus Re: Loreena McKennitt 12.02.04, 11:09
      Bywa w MM (wiem, trudno w to uwierzyć).
      • aric Re: Loreena McKennitt 12.02.04, 12:16
        Oni tam mają kosmiczne ceny na Loreenę.sad
        A ja i tak najbardziel lubię The Visit.smile
        • black_lotus the visit 12.02.04, 12:28
          Zwłaszcza 'Tango to Evora' smile
          • aric Re: the visit 12.02.04, 12:44
            Z tytułami u mnie tak sobie, ale z tego co spojrzalem to najbardziel lubie
            ciagnacą się Lady of Shalott i pierwszy All Souls Night(chyba najbardziej
            przebojowy utwór). Book of Secrets mi sie mniej podoba, za duzo orientalnych
            klimatów. Ale Mask & Mirror revelacyjna również, bardzo podobna do Visit.
            A tak wogóle to jestem pomniejszym słuchaczem tej muzyki w porównaniu z zona.smile
            • klymenystra Re: the visit 13.02.04, 12:48
              the visit najlepsza. a motem the mask and the mirror big_grin niepowtarzalne smile
    • ortygia Re: Loreena McKennitt 12.02.04, 11:14
      Wszystkie jej płyty można nabyć w internetowym sklepie www.rockserwis.pl
    • starshine Re: Loreena McKennitt 12.02.04, 12:14
      sprobuj www.stereo.pl
      • Gość: Spiralarchitect Re: Loreena McKennitt IP: 195.136.33.* 12.02.04, 12:23
        Mam jej 3 plyty. "Book of secrets", "Visit", no i "The Mask And The Mirror".
        Najbardziej lubie Visit, choc pozostale tez sa swietne, a "Prospero's Speech" z
        Maski sluchany na dobrym sprzecie audio POWALA NA KOLANA. Jesli chcesz
        oryginaly to sprobuj tez na Allegro. jasli chcesz kopie moge Ci nagrac i
        wyslac. Jesli jestes zainteresowany(a) pisz na kerrydanzig@poczta.fm
        • black_lotus the mask and mirror 12.02.04, 12:46
          A na mnie wciąż największe wrażenie robi otwierający album 'The Mystic's Dream'.
          • Gość: kosiak Re: the mask and mirror IP: *.autocom.pl 12.02.04, 23:35
            jakie kopie? a tu nie laska: www.rockserwis.pl - sa wszystkie
            • black_lotus Re: the mask and mirror 12.02.04, 23:46
              ???
              a adres ktoś już podawał smile
            • Gość: Spiralarchitect Re: the mask and mirror IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 13.02.04, 12:18
              "jakie kopie? a tu nie laska: www.rockserwis.pl - sa wszystkie"

Jakie kopie? Najzwyczajniejsze, z nagrywarki plyt cd. Tak sie bowiem sklada, ze
              byc moze nie kazdego stac na oryginaly przy chorych cenach plyt. Kiedys moglem
              pozwolic sobie na oryginaly i wsrod ponad 200 moich plyt jest ich wiekszosc.
              Teraz jednak jest troche inaczej i byc moze ktos inny jest w podobnnej
              sytuacji. Wez to po prostu pod uwage, a jesli cisnie ci sie na usta mysl,
              ze "okrada sie artystow" czym predzej o niej zapomnij.
    • klymenystra Re: Loreena McKennitt 13.02.04, 12:47
      u nas w kraku sa w hetmanskiej- bardzo tanie. poszukaj tez w mniejszych
      sklepach muzycznych. albo na www.allegro.pl smile
    • Gość: bolekk dla miłośników loreeny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 00:18
      www.quinlanroad.com/sounds.html
      PS: mam tylko crying dwie płytki LMcK: "Mask and Mirror" (piekna) i "Parallel
      Dreams" (nie tak piekna, ale ładna)

• ksywa Re: Loreena McKennitt 17.02.04, 09:08
      Najbardziej lubię te wczesne i mniej znane: Elemantal i The Winter Garden.
      Polecam, ale to - to juz faktycznie trudno zdobyć. Wstyd sie przyznać, ale te
      starsze kupiłam na Stadionie X-lecia;/ Pewnie nigdy byscie piratów o takie
      gusta nie posądzili;P Visit oczywiście też b. lubię (od tego się zaczęło), a z
      niej Lady of Shalott i Greensleaveswink) pozdr,
      ksywa
      • Gość: vapor Re: Loreena McKennitt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 13:48
        Nie opowiadajcie bzdur, ze ciezko zdobyc. Jak ktos chodzi tylko do Empiku,
        Traffiku lub sklepu za rogiem, to pewnie, ze tak. A sklepy internetowe to co?
        Bez ruszania z domku cala dyskografia w zasiegu reki i na pewno taniej niz w
        EMPIKu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka