Gość: Esteta IP: 195.116.219.* 18.02.02, 08:18 To może dla odmiany taki ranking? Wg mnie: Polska: 1. Krzysiu Cugowski pretendenci: Olek Klepacz, Krzysiu Krawczyk Świat: 1. wokalista zespołu Simply Red pretendenci: nikt mu nie dorówna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xionc Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: 213.134.135.* 18.02.02, 08:54 Polska: 1) WIŚNIEWSKI! WIŚNIEWSKI! WIŚNIEWSKI! TEMU TO NIKT NIE DORÓWNA Świat 1) Marylin Manson - wymiot szatana zmieszany ze smoczym g.... 2) Dante Thomas - typowa kalifornijska męska prostytutka 3) R. Kelly - odstające uszy i załzawione oczy błeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
jultomte Re: Najbardziej obleśny wykonawca 18.02.02, 09:37 Dość obleśny jest takze niejaki Meat Loaf w wersji koncertowej-spoconej... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Najbardziej obleśny wykonawca 18.02.02, 09:42 Gość portalu: Esteta napisał(a): > To może dla odmiany taki ranking? > Wg mnie: > Polska: 1. Krzysiu Cugowski > pretendenci: Olek Klepacz, Krzysiu Krawczyk plus Staszek Sojka - wiecznie spocony, z szyją a'la wieprz. > Świat: 1. wokalista zespołu Simply Red > pretendenci: nikt mu nie dorówna szczególnie jak szczerzy zęby i chlubi się swoją rubinową plombą. Tfu, obrzydlistwo. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Najbardziej obleśny wykonawca 18.02.02, 13:07 > > Polska: 1. Krzysiu Cugowski nie do pobicia > plus Staszek Sojka - wiecznie spocony, z szyją a'la wieprz. Krzysztof jest oblesny, Soyka moim zdaniem misiowaty. a to ze spocony to inna sprawa, ale przynajmniej nie widac mu włosów na klacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony D. Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.vx.pl / 10.10.10.* 18.02.02, 15:42 Z "piosenkarek" najbardziej obleśna jest na pewno Maryla Rodowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: 172.16.2.* 18.02.02, 16:48 Z polskich - Kazik, z zagranicznych - Mike Patton, co nie przeszkadza mi bardzo cenić ich jako artystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.proxy.aol.com 18.02.02, 21:09 Gość portalu: As napisał(a): > Z polskich - Kazik, z zagranicznych - Mike Patton, co nie przeszkadza mi bardzo > > cenić ich jako artystów. Patton?? A za co?!!! Kylie Minogue - wymiot aliena!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: Najbardziej obleśny wykonawca 24.02.02, 22:55 Gość portalu: oko napisał(a): > > Patton?? A za co?!!! moze za swoja kolekcje obrzydliwych zdjec? bo facet sam w sobie jest niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Najbardziej obleśny wykonawca 19.02.02, 07:58 Kto przed śniadaniem niech dalej nie czyta: Ich bin Dieter Bohlen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 09:42 Z polskich piosenkarek to Beata Kozidrak mnie najbardziej obrzydza. Wyglada jakby wlasnie oderwano ją od pługa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.02, 17:57 Dla mnie Mick Jagger and co. Tam jeden ladniejszy od drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: 62.233.163.* 19.02.02, 18:14 Nikt, ale to nikt nie dorowna Krzysztofowi Krawczykowi, no moze Stachursky i Cugowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmarr Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: 213.76.157.* 20.02.02, 15:35 Cugowski powinien wystepowac w papierowej torbie na glowie bo od wrazen estetycznych jakich dostarcza jego wyglad mozna zejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 19.06.02, 16:31 W ogóle cała Budka Suflera nie grzeszy urodą..szczególnie pamiętam ich zdjęcie z okładki Polityki...BRRRRRRR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOjcze Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.toya.net.pl 23.02.02, 10:48 zespol Negatyw - glos wokalisty oblesny, a proby spiewania zalosne. reszta nie warta zastanowienia. nieudany klon smutnego zespolu myslovitz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.02.02, 11:53 Bardzo obleśna jest Mel C. ze Spice Girls. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-ray Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: 217.98.33.* 23.02.02, 16:05 Meat Loaf, jeszcze w tej rozchelstanej koszuli a pozniej Cugowski (ten sam styl zreszta) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Najbardziej obleśny wykonawca 24.02.02, 23:19 Aha, i jeszcze GRZEGORZ MARKOWSKI, ktoremu sie wydaje, ze czas sie zatrzymal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaH Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 01:40 Miejsce pierwsze: Wszyscy młodzi duchem, choć zniszczeni na twarzach latami niewstrzemięźliwego życia tatusiowie (i dziadkowie): Krawczyk, Markowski, Sojka, Janerka, goście z lady Pank, DeMono, etc. Jak ich widzę w TV, to czasem się dziwię, że jeszcze zyją. Miejsce drugie: Wokalista kapeli Marylin Manson. Jejku, jak taki obrzydliwiec podoba się tak okropnie koleżankom mojej młodszej siostruni. Miejsce trzecie: Dżordż Majkel, i inni lowerzy: Huljo Inglezjas i Riki Martin. Miejsce czwarte: Aby nie dyskryminować kobiet, ogłoś plebiscyt na najbardziej obleśną wykonawczynię. Mam też wiele typów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: 62.148.83.* 25.02.02, 08:56 Mieczysław Szcześniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.pl 24.06.02, 07:51 zgadzam się w 100% wystarczy porównać jego wygląd współczesny i z powiedzmy 1990 roku image zmieniony ohydnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOjcze Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.toya.net.pl 25.02.02, 09:25 > Aby nie dyskryminować kobiet, ogłoś plebiscyt na najbardziej obleśną > wykonawczynię. Maryla Rodowicz - ledwo dosiega gitare oparta na brzuszysku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: 213.25.88.* 25.02.02, 10:56 Rodowicz to szczegolnie za wioche jako prezentuje ostatnio w telewizji "tour de maryla" (fenomemnem jest ze telewizja bierze w tym udzial) te jej parowkowate nogi i brzuch pelen smalcu, wsrod mezczyzn oblesiem nr 1 jest krawczy (za wyglad) gonia go cugowski (wyglad) i wisniewski (caloksztalt i repertuar sceniczny) wisniewski z uwagi na mlody wiek moze stac sie niedlugo krolem oblesi, ah gdyby on jeszcze przytyl ze 30 kilo!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOjcze Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.toya.net.pl 25.02.02, 18:25 Gość portalu: kolo napisał(a): > Rodowicz to szczegolnie za wioche jako prezentuje ostatnio w telewizji "tour de > maryla" fakt. ten program to przegiecie palki. ale telewizja celuje w takiej szmirze - wszystkie te biesiady, spiewaj razem z nami itd. > gonia go cugowski (wyglad) i caly jego zespol. romek lipko(klawisze) moglby zagrac bez charakteryzacji we wladcy pierscieni > i wisniewski (caloksztalt i repertuar > sceniczny) wisniewski z uwagi na mlody wiek moze stac sie niedlugo krolem > oblesi, ah gdyby on jeszcze przytyl ze 30 kilo!!!!!!! albo gdyby sie okazalo, ze jest kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esteta Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: 195.116.219.* 26.02.02, 09:05 A propos Mietka Szczęśniaka... Podobno firma Gilette kusi cały czas brodaczy z ZZ Top (zatwardziałych PRZECIWNIKÓW golenia się) do publicznego ścięcia bród oczywiście żyletkami Gilette (za niebotyczną kasę)w ramach reklamy tej firmy. Uważam, że Mietek mógłby zgarnąć podobną kasę od jakiegokolwiek producenta szamponów za analogiczny wyczyn , polegający na umyciu włosów..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.tkb.pl / *.sav.tkb.net.pl 13.06.02, 18:58 Wiśniewski z wyglądu przypomina 40-sto letnia kobiete po trzech chemioterapiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 23:29 Gość portalu: sss napisał(a): > Wiśniewski z wyglądu przypomina 40-sto letnia kobiete po trzech chemioterapiach ...albo transwestyte z Amsterdamu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: 195.187.84.* 26.02.02, 13:08 Polska: Krawczyk, Cugowski, Szcześniak Świat Steven Tyler, Mick Jagger i Michael Jackson oczywiście (ale nie wiem czy on lepiej nie pasuje do kategorii "klęska chirurgów") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 18:03 Gość portalu: zet napisał(a): > Polska: > Krawczyk, Cugowski, Szcześniak > Świat > Steven Tyler, Mick Jagger i Michael Jackson oczywiście (ale nie wiem czy on > lepiej nie pasuje do kategorii "klęska chirurgów") No co ty gadasz, Steven jest śliczny )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orc Glenn Danzig IP: *.chem.uni.wroc.pl 13.06.02, 18:47 W wersji koncertowej. I 99.9 % black i deathmetalowców, ale to w zasadzie margines. Pani, która śpiewa "From Sarah With Love" się mi nie podoba bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Glenn Danzig 13.06.02, 18:55 Mungostarr Staszczyk... - straszny faflun... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotmanka Celina IP: *.kw.bbc.co.uk / 10.141.23.* / 132.185.134.* 18.06.02, 15:08 To samo co dOjcze(posmialam sie z tych klawiszy) a z kobiet Celine Dion Odpowiedz Link Zgłoś
insultdog Re: Najbardziej obleśny wykonawca 20.06.02, 00:57 1.KOZIDRAK&RODOWICZ - chociaż najwyraźniej w pełni zadowolone ze swojego wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: Najbardziej obleśny wykonawca 20.06.02, 12:47 Na początek dowcip z brodą: Śnieżka, Herkules i Quasimodo chcieli sprawdzić, czy to, co o nich mówią jest prawdą, tzn. Śnieżka najpiękniejsza, Herkules najsilniejszy, a Quasimodo najbrzydszy. postanowili zapytać o to zwierciadełka. Pierwsza od zwierciadełka wychodzi Śnieżka i się cieszy: Hura, jestem najpiękniejsza! Potem kolej na Herkulesa: Hura, jestem najsilniejszy! Na końcu wychodzi Quasimodo i pyta: Kto to jest ten Cugowski? A teraz nr 1 na mojej liście (Cugowski to jednak nr 2): Krzysztof Krawczyk Pretendent: Michał Milowicz, zwłaszcza za parę lat. Zagraniczny: Brian "Krostopaty" Adams Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.02, 11:47 A pomyslal ktos o oblesnym Enrique I.? Ta nowa piosenka i love you see you cry czy cos takiego...nawet niezla, laska tez ale on...paskuda w kapturze Odpowiedz Link Zgłoś
vulture OBLECHY 24.06.02, 00:41 POLSKA KRYSTOF KRAVTSHYK IZABELA SKRYBANT (Tercet Egzotyczny) + discopolowcy ZAGRANICA PHIL COLLINS/ROD STEWART (ex aequo) MARIAH CAREY + większość TFUrców hip hop/R&B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Re: Najbardziej obleśny wykonawca IP: *.pl 24.06.02, 07:54 wojciech korda (krótko z przodu, długo z tyłu i wąsy na przedzie) janusz laskowski (nie ma wąsów ale to nic nie zmienia) Odpowiedz Link Zgłoś