Gość: megi IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 28.02.04, 14:02 ?????? MOŻE KTOŚ ZNA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lord_jack Re: TYTUŁ STAREJ PIOSENKI ABBY ŚPIEWANEJ PRZEZ PL 28.02.04, 14:10 no niewiem czy napewno chodzi ci o ABBE bo ja znam cover BONY M który teraz chodzi po radiu a nazywa się Daddy Cool Odpowiedz Link Zgłoś
pure_morning Re: TYTUŁ STAREJ PIOSENKI ABBY ŚPIEWANEJ PRZEZ PL 28.02.04, 16:01 Abba to raczej nie jest,chyba bym o tym wiedziała Vulture zdecydowanie ma racje,pewnie chodzi Ci o daddy cool Boney M,nawiasem mówiąc niezbyt kreatywny utwor w dorobku Placebo "She's crazy like a fool,what about it daddy cool" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16633 Odpowiedz Link Zgłoś
lord_jack A JA TO PIES ??? 28.02.04, 18:46 pure_morning napisała: > Vulture zdecydowanie ma racje> Bardzo ale to bardzo nie lubie być ignorowany :[ a po za tym jedyny morning jaki lubie to Sunday Morning Odpowiedz Link Zgłoś
pure_morning Re: A JA TO PIES ??? 28.02.04, 20:19 przepraszam lordzie jack,tak naprawdę to chodziło mi o Ciebie....to tylko takie niedopatrzenie z mojej strony,niespecjalne oczywiście i wcale nie musisz lubić pure morning. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16633 Odpowiedz Link Zgłoś